Νέα

ΟΤΕ TV vs NOVA

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 183
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Καλησπερα πριν απο 3 μερες εβαλα το ΟΤΕ TV,ειχα το Nova full puck αλλα το διεκοψα.Βασικα αυτο που θελω να μαθω ειναι σημερα τους πηρα τηλεφωνο και τους ειπα να μου ενεργοποιησουν και το Adult Puck που εχουν,μου ειπαν οτι το πολυ σε 24 ωρες θα ειναι ετοιμο βαζω να δω αν παιζει αλλα μου ζηταει PIN,να υποθεσω οτι δεν εχει ενεργοποιηθει ακομη γι' αυτο το ζηταει???Αν γνωριζει κατι καποιος ας βοηθησει.

Eίναι ο τετραψήφιος κωδικός που χρησιμοποίησες για να ενεργοποιήσεις την σύνδεση.

Kostas99

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Κριτικές
32
Like
1.263
Πόντοι
3.425
Eίναι ο τετραψήφιος κωδικός που χρησιμοποίησες για να ενεργοποιήσεις την σύνδεση.

Τον εχει καπου στα χαρτια που μου δωσανε?Γιατι δεν τον ενεργοποιησα εγω αλλα ο τεχνικος που ηρθε.

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
Εμαθα οτι ο ΟΤΕ πηρε την Νova .......λογικο ακουγεται αφου εχει παρει ολα τα πρωταθληματα εκτος το Ελληνικο

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
η οτεtv πραγματικα ειναι πολυ καλυτερη απο την nova.εμενα ειδικα που δεν με νοιαζει το ποδοσφαιρο η ποικιλια με τα ντοκυμαντερ ειναι η μεγαλυτερη δυνατη.εχει τον τρελο που επιβιωνει παντου, το travel channel, το national geo, το discovery channel, το history channel, ταινιες οτι τελευταιο εμπορικο κυκλοφορει και οχι μονο.μιλαμε εχω καβλωσει πολυ.μονο που αυτο θελει hd tv plasma με μεγαλη οθονη κ.λ.π.
ερωτηση οι πολεμικες τεχνες και τα εξτριμ σπορτς ανηκουν στα αθλητικα?
αυτά που αναφέρεις τα έχει και το νοβα εκτός άν εννοείς κάτι άλλο. . .

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.479
Πόντοι
34.538

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Για 20 ευρουλάκια το μήνα, μια χαρά είναι ο ΟΤΕ και προσφέρει και αρκετά πράγματα

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.479
Πόντοι
34.538
Για 20 ευρουλάκια το μήνα, μια χαρά είναι ο ΟΤΕ και προσφέρει και αρκετά πράγματα
Ναι αλλα αν εχουμε καμμια συγχωνευση θα σου πουν 35 ευρω γιατι εχουμε και Ελλαδα...

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
Ναι αλλα αν εχουμε καμμια συγχωνευση θα σου πουν 35 ευρω γιατι εχουμε και Ελλαδα...

το σίγουρο είναι ότι πρέπει να υπάρχουν 2 ή περισσότεροι πάροχοι για να τηρούνται κάποιος ισοροπίες στις τιμές και στις προσφορές. Το μονοπώλειο δεν συμφέρει στις τσέπες μας. Να υπενθυμίσω πριν να εμφανιστει ο ΟΤΕ tv , τις τιμές που πουλούσε η Νοβα. Φυσικά και ο ΟΤΕ δεν προκειται να πουλαει ουτε 21 ευρω ουτε 35 αλλα σιγουρα θα ερθει στις τιμές της Νοβα αν φορτωθεί επιπλέον ποδοσφαιρικές διοργανώσεις και λογικό είναι γιατί θα πρέπει να πάρει πισω τα λεφτα που θα δωσει

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
έβαλα ΟΤΕ TV εδώ και 2,5 χρόνια, για αυτά που προσφέρει η τιμή του είναι ακόμα πολύ καλή...
ΠΡΟΣΟΧΗ όμως, το ότι έχει τόσα πολλά πρωταθλήματα τελικά δεν είναι και τόσο μεγάλο συν αφού στην πράξη δεν μπορεί κανείς να δει τόσα πολλά ματς στην διάρκεια της εβδομάδας ή του Σ/Κ...
ελπίζω να μην αυξηθεί πολύ το τίμημα ή να μπουν κάποιες εναλλακτικές, για μένα πάνω από 25 άντε 30 ευρώ το μήνα για τηλεόραση είναι πολλά...

vargburz

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
16
Ετοιμάζει ψηφιακή πλατφόρμα η Vodafone με την εξαγορά της hellasonline,οπότε δεν θα τίθεται θέμα μονοπωλίου.By the way,ο ΟΤΕ TV μ'έκανε προσφορά για ΟΤΕΤV με 10 ευρώ και δωρεάν εγκατάσταση και εξοπλισμό.Πολύ καλή προσφορά θα έλεγα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom