Που τη γνωρισες ρε θηριο?
Ωραιες οι Ουκρανες........
Ωραιες???
Οι ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ειναι!
Που τη γνωρισες ρε θηριο?
Ωραιες οι Ουκρανες........
ναι φιλαρακι εκει ισχυει το φαινομενο των φιλων. Εκολλαπτονται σαν τις κατσαριδες. Και η μια φερνει την αλλη , κατσε να σου φερω και μια φιλη η φιλη εχει αλλες 5 φιλες, να φερω και εγω αλλες 2 , αυτες μετα φερνουν αλλες 3. Τα πιασαμε τα λεφτα μας. Τωρα αν ειναι καργιες δεν ξερω. Παντως κατασπαραζουν αντρες και ακινητα.
- Τι περιμένει ένας Ουκρανός έξω από ένα μπουρδέλο;
- Την γυναίκα του !!!
την βλεπω σοβαρα. Ειναι απιστευτη επικοινωνουμε ακομη. Μου λεει οτι οι γυναικες εκει απογοητευτηκαν επειδη ειναι τοσο καλλιγραμμες που οι αντρες πηδανε απο την μια στην αλλη και μετα τα γραφουν ολα και πινουν βοτκες. Τους μαλακες!
σωστος!!!!!!!!!Αυτοί είναι πραγματικοί άντρες. Γι'αυτό τους αξίζουν οι μουν@ρες για γυναίκες. Όχι σαν εμάς που τους δίνουμε δικαιώματα να μας πηδάνε κ από πάνω. Φέρτην στην Ελλάδα να την κάνεις σαν τις ελλεινίδες να δούμε τί θα καταλάβεις
ίσως να είμαι Κίεβο από 8/9-12/9. Την Δευτέρα θα ξέρω σίγουρα. Αρχισα σιγά σιγά να ψάχνομαι και εγώ τι θα κάνω :-p
Αυτοί είναι πραγματικοί άντρες. Γι'αυτό τους αξίζουν οι μουν@ρες για γυναίκες. Όχι σαν εμάς που τους δίνουμε δικαιώματα να μας πηδάνε κ από πάνω. Φέρτην στην Ελλάδα να την κάνεις σαν τις ελλεινίδες να δούμε τί θα καταλάβεις
Με το που έφτασα Δευτέρα βράδυ την παίρνω τηλέφωνο. Ηρθε με πήρε με ταξί και πήγαμε Αβαλον (πολύ ώραιο μαγαζί). ....
....οι οποίες ήταν και οι 9 ωραίες!!!!!!!!!!! Οπου και να πήγαινες έπαιζε το μάτι σου στις γυναίκες
Γεια σας μαγκες..
Επειδη στην Ουκρανια και γενικοτερα στην Οδυσσο εχω παει αρκετες φορες εχω να σας πω να προσεχεται τις γκομενες..
...
Δεν αξιζει να βρει καμμια πουτανα ( υπαρχουν πολλες) και να πληρωσεις να πηδηξεις..
Μπορει να γνωρισεις κλιμακες καλυτερες και να περασεις οσες μερες καθησεις πολυ ομορφα...
Εισαι πραγματικα scientist θες να κανεις στατιστικη συγκριση Ρε παρε γαμα εκει οτι να ναιΡε παιδιά, έχω μια απορία: Επειδή δεν έχουμε στο σάιτ καποιο θέμα για σύγκριση, θα ήθελα τη γνώμη σας για το πού τελικά έχει τις καλύτερες γυναίκες. Ουκρανία-Ρωσία, Τσεχία, Ρουμανία, ή Πολωνία???
Περιμένω γνώμες από τους πολυταξιδεμένους, γιατί λέω να κανονίσω κάνα ταξιδάκι...καταλαβαίνετε οτι θέλω να κάνω καλή επιλογή!!!