sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Καυλιαρη μην πας...δεν λεει...παιχτονε καλυτερα...ρε παιδια αν ειναι μπαζαρα η σκαρλετ πειτε μου το στα ισια γιατι ο αλεξ με πειθει να παω να μην κλαιω μετα.......
Καυλιαρη μην πας...δεν λεει...παιχτονε καλυτερα...ρε παιδια αν ειναι μπαζαρα η σκαρλετ πειτε μου το στα ισια γιατι ο αλεξ με πειθει να παω να μην κλαιω μετα.......
ρε παιδια αν ειναι μπαζαρα η σκαρλετ πειτε μου το στα ισια γιατι ο αλεξ με πειθει να παω να μην κλαιω μετα.......
Καυλιαρη μην πας...δεν λεει...παιχτονε καλυτερα...
Αγορι μου...για ριξε μια ματια να δεις αν ερχομαι...Εσυ που την ξερεις σιορ σιννερ? Ειχε κανει περιοδεια στην Κεφαλλονια και δεν σου αρεσε???
Αλέξη, δεν σε ειπε κανενας προμοτορα, απλα καθοδηγουμε ενα συναδελφο δεν χρειαζεται να θυμωνεις. Τα γουστα ειναι υποκειμενικά αλλά για τη συγκεκριμενη κοπελα δεν το λεω μονο εγω αν διαβασεις τις κριτικες της, ολοι λενε για αρκετο photoshop
Αγορι μου...για ριξε μια ματια να δεις αν ερχομαι...
Δεν ξερει να γαμιεται...Οχι βρε, σοβαρα. Τι δεν σου αρεσε?
Δεν ξερει να γαμιεται...
Αναφερω τις μουναρες μου για να μην βγαινουμε απο το θεμα και να μην γινονται κ παρεξηγησεις:1)Πρωην Αννα σερβα 2)Μαρια Σερβα 3)Βυκη Κασσανδρας 4)Ιζαμπελα απο κροκεων σωμα παντα .Μιλαμε για γκομενες τσιτσιδια αγαλματα.......Λαμπαδες....Αλεξ μου σε ευχαριστω για την προταση αλλα μαλλον δεν θα παω γιατι δεν θα ειναι του γουστου μου κ θα καψω κ βενζινη και ενα πενηνταρικο τσαμπα.Κ για να την κραζουνε κ πολλοι κατι θα συμβαινει.Αντιθετως για αυτες που ειπα ολοι θα τις εχουν ριξει και ενα γρηγορο....
Οκ πασο...αν ειναι ετσι καλυτερα να κατσει σπητι και να την παιξει με την σκαρλετ γιοχανσον...Ωπα. Αλλο αυτο. Ο Majestic ερωτηθηκε ειδικα γι αυτο. Και ειπε οτι μεγαλυτερο βαρος δινει στην εμφανιση.
Αν ψαχνουμε ποια γαμιεται καλυτερα, παμε σε Βικυ, Μαντονα, Ρομινα, Πεννυ, Νταρια και κλεισαμε.
Οκ πασο...αν ειναι ετσι καλυτερα να κατσει σπητι και να την παιξει με την σκαρλετ γιοχανσον...
Ματζεστικ τι κεφαλαιο διαθετης?Σου εχω προταση για μπιζνα το καλοκαιρι στην κεφαλονια...παντως αποτι βλεπω η αντιμετωπιση της στημενης κρισης απο τα στουντιο ειναι η υπαρξη παρτουζας!Λεω να κατευθυνθω το βραδυ προς κασσανδρας...
Ματζεστικ τι κεφαλαιο διαθετης?Σου εχω προταση για μπιζνα το καλοκαιρι στην κεφαλονια...
Τυπε ο τουριστας της κεφαλονιας ειναι φραγκατος,δεν καταλαβαινει απο κρισεις,δεν ειναι λαουτζικος...τιποτα φιλε μου δεν δινω φραγκο για τιποτα προς το παρον.Βρηκα δουλιτσα σε τραπεζα και για 3 με 4 χρονια θα βολευτω κ βλεπουμε...ΤΙ ιδεα εχεις ομως για πεστην!Κοιταξτε να μειωσετε τιμες στα ξενοδοχεια γιατι θα πεσει πεινα το καλοκαιρι.