Νέα

Ουκρανία,θα υπαρξει νεο κυμα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ballbreaker
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 42
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ballbreaker

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2011
Like
1
Πόντοι
0
Παλια καλη πουτανομάνα η Ουκρανία
Σημερα τα CDS χρεοκοπιας της περασαν τις 1.000 μοναδες  :fuck1:
Να περιμενουμε νεες καραβιές απο το 2014;Εστω και σαν σταθμος διακομεταμιδής θα ειμαστε χρησιμοι.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Ατυχος λαος.Δεν εχει σαν τους δικους μας πολιτικους να τον σώσει απο την χρεωκοπία.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Να περιμενουμε νεες καραβιές απο το 2014;Εστω και σαν σταθμος διακομεταμιδής θα ειμαστε χρησιμοι.
ερχονται τυπε

2iw3udc.jpg

URL]]

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.290
Πόντοι
506
Μαλλον ειναι απιθανο να ερθουν εδω για δυο λογους . Ο πρωτος ειναι οτι παιρνουν πολλα περισσοτερα λεφτα αν δουλεψουν σε Αραβικες χωρες,Βορεια Ευρωπη η ακομα και στην Ρωσια . Ουτε σταθμος διακομεταμιδης θα ειναι η Ελλαδα γιατι οι ουκρανες περνουν βιζα για οπου θελουν . Αυτα συμβαινουν με τους λαθρο που περνανε τα συνορα με τα ποδια .

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
46.887
Πόντοι
26.141
οσες φορες εχω παει με ουκρανιδες ντανες ειτε ελλαδα ειτε βουλγαρια ειναι vfm πραγματικα ακομα και στην βουλγαρια επιδιοκω να παω με μιλφες παντρεμενες-χωρισμενες ουκρανες διοτι τα αξιζουν τα λεφτα τους

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Αυτός ο Γιανούκοβιτς δεν έλεγε ότι μόνο με διαβατήρια θα μπαίνουν στην Ευρ Ένωση μεχρι  διαμονή 90 ημερών..?

κάποιος  ξενιτεμένος εκεί να μας διαφωτίσει ! :sunglasses:

Grigori Rasputin

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0

Αν υπάρξει αυτό το κύμα, μπορώ να φιλοξενήσω 2-3 νεαρές Ουκρανές στο σπίτι μου. Και μπορούν να μείνουν για όσο καιρό θέλουν  :grin:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Αν υπάρξει αυτό το κύμα, μπορώ να φιλοξενήσω 2-3 νεαρές Ουκρανές στο σπίτι μου. Και μπορούν να μείνουν για όσο καιρό θέλουν  :grin:

Κι εγώ, κι εγώ!!!  Και δεν θέλω νοίκι.... Κάνα γαμησάκι δις εβδομαδιαίως....

Δεν ζηταω πολλά....

:grin:

betonsex 88

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2013
Like
2
Πόντοι
0
ονειρευθειτε αιθεροβαμονες... :helpplea:
εντω μεταξυ,οι εληνιδες μοντελες α  β  γ  δ κλπ,διαλογης,ΣΕ ΜΑΖΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ,οχι 2-3,οπωε παλια
ηδη προσφερουν υπηρεσιες σε αραβικες χωρες καθως κ στα γνωστα στεκια μιλανου λονδινου ζυριχης... :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :tits2:
κι εσεις εδω γραφετε μ ενα στυλ,λες κι εισαστε κατοικοι γενευης ευκαταστατοι κι ευημερουντες.... :grin: :grin: :grin:
δεν ειναι  βεβαια η ελλαδα στο σημειο της ουκρανιας,αλλα εχει παυσει προ πολλου να ειναι χωρα αποδεκτης ΥΨΗΛΗς πορνειας,γινεται γοργα κ σταθερα,χωρα εξαγωγης πορνειας,,,κι ας το παιζετε εσεις προυχοντες αναμενοντας τις ντεβουσκες...  :idiot:
οιο γκομενες σας κορες σας γυναικες σασς,ειναι πολυ πιθανοτερο να εξασκησουν το επαγγελμα στο εγγθς μελλον,,παρα να σας ερθουν ,μαζικα κιολας,ουκρανες.. ;) ;) ;)
αυτα αρχοντες μου
ονειρευθειτε ελευθερα  κατα τα λοιπα,,

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Τύπε καλύτερα. Έτσι μπορεί τουλάχιστον να στρώσουνε ή τουλάχιστον και να μη στρώσουνε θα πάρουνε αυτό που τους αξίζει.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Αυτή την φορά θα είναι λίγο διαφορετικές οι καταστάσεις, (αν έρθουν) αυτές θα μας δώσουν να φάμε και όχι αντίστροφα.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Αυτή την φορά θα είναι λίγο διαφορετικές οι καταστάσεις, (αν έρθουν) αυτές θα μας δώσουν να φάμε και όχι αντίστροφα.

Απο αυτες θελουμε να φαμε μονο μουνακι, για παπατες και μπιφτεκια υπαρχουν τα goodys.

GEORGE G

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2013
Κριτικές
48
Like
1.803
Πόντοι
2.646
Δυστυχισμένοι άνθρωποι είναι στα όρια της απελπισίας, και πρέπει να τους φερόμαστε με σεβασμό! Όσο πιό άνθρωποι είμαστε τόσο καλύτερα θα περνάμε και εμείς και θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με χαμόγελο :-*

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Δυστυχισμένοι άνθρωποι είναι στα όρια της απελπισίας, και πρέπει να τους φερόμαστε με σεβασμό! Όσο πιό άνθρωποι είμαστε τόσο καλύτερα θα περνάμε και εμείς και θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με χαμόγελο :-*

Γιατι ρε τυπε?Τις βαζουμε να σκαβουνε ή να χτιζουνε οικοδομες? ολο ξαπλα τις αφηνουμε να ειναι...

Live your myth in Greece

GEORGE G

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2013
Κριτικές
48
Like
1.803
Πόντοι
2.646
Γιατι ρε τυπε?Τις βαζουμε να σκαβουνε ή να χτιζουνε οικοδομες? ολο ξαπλα τις αφηνουμε να ειναι...

Live your myth in Greece

Όταν θα πιάσουμε ΜΑΥΡΟ ΠΑΤΟ και οι ελληνίδες θα κάνουν την ίδια δουλειά σε πλουσιότερα κράτη, έλα να μου πεις ότι παραπονιέσαι για την όποια δικιά σου ότι δεν της φέρονται καλά, ούτε όταν είναι ξάπλα τύπε...

farmakopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0

οι Ελληνιδες ποτε δεν εκαναν οτι οι παλιοπου...ες οι Ουκρανορωσιδες...
στην Τρουμπα με τον 6 στολο δεν δουλευαν Ελληνιδες,κατα την κατοχη με Γερμανους δεν πηγαιναν Ελληνιδες,μετα την απελευθερωση με τους Αγγλους δεν πηγαιναν Ελληνιδες,το γκομενα τι σημαινει?Go with men (gomen) και τα τζιμανια του Πειραια το εκαναν ελληνικη λεξη.....αυτο εψαχναν τα στερημενα εγγλεζακια.Οι Αραβες το 70 στον Αστερα και αλλου?
Αλλα το προβλημα αυτης της χωρας ειναι οτι ξεχναμε ευκολα το παρελθον,φυσικα για καποιους βολευει.......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom