kavlotikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2014
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
εγω εχω νοβα και σκεφτομαι να βαλω και οτε tv.Ξερετε το πακετο με τα αθλητικα και ολα ποσο παει εχω ιντερνετ και τηλεφωνο οτε
εγω εχω νοβα και σκεφτομαι να βαλω και οτε tv.Ξερετε το πακετο με τα αθλητικα και ολα ποσο παει εχω ιντερνετ και τηλεφωνο οτε
1)Τον ολυμπιακο των πηρε για 4 χρονια μονο στο Ελληνικο πρωταθλημα οχι και στην ευρωλιγκα
2)Η νοβα ειχε κανει την καλυτερη διαφημηση με τις πειρατικες καρτες,πριν μερικα χρονια μεχρι να αλλαξουν τις καρτες οι μισοι και παραπανω ηταν με πειρατικο με την ανοχη της νοβα
και μετα οταν τα εκοψε τα πειρατικα αρκετοι απο αυτους πειρανε το κανονικο νοβα
ειναι σαν να δινεις σε καποιον ενα δειγμα δωρεαν συνηθιζει και μετα οταν του το σταματας πληρωνει για να το παρει γιατι ειναι πλεον μερος της συνηθειας του
το ιδιο περιπου εκανε και ο οτε
ξεκινησε με πολυ χαμηλες τιμες κατω απο 20 ευρω
ωστε να βαλει η μεγαλη μαζα ειδικα οταν η αντιπαλη νοβα εδεινε στο 60αρι
και σιγα σιγα το ανεβαζει
ουσιαστικα και αυτοι δωσανε το δειγμα τους και τωρα πανε στον αλλον δρομο
Εξαρταται τι εννοεις. Κανεις δεν τα πληρωνει πλεον και απο αποψης ποιότητας το bandwidth του οτε ειναι χαμηλοτερο απο της νοβα.Στο hd κομμάτι υπερέχει ο ΟΤΕ. Η nova χρεώνει τα hd ή τα δίνει μόνο με ανανέωση συμβολαίου και έτσι υπολείπεται σημαντικά του ΟΤΕ.
60αρια όμως δεν νομίζω να βαρέσει ποτέ τύπε αλλά όπως και να χει οι υπηρεσίες που προσφέρει ο ΟΤΕ είναι πολύ καλύτερες σε σχέση με το NOVA
Ναι. Εχει ανακοινωθει αυξηση 2 ή 3 ευρω (αναλογα το πακετο προσφορας στο οποιο βρισκεσαι). Το κακό ειναι πως αν δεν αποδεχθεις την αυξηση, λεγεται πως μπορεις μονο να κανεις υποβαθμιση πακετου και οχι διακοπη (οχι πως ειναι σοβαρο ποσο δηλαδη).και τωρα που πηρε τσου λου ευρωπα και αλλα θα ανεβασει τιμη??
Απαξ κ εξαγορασει την νοβα;; Τα 60 θα μας φαινονται λιγα..
Και εγω μονο στην τηλεοραση αναφερομαι. Εδω και 1 χρονο αναφερεται εξαγορα της νοβα απο τον οτε. Φαντασου πως μονο για το ChL o oτε πληρωσε 40 εκατομυρια και 10 για το Europa. Η νοβα για τη superleague πληρωνει 38εκ. Μαζι με euroleague, αγγλικα, ισπανικα, γερμανικα, ιταλικα, το κοστος θα ειναι καμια 150αρια εκατομυρια. Σημερα, οι συνδρομητες και των δυο πλατφορμων ειναι 850.000. Κανε μια διαιρεση να δεις. Να ευχομαστε ολοι να μην κλεισει ουτε η νοβα, ουτε η cyta, ουτε κανεις. Διαφορετικά θα φτασουμε να πληρωνουμε πολυ περισσότερα απο αυτα που διναμε οταν ο οτε μας επινε το αιμα με το τηλεφωνο..
Ναι στανταρ. Αν και φυσικα, αν εξαγοραστεί, απλα θα ξεχασουμε τετοια πληθώρα τηλεοπτικού περιεχομένου. Πλακα πλακα, με συνδρομη και στις 2 υπηρεσιες, βγαινει 50ευρω. Ποσά με τα οποια σε αλλες χωρες αντε να παιρνεις μονο τα κινηματογραφικά.
Αν υποθεσουμε πως θελει καποιος και τις 2 υπηρεσιες, τι ειναι ποιο συμφερον; Νοva triple play και Ote tv (49.90+25=75) η Οte triple play και Νova tv (45+25=70).
οκ....αν και δεν νομιζω να ειναι προβλημα 2 ωρες εξω...Θα συμφωνησω για τις ταινιες. Ωστόσο το streaming ειναι για φοιτητές. Ενα πακέτο στα 40ευρω με τηλεφωνια, ιντερνετ και τηλεοραση ειναι αξιοπρεπεστατο, ιδιαιτερα για καποιον με οικογενεια και παιδια, υποχρεωσεις εντος σπιτιου, δυσκολία να βγει εξω κτλ.
το διπλανο μου μπαρ.....καλα χαλαρωσε και λιγο
για πες μας και κανενα εξωτερικο προγραμμα που να εχει τσαμπιονς λιγκ europa league,bundesliga,premier league,serie a ,la liga,Νβα
με τα 17 ευρω που λες οτι και πολλα ειναι