Νέα

Ουκρανία,θα υπαρξει νεο κυμα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ballbreaker
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 42
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606

οι Ελληνιδες ποτε δεν εκαναν οτι οι παλιοπου...ες οι Ουκρανορωσιδες...
στην Τρουμπα με τον 6 στολο δεν δουλευαν Ελληνιδες,κατα την κατοχη με Γερμανους δεν πηγαιναν Ελληνιδες,μετα την απελευθερωση με τους Αγγλους δεν πηγαιναν Ελληνιδες,το γκομενα τι σημαινει?Go with men (gomen) και τα τζιμανια του Πειραια το εκαναν ελληνικη λεξη.....αυτο εψαχναν τα στερημενα εγγλεζακια.Οι Αραβες το 70 στον Αστερα και αλλου?
Αλλα το προβλημα αυτης της χωρας ειναι οτι ξεχναμε ευκολα το παρελθον,φυσικα για καποιους βολευει.......

:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Φαρμακι ρε τυπε σταζεις....Respect....

farmakopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
την αληθεια λεω,ειχα γκομενα και Γαλλιδα και Ρωσιδα και εχω ζησει και στα δυο οικογενειακα περιβαλλοντα,σε πληροφορω τα  Γαλλιδακια ειναι πιο ξεκωλα οπως φυσικα και πολλες Ελληνιδες ,Ρωσιδες Ουκρανιδες ....
Αλλα μου την εχουν σπασει Ελληνιδες γνωστες που ξερω μεχρι και βιντεο με παρτουζες που ειχαν με φιλους μου οταν ερχομουν με την Ρωσιδα ειχαν υφος καλως την πουτανα χωρις να ξερουν,η συγκεκριμενη δουλευει σε ρωσικη εταιρεια
και παιρνει 3500$ το μηνα με το σπιτι πληρωμενο εχει βγει με κοκκινο πτυχιο για οσους ξερουν αριστα δηλαδη και την προσελαβαν αμεσως και οι δικες μας ειναι πωλητριες στα zara.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
την αληθεια λεω,ειχα γκομενα και Γαλλιδα και Ρωσιδα και εχω ζησει και στα δυο οικογενειακα περιβαλλοντα,σε πληροφορω τα  Γαλλιδακια ειναι πιο ξεκωλα οπως φυσικα και πολλες Ελληνιδες ,Ρωσιδες Ουκρανιδες ....
Αλλα μου την εχουν σπασει Ελληνιδες γνωστες που ξερω μεχρι και βιντεο με παρτουζες που ειχαν με φιλους μου οταν ερχομουν με την Ρωσιδα ειχαν υφος καλως την πουτανα χωρις να ξερουν,η συγκεκριμενη δουλευει σε ρωσικη εταιρεια
και παιρνει 3500$ το μηνα με το σπιτι πληρωμενο εχει βγει με κοκκινο πτυχιο για οσους ξερουν αριστα δηλαδη και την προσελαβαν αμεσως και οι δικες μας ειναι πωλητριες στα zara.
:thumbsup:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Φίλε μου δεν το ήξερες?

Οι Ελληνίδες θεωρούν πως άπασες Ρωσίδες, Ουκρανές, Λετονές, Πολωνέζες, Τσέχες, Ουγγαρέζες, Ρουμάνες, Βουλγάρες και Σέρβες είναι καραπουτάνες και γαμιούνται για ένα κομμάτι ψωμί.

Όχι πως δεν είναι αλήθεια για ένα μέρος από αυτές, αλλά δεν είναι κι όλες έτσι.

Και να σαι σίγουρος πως αυτή η πωλήτρια του ΖΑΡΑ, η απόφοιτος λυκείου με γενικό βαθμό 14, και με ένα LOWER που το πέρασε οριακά με C, κι ένα ταχύρρυθμο να μάθει το OFFICE, θεωρεί τον εαυτό της απείρως πιο μορφωμένο από την Ουκρανέζα που τελείωσε με άριστα πυρηνική φυσική και μιλάει αγγλικά γαλλικά και γερμανικά σε επίπεδο μητρικής.

Η  :jerking: των Ελλεεινίδων δεν έχει όρια σε ορισμένα πράγματα.

Κι έχω αρχίσει και αναθεωρώ και πολλά πράγματα σε ό,τι αφορά το κρεββάτι που κάνουν οι Ελληνίδες...
 Εχω πάρει κάτι Ουκρανέζες.... πήρε φωτιά το πουλάκι μου...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
  Φίλε μου δεν το ήξερες?

Οι Ελληνίδες θεωρούν πως άπασες Ρωσίδες, Ουκρανές, Λετονές, Πολωνέζες, Τσέχες, Ουγγαρέζες, Ρουμάνες, Βουλγάρες και Σέρβες είναι καραπουτάνες και γαμιούνται για ένα κομμάτι ψωμί.

Και να σαι σίγουρος πως αυτή η πωλήτρια του ΖΑΡΑ, η απόφοιτος λυκείου με γενικό βαθμό 14, και με ένα LOWER που το πέρασε οριακά με C, κι ένα ταχύρρυθμο να μάθει το OFFICE, θεωρεί τον εαυτό της απείρως πιο μορφωμένο από την Ουκρανέζα που τελείωσε με άριστα πυρηνική φυσική και μιλάει αγγλικά γαλλικά και γερμανικά σε επίπεδο μητρικής.

Η  :jerking: των Ελλεεινίδων δεν έχει όρια σε ορισμένα πράγματα.

Κι έχω αρχίσει και αναθεωρώ και πολλά πράγματα σε ό,τι αφορά το κρεββάτι που κάνουν οι Ελληνίδες...

Εδω που τα λεμε δεν ειναι και οτι πιο συνηθισμενο ουκρανεζες να χουν τελειωσει πυρηνικη φυσικη και να μιλανε σα μητρικη ξενες γλωσσες... τη δικη τους καλα καλα δε μπρουν να μιλησουν

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.290
Πόντοι
506
Σ αυτο δεν εχει σχεση το επιπεδο μορφωσης αλλα το μερος της Ουκρανιας που εχουν μεγαλωσει . Σε πολλα μερη της Ουκρανιας αρνούνται να δεχτουν σαν επισημη γλωσσα τα ουκρανικα και ομιλουν την ρωσικη

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Εδω που τα λεμε δεν ειναι και οτι πιο συνηθισμενο ουκρανεζες να χουν τελειωσει πυρηνικη φυσικη και να μιλανε σα μητρικη ξενες γλωσσες... τη δικη τους καλα καλα δε μπρουν να μιλησουν

Καλέ μου Φιντέλ είσαι ολίγον λάθος.

Το Κίεβο αριθμεί περίπου 3 εκ ψυχές. Σχεδόν οι 200 χιλιάδες εξ αυτών είναι πολύ εύποροι άνθρωποι, που στέλνουν τα παιδιά τους να σπουδάσουν Λονδίνο, Παρίσι και ΗΠΑ.

Σε μια από αυτές τις κλειστές κάστες έχω εισχωρήσει σαν φίλος, μέσω ενός κολλητού μου που παντρευτηκε μια κοπέλα από κει.

Η κοπέλα αυτη δεν έχει καμμία σχέση με αυτά που νομίζουμε.

Και γενικά η τάξη αυτών των ανθρώπων ειναι πολύ συντηρητική.

Όποιος έχει ταξιδέψει μέχρι εκεί πάνω, κι έχει γνωρίσει κόσμο και καταστάσεις θα επιβεβαιώσει αυτά που λέω.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
.
Αλλα μου την εχουν σπασει Ελληνιδες γνωστες που ξερω μεχρι και βιντεο με παρτουζες που ειχαν με φιλους μου οταν ερχομουν με την Ρωσιδα ειχαν υφος καλως την πουτανα

αυτο και αν ειναι αντιφαση....οι πουτανες να αντιμετωπιζουνε την πουτανια ως στιγμα και να κολλανε την σταμπα της πουτανας σε μια αγνωστη λογω εθνικοτητας....μονο στην Ελλαδα αυτα  :jerking: :jerking: :jerking:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

οι Ελληνιδες ποτε δεν εκαναν οτι οι παλιοπου...ες οι Ουκρανορωσιδες...
στην Τρουμπα με τον 6 στολο δεν δουλευαν Ελληνιδες,κατα την κατοχη με Γερμανους δεν πηγαιναν Ελληνιδες,μετα την απελευθερωση με τους Αγγλους δεν πηγαιναν Ελληνιδες,το γκομενα τι σημαινει?Go with men (gomen) και τα τζιμανια του Πειραια το εκαναν ελληνικη λεξη.....αυτο εψαχναν τα στερημενα εγγλεζακια.Οι Αραβες το 70 στον Αστερα και αλλου?
Αλλα το προβλημα αυτης της χωρας ειναι οτι ξεχναμε ευκολα το παρελθον,φυσικα για καποιους βολευει.......

:rockon: :rockon: :rockon:

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
  Καλέ μου Φιντέλ είσαι ολίγον λάθος.

Το Κίεβο αριθμεί περίπου 3 εκ ψυχές. Σχεδόν οι 200 χιλιάδες εξ αυτών είναι πολύ εύποροι άνθρωποι, που στέλνουν τα παιδιά τους να σπουδάσουν Λονδίνο, Παρίσι και ΗΠΑ.

Σε μια από αυτές τις κλειστές κάστες έχω εισχωρήσει σαν φίλος, μέσω ενός κολλητού μου που παντρευτηκε μια κοπέλα από κει.

Η κοπέλα αυτη δεν έχει καμμία σχέση με αυτά που νομίζουμε.

Και γενικά η τάξη αυτών των ανθρώπων ειναι πολύ συντηρητική.

Όποιος έχει ταξιδέψει μέχρι εκεί πάνω, κι έχει γνωρίσει κόσμο και καταστάσεις θα επιβεβαιώσει αυτά που λέω.

και δε μου δες ρε μορτη ?? αυτες οι καστες των ευπορων ουκρανων ..ποτε προλαβαν και εκαναν τοσα λεφτα ??τα δουλεψαν και τα εκαναν ή μετα την πτωση πηγε η μαφια και πηρε επιχειρησεις με το ετσι θελω ?? νομιζω πριν το 1990 καμια επιχειρηση ή εργοστασιο δεν ανηκε ποτε σε ουκρανο πολιτη.......για αυτο μην διαβαζουμε μαλακιες περι συντηρισμου εκει πανω....απλα μια καστα μαφιοζων που ηταν σε διαφορα κυβερνητικα κλιμακια τις εποχες προ πτωσης...οργανωθηκαν και βουτηξαν οτι προλαβαν μετα την πτωση....φυσικα και οι κυβερνησεις που ανελαβαν μεσα σε αυτους ηταν !!! οσο για τις κοπελες εκει πανω.....εναν πλουσιο γαμπρο να ξεφυγουν θελουν,ειτε τον βρουν εκει περα ,ειτε σε αλλη πατριδα .....και οσο για πορνεια ,εεε μην συγκρινουμε ελλαδα- ουκρανια.... οι συντηριτικοι ουκρανοι εχουν πορνεια που η ελληνικη ειναι σε εμβρυακο σταδιο μπροστα τους!!!

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16

Η  :jerking: των Ελλεεινίδων δεν έχει όρια σε ορισμένα πράγματα.

επειδη εχει πιο αξιοπρεπεια η πωλητρια και δουλευει στα ζαρα με 14 βαθμο λυκειου και ενα lower με c ...σημαινει οτι ειναι αμορφωτη σε σχεση με μια ουκρανεζα αποφοιτη ενος πανεπιστημιου αγνωστου προελευσεως και με πτυχια μουφες ......τοτε ολη η ευρωπη θα ειχε γεμισει απο πτυχιουχες σλαβες φιλτατε.....οσο για τα πτυχια αστο....εκανα 3 ετη σε ρωσια μερια ομως σε πολη απειρως πιο οργανωμενη με παμπολα πανεπιστημια ....οι φοιτητες ελληνες τα ελεγαν αλλιως...λαδωματα και παλι λαδωματα για πτυχια ,και ο ελληνας πρεσβης χτυπουσε το κεφαλι του στο γραφειο οταν ακουγε τους ελληνες φοιτητες !!!

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
επειδη εχει πιο αξιοπρεπεια η πωλητρια και δουλευει στα ζαρα με 14 βαθμο λυκειου και ενα lower με c ...

Ποια αξιοπρεπεια....παρτουζες ειπε οτι κανουνε ο τυπος πιο πανω και μετα κραζουνε τις ξενες για πουτανες....αυτα ειναι  :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
 Φίλε μου δεν το ήξερες?

Η  :jerking: των Ελλεεινίδων δεν έχει όρια σε ορισμένα πράγματα.

Θα σου οω ένα μυστικό αλλά να μείνει μεταξύ μας.
Όλες αυτές δεν έχουν έρθει να δουλέψουν στα πουτσάδικα (νεολογισμός δικός μου για να περιγράψει στριπτιτζαδικα, κωλάδικα, μασατζίδικα, μπουρδέλα).
Είναι μέλη του μυστικού πυρηνικού και πυραυλικού προγράμματος που διαθέτουμε και το βράδυ γυρνάνε στη συγγρού για κοβετατζ  ;)
Άλλωστε με το που τις βλέπεις κατευθείαν καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για τέρατα καλλιέργειας.
Δε σου περνάει απ το μυαλό ότι είναι αμερικανόπληκτες μετασοβιετικές λούμπεν. Όχι, καθόλου όμως.

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Ποια αξιοπρεπεια....παρτουζες ειπε οτι κανουνε ο τυπος πιο πανω και μετα κραζουνε τις ξενες για πουτανες....αυτα ειναι  :2funny: :2funny: :2funny:

καλα ο τυπος δεν ξερει τι λεει...ας μαθει πρωτα οτι η μεση ουκρανεζα ασκει την παρανομη πορνεια στο σπιτι της ...και ας αφησει τις φιλοσοφικες αναζητησεις του....

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.367
Πόντοι
25.467
Θα σου οω ένα μυστικό αλλά να μείνει μεταξύ μας.
Όλες αυτές δεν έχουν έρθει να δουλέψουν στα πουτσάδικα (νεολογισμός δικός μου για να περιγράψει στριπτιτζαδικα, κωλάδικα, μασατζίδικα, μπουρδέλα).
Είναι μέλη του μυστικού πυρηνικού και πυραυλικού προγράμματος που διαθέτουμε και το βράδυ γυρνάνε στη συγγρού για κοβετατζ  ;)

Δεν ξέρω από που έχετε τις πληροφορίες, αλλά σας διαβεβαιώ ότι αυτές που ομιλούν την γερμανική είναι πράκτορες των γερμανών, και εργάζονται στα συνουσιουργεία με σκοπό για να συλλέξουν στοιχεία και αποδείξεις για το μαύρο χρήμα και την φοροδιαφυγή στην Ελλάδα.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
και δε μου δες ρε μορτη ?? αυτες οι καστες των ευπορων ουκρανων ..ποτε προλαβαν και εκαναν τοσα λεφτα ??τα δουλεψαν και τα εκαναν ή μετα την πτωση πηγε η μαφια και πηρε επιχειρησεις με το ετσι θελω ?? νομιζω πριν το 1990 καμια επιχειρηση ή εργοστασιο δεν ανηκε ποτε σε ουκρανο πολιτη.......για αυτο μην διαβαζουμε μαλακιες περι συντηρισμου εκει πανω....απλα μια καστα μαφιοζων που ηταν σε διαφορα κυβερνητικα κλιμακια τις εποχες προ πτωσης...οργανωθηκαν και βουτηξαν οτι προλαβαν μετα την πτωση....φυσικα και οι κυβερνησεις που ανελαβαν μεσα σε αυτους ηταν !!! οσο για τις κοπελες εκει πανω.....εναν πλουσιο γαμπρο να ξεφυγουν θελουν,ειτε τον βρουν εκει περα ,ειτε σε αλλη πατριδα .....και οσο για πορνεια ,εεε μην συγκρινουμε ελλαδα- ουκρανια.... οι συντηριτικοι ουκρανοι εχουν πορνεια που η ελληνικη ειναι σε εμβρυακο σταδιο μπροστα τους!!!

Σαφώς και δεν τη συγκρίνω.

Οι Ελληνίδες είναι οι μεγαλύτερες πουτάνες του πλανήτη.

:grin:

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.290
Πόντοι
506
Κανα τετοιο κυμα να περιμενουμε δηλαδη .   :2funny:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Ελληνίδα...  Για να πηδηχτεί μαζί σου:

" Τι δουλειά κάνεις? Τι αυτοκίνητο έχεις? Το Σαββατο θα με πας στον Ρέμο? Εχω δει κατι σκουλαρίκια διαμαντένια χάρμα θα μου τα πάρεις? "

Ουκρανέζα....  

Εκείνος:
- Θες να πηδηχτούμε μωρό μου?
- Ναι μουρό μου! Θα σου γκάνω καλό τζιμπούκι.

:2funny: :2funny: :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645
Κανα τετοιο κυμα να περιμενουμε δηλαδη .   :2funny: