Νέα

Οτι καινουριο μουνι εμφανιζεται αστερι ομως

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 36
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
ρε παιδια αν ειναι μπαζαρα η σκαρλετ πειτε μου το στα ισια γιατι ο αλεξ με πειθει να παω να μην κλαιω μετα.......

Βρε αδελφε, γουστα ειναι αυτα, εγω ειναι η μονη που εχω παρει 4 φορες, χωρις να το μετανιωσω καμια. Δεν ξερω αν υπαρχει θρεντ εδω για το στουντιο ή για την κοπελα.
Δοκιμασε. Χάνεις τιποτα?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Αλέξη, δεν σε ειπε κανενας προμοτορα, απλα καθοδηγουμε ενα συναδελφο δεν χρειαζεται να θυμωνεις. Τα γουστα ειναι υποκειμενικά αλλά για τη συγκεκριμενη κοπελα δεν το λεω μονο εγω αν διαβασεις τις κριτικες της, ολοι λενε για αρκετο photoshop

Ποιος θυμωσε?
Σιγα μην θυμωνουμε και για τις πουτανες ρε παιδια. Ουτε αδελφη μου ειναι ουτε γυναικα μου.
Φωτοσοπ παντα πεφτει, δεν λεει κατι αυτο.
Εσυ την εχεις δοκιμασει?
Ειναι πολυ καθαρη ομως κιολας, σημαντικο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Σορυ παντως, ειμαι οφφ-τοπικ, το αναγνωριζω. Υποτιθεται οτι το θρεντ εχει να κανει με πρωτοεμφανιζομενες.

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Αναφερω τις μουναρες μου για να μην βγαινουμε απο το θεμα και να μην γινονται κ παρεξηγησεις:1)Πρωην Αννα σερβα 2)Μαρια Σερβα 3)Βυκη Κασσανδρας 4)Ιζαμπελα απο κροκεων σωμα παντα .Μιλαμε για γκομενες τσιτσιδια αγαλματα.......Λαμπαδες....Αλεξ μου σε ευχαριστω για την προταση αλλα μαλλον δεν θα παω γιατι δεν θα ειναι του γουστου μου κ θα καψω κ βενζινη και ενα πενηνταρικο τσαμπα.Κ για να την κραζουνε κ πολλοι κατι θα συμβαινει.Αντιθετως για αυτες που ειπα ολοι θα τις εχουν ριξει και ενα γρηγορο....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Δεν ξερει να γαμιεται... :2funny:

Ωπα. Αλλο αυτο. Ο Majestic ερωτηθηκε ειδικα γι αυτο. Και ειπε οτι μεγαλυτερο βαρος δινει στην εμφανιση.
Αν ψαχνουμε ποια γαμιεται καλυτερα, παμε σε Βικυ, Μαντονα, Ρομινα, Πεννυ, Νταρια και κλεισαμε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Αναφερω τις μουναρες μου για να μην βγαινουμε απο το θεμα και να μην γινονται κ παρεξηγησεις:1)Πρωην Αννα σερβα 2)Μαρια Σερβα 3)Βυκη Κασσανδρας 4)Ιζαμπελα απο κροκεων σωμα παντα .Μιλαμε για γκομενες τσιτσιδια αγαλματα.......Λαμπαδες....Αλεξ μου σε ευχαριστω για την προταση αλλα μαλλον δεν θα παω γιατι δεν θα ειναι του γουστου μου κ θα καψω κ βενζινη και ενα πενηνταρικο τσαμπα.Κ για να την κραζουνε κ πολλοι κατι θα συμβαινει.Αντιθετως για αυτες που ειπα ολοι θα τις εχουν ριξει και ενα γρηγορο....

Οκ φιλε μου, εγω να βοηθησω ηθελα. Εξαλλου δεν θα παρω και ποσοστο.
Εχε την παντως στο πισω μερος του μυαλου σου για το μελλον.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Ωπα. Αλλο αυτο. Ο Majestic ερωτηθηκε ειδικα γι αυτο. Και ειπε οτι μεγαλυτερο βαρος δινει στην εμφανιση.
Αν ψαχνουμε ποια γαμιεται καλυτερα, παμε σε Βικυ, Μαντονα, Ρομινα, Πεννυ, Νταρια και κλεισαμε.
Οκ πασο...αν ειναι ετσι καλυτερα να κατσει σπητι και να την παιξει με την σκαρλετ γιοχανσον...

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
παντως αποτι βλεπω η αντιμετωπιση της στημενης κρισης απο τα στουντιο ειναι η υπαρξη παρτουζας!Λεω να κατευθυνθω το βραδυ προς κασσανδρας...

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
παντως αποτι βλεπω η αντιμετωπιση της στημενης κρισης απο τα στουντιο ειναι η υπαρξη παρτουζας!Λεω να κατευθυνθω το βραδυ προς κασσανδρας...
Ματζεστικ τι κεφαλαιο διαθετης?Σου εχω προταση για μπιζνα το καλοκαιρι στην κεφαλονια...

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Ματζεστικ τι κεφαλαιο διαθετης?Σου εχω προταση για μπιζνα το καλοκαιρι στην κεφαλονια...

τιποτα φιλε μου δεν δινω φραγκο για τιποτα προς το παρον.Βρηκα δουλιτσα σε τραπεζα και για 3 με 4 χρονια θα βολευτω κ βλεπουμε...ΤΙ ιδεα εχεις ομως για πεστην!Κοιταξτε να μειωσετε τιμες στα ξενοδοχεια γιατι θα πεσει πεινα το καλοκαιρι.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
τιποτα φιλε μου δεν δινω φραγκο για τιποτα προς το παρον.Βρηκα δουλιτσα σε τραπεζα και για 3 με 4 χρονια θα βολευτω κ βλεπουμε...ΤΙ ιδεα εχεις ομως για πεστην!Κοιταξτε να μειωσετε τιμες στα ξενοδοχεια γιατι θα πεσει πεινα το καλοκαιρι.
Τυπε ο τουριστας της κεφαλονιας ειναι φραγκατος,δεν καταλαβαινει απο κρισεις,δεν ειναι λαουτζικος...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom