Νέα

ΟΤΕ TV vs NOVA

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 183
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.360
Πόντοι
5.006
ναι πακετο με το τσου λου για 3 χρονια

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.360
Πόντοι
5.006
μολις αλλαξα μετα απο 10 χρονια nova kai forthnet πηγα οτε tv ολο το πακετο 39.90 το φουλ πακετο.... :rockon: :rockon:

kavlotikos

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2014
Like
9
Πόντοι
16
Ε τότε ας το κλείσουν το μπουρδέλο εκεί στην NOVA. Δεν έμεινε και τίποτα όρθιο. Εν τω μεταξύ η πλάκα είναι ότι ζητάνε κάτι μηνιαία πάγια ότι να ναι. Στον κόσμο τους εκεί στην Forthnet  :2funny: :headbang:

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
εχω οτε tv εδώ και 2 χρονια

όταν λεμε τα παντα όλα ενοουμε τα παντα όλα σε αθλητικα, nba Live, premier league Live ,ισπανικη λιγκα bbva , serie a , formula 1 , formula e ,moto gp , τον γαυρο στο μπάσκετ όλα τα εντος εδρας παιχνίδια πρωταθλημα και euroleage , αεκ  όλα τα παιχνίδια μπάσκετ-ποδοσφαιρο (τα εντος) και όλα αυτά για τα επομενα 3-4 χρονια κλειδωμενα στον οτε tv μαζι με τσου-λου από σεπτεμβριο όπως και το κυπελλο ελλαδος ολους τους αγωνες (που ετσι όπως το εχουν κανει με τους ομιλους είναι σαν ένα κανονικο πρωταθλημα ελλαδος)επισης και κυπελλο ιταλιας Live όπως και bundesliga

για να μην μιλησω για τα αλλα καναλια όπως π.χ motorvision tv με ειδικα αφιερώματα στα αυτοκίνητα όλα τα καναλια national geografic και πολλα πολλα αλλα καναλια

sersegas

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
248
Πόντοι
2.277
Ε τότε ας το κλείσουν το μπουρδέλο εκεί στην NOVA. Δεν έμεινε και τίποτα όρθιο. Εν τω μεταξύ η πλάκα είναι ότι ζητάνε κάτι μηνιαία πάγια ότι να ναι. Στον κόσμο τους εκεί στην Forthnet  :2funny: :headbang:

Εγω παντως δεν εχω τιποτε απο τα δυο & τα μισα αθλητικα τα βέπω τζαμπα απο σαϊτ στοιχηματικα που εχω λογαριασμο , και για ολα τα αλλα... το ιντερνετ να 'ναι καλα.Ασφαλως αν υπηρχαν οι προϋποθεσεις για να βαλω δορυφορικη , θα εβαζα οτε (αλλωστε συντομα θα πουληθει η νοβα , οποτε θα μεινει ο οτε μονος του να παιζει μπαλλα)

kavlotikos

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2014
Like
9
Πόντοι
16
Εγω παντως δεν εχω τιποτε απο τα δυο & τα μισα αθλητικα τα βέπω τζαμπα απο σαϊτ στοιχηματικα που εχω λογαριασμο , και για ολα τα αλλα... το ιντερνετ να 'ναι καλα.Ασφαλως αν υπηρχαν οι προϋποθεσεις για να βαλω δορυφορικη , θα εβαζα οτε (αλλωστε συντομα θα πουληθει η νοβα , οποτε θα μεινει ο οτε μονος του να παιζει μπαλλα)

Και εγώ τα ίδια τύπε. Παίζω μπάλα ιντερνετικά μόνο πλέον. Παλιά είχα ΝΟVA αλλά για κανα εξάμηνο μέχρι που το έβγαλα.

katalanos3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2010
Like
1.416
Πόντοι
206
Ήμουν στη forthnet 7 χρόνια (χωρίς Nova). Ποτέ δε μου έκαναν μια προσφορά για να βάλω  Nova. Πριν από 8 μήνες πήγα στον ΟΤΕ με 36 ευρώ το μήνα τελική τιμή όλα μέσα (τηλεφωνία, internet και full pack OTE TV).
Ο ΟΤΕ πήρε για 3 χρόνια champions league και europa league, έχει την Αγγλία, ανανέωσε τη Γερμανία για 2 χρόνια, την Ιταλία για 3 και το ΝΒΑ για 3. Το συμβόλαιο που είχε με την Ισπανία τελείωσε και είναι σε διαπραγματεύσεις για να το ανανεώσει.

Μετά από όλα αυτά ένα έχω να πω : καληνύχτα NOVA!

antep

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2013
Κριτικές
5
Like
216
Πόντοι
1
Ε τότε ας το κλείσουν το μπουρδέλο εκεί στην NOVA. Δεν έμεινε και τίποτα όρθιο. Εν τω μεταξύ η πλάκα είναι ότι ζητάνε κάτι μηνιαία πάγια ότι να ναι. Στον κόσμο τους εκεί στην Forthnet  :2funny: :headbang:

κάποια στιγμή θα γίνει κ αυτό , από το κακό στο χειρότερο πάνε, νομίζω τους έκανε πρόταση για εξαγορά ο ΟΤΕ αλλά ηταν λίγα τα χρήματα...

μολις αλλαξα μετα απο 10 χρονια nova kai forthnet πηγα οτε tv ολο το πακετο 39.90 το φουλ πακετο.... :rockon: :rockon:

ακριβώς το ίδιο πήρα πριν λίγο καιρό  :dancing:

Άκης012345

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2015
Like
25
Πόντοι
16

όταν λεμε τα παντα όλα ενοουμε τα παντα όλα σε αθλητικα, nba Live, premier league Live ,ισπανικη λιγκα bbva , serie a , formula 1 , formula e ,moto gp , τον γαυρο στο μπάσκετ όλα τα εντος εδρας παιχνίδια πρωταθλημα και euroleage , αεκ  όλα τα παιχνίδια μπάσκετ-ποδοσφαιρο (τα εντος) και όλα αυτά για τα επομενα 3-4 χρονια κλειδωμενα στον οτε tv μαζι με τσου-λου από σεπτεμβριο όπως και το κυπελλο ελλαδος ολους τους αγωνες (που ετσι όπως το εχουν κανει με τους ομιλους είναι σαν ένα κανονικο πρωταθλημα ελλαδος)επισης και κυπελλο ιταλιας Live όπως και bundesliga

για να μην μιλησω για τα αλλα καναλια όπως π.χ motorvision tv με ειδικα αφιερώματα στα αυτοκίνητα όλα τα καναλια national geografic και πολλα πολλα αλλα καναλια
Ο ΟΤΕ έχει τα δικαιώματα των εντός έδρας αγώνων μπάσκετ Ολυμπιακού και Άεκ στο πρωτάθλημα. Τα δικαιώματα της euroleague τα έχει μέχρι το 2017 η nova. Επίσης η Άεκ ανέβηκε στη super league και από τον Αύγουστο "μετακομίζει" στη nova. Τα δικαιώματα ελληνικού κυπέλλου και ισπανικής primera βρίσκονται στον αέρα.

Χονδρικά η nova έχει ελληνικό και γαλλικό πρωτάθλημα από ποδόσφαιρο και από μπάσκετ euroleague και ελληνικό πρωτάθλημα πλην εντός έδρας ματς Ολυμπιακού και Άεκ.

Ο ΟΤΕ champions και europa league (μάλιστα στη δεύτερη θα δείξει όλα τα ματς), ιταλικό, αγγλικό και γερμανικό πρωτάθλημα και από μπάσκετ ΝΒΑ, εντός έδρας αγώνες Ολυμπιακού και Άεκ στο πρωτάθλημα, ισπανικό, ιταλικό και το ευρωμπάσκετ που έρχεται.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.360
Πόντοι
5.006
κάποια στιγμή θα γίνει κ αυτό , από το κακό στο χειρότερο πάνε, νομίζω τους έκανε πρόταση για εξαγορά ο ΟΤΕ αλλά ηταν λίγα τα χρήματα...

ακριβώς το ίδιο πήρα πριν λίγο καιρό   :dancing:
  :rockon:  :rockon:

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Εμένα μου τα πρήζουν από NOVA (έχω Forthnet), ε τους λέω απλά αν θέλετε με 5 ευρώ μηνιαία εξτρά μπορώ αρκεί να μου δώσετε
α) full Nova Pack (όλα), β) δωρεάν κλήσεις στο εξωτερικό (1 ώρα περίπου). Λένε όχι, λέω δεν με ενδιαφέρει τότε λολ, σε λίγο καιρό κλείνει η Nova λογικά...για να φτάσουν να παίρνουν δεκάδες τηλέφωνα δώστε τους αυτό που τους αξίζει απαξίωση

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.172
Πόντοι
5.916
Εμένα μου τα πρήζουν από NOVA (έχω Forthnet), ε τους λέω απλά αν θέλετε με 5 ευρώ μηνιαία εξτρά μπορώ αρκεί να μου δώσετε
α) full Nova Pack (όλα), β) δωρεάν κλήσεις στο εξωτερικό (1 ώρα περίπου). Λένε όχι, λέω δεν με ενδιαφέρει τότε λολ, σε λίγο καιρό κλείνει η Nova λογικά...για να φτάσουν να παίρνουν δεκάδες τηλέφωνα δώστε τους αυτό που τους αξίζει απαξίωση

πάει η νόβα ντουφέκι θα ρίξει

kavlotikos

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2014
Like
9
Πόντοι
16

Εγώ αν ήμουν στην θέση της NOVA και κουράδες να μου έταζαν θα την πούλαγα να πάει να γαμηθεί..

Πραγματικά απορώ με την στάση της όλα αυτά τα χρόνια όσον αφορά την ανταγωνιστικότητα έναντι στον ΟΤΕ..

Λες και τους φτύνουν και αυτοί νομίζουν ότι βρέχει..

Ορέ μπουρλότο.. :2funny:

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640

:rockon: :rockon: :rockon:

Είμαι εδώ κ ένα χρόνο συνδρομητής του ΟΤΕ κ δεν τον αλλάζω με τίποτα...

Ήμουνα παλιότερα συνδρομητής Νόβα κ ήμουν πολύ λιγότερο ικανοποιημένος όχι μόνο από το πακέτο που είχε αλλά κ από τις παρεχόμενες υπηρεσίες...

π.χ όλα τα αθλητικά κανάλια του οτε είναι σε high definition...μπορεί να ακούγεται λίγο ή να βρεθούν κάποιοι να πουν ''σιγά ρε μεγάλε που μου καλόμαθες κ μου θες κ high definition''...

Άμα όμως συνηθίσεις κ καλομάθεις,δύσκολα ξαναγυρνάς...Κ χωρίς ειδικούς αποκωδικοποιητές κ μαλακίες που κάνει η νόβα...όλα στο βασικό αποκωδικοποιητή αρκεί να έχεις καλή τηλεόραση...

κ τέλος γι'αυτόν που του φάνηκαν πολλά τα 4 ευρώ έξτρα για τσου λου κ γιουρόπα,τι να πω...

Άκης012345

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2015
Like
25
Πόντοι
16
Στο hd κομμάτι υπερέχει ο ΟΤΕ. Η nova χρεώνει τα hd ή τα δίνει μόνο με ανανέωση συμβολαίου και έτσι υπολείπεται σημαντικά του ΟΤΕ.

ntinosspa14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2014
Κριτικές
18
Like
767
Πόντοι
326
εγω εχω νοβα και σκεφτομαι να βαλω και οτε tv.Ξερετε το πακετο με τα αθλητικα και ολα ποσο παει εχω ιντερνετ και τηλεφωνο οτε

ntinosspa14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2014
Κριτικές
18
Like
767
Πόντοι
326
και τωρα που πηρε τσου λου ευρωπα και αλλα θα ανεβασει τιμη??

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
θα περιμενει να κλεισει η νοβα  ;)

Stories

Νέο!

Stories