KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Υπάρχουν κ τα torrent φίλε,κ είναι κ τσάμπα...επισης για μενα που ειμαι cinefil θεωρω οτι η nova εχει πολυ καλυτερες επιλογες σε σχεση με ΟΤΕ
Υπάρχουν κ τα torrent φίλε,κ είναι κ τσάμπα...επισης για μενα που ειμαι cinefil θεωρω οτι η nova εχει πολυ καλυτερες επιλογες σε σχεση με ΟΤΕ
Δεν χρειάζεται κάποιον ειδικό που να σου σπάει τους κωδικούς, όταν αυτοί αλλάζουν συνεχώς?εγω δεν μιλαω ουτε για καρτες ουτε κατι τετοιο.Αποκωδικοποιητης ειδικος που συνδεεται στο ιντερνετ κ κατεβαζει απο σερβερ και τα βλεπεις ολα και 6-7 καναλια με τσοντες.
Για πες περισσοτερα , να μαθουμε και εμεις οι ασχετοι . Πως γινεται η δουλεια?εγω δεν μιλαω ουτε για καρτες ουτε κατι τετοιο.Αποκωδικοποιητης ειδικος που συνδεεται στο ιντερνετ κ κατεβαζει απο σερβερ και τα βλεπεις ολα και 6-7 καναλια με τσοντες.
απο adult ζωνη θα μας πει καποιος τι εχει free, αν εχει το οτεtv?
εγω δεν μιλαω ουτε για καρτες ουτε κατι τετοιο.Αποκωδικοποιητης ειδικος που συνδεεται στο ιντερνετ κ κατεβαζει απο σερβερ και τα βλεπεις ολα και 6-7 καναλια με τσοντες.
Εγώ επειδή βλέπω συνήθως φετινες ταινίες, δε με νοιάζουν τι παίζει ΟΤΕ κ Νοβα αλλά κ εκει εχει αναβαθμιστεί πολύ ο ΟΤΕ. Εκτος απο το κανάλι που παίζει συνέχεια ελληνικές ταινίες , που το παρακολουθώ φανατικά έχει άλλα 4 με ταινίες (οτε 1, οτε 2 , village k Village HD k 2-3 κανάλια σειρών.
θεωρώ οτι το πακετο private+dorcel που εχει η nova ειναι ανωτερο απο το hustler+penthouse του ΟΤΕ , αλλη τσοντα δεν παιζει στα υπολοιπα καναλια του ΟΤΕ
Δεν χρειάζεται κάποιον ειδικό που να σου σπάει τους κωδικούς, όταν αυτοί αλλάζουν συνεχώς?
Νομίζω ότι για αυτή την υπηρεσία πληρώνεται με συνδρομή ο ειδικός χάκερ που σπάει τους κωδικούς?
Dreambox είναι το μηχάνημα ή άλλο?
Γιατι εβγαλες το αβαταρ σου ?αφου μπορεις να κατεβαζεις απο το ιντερνετ οτι γουσταρεις ποιος ο λογος να πληρωσεις;
βασικα ο πατερας μου το θελει... ,δεν ξερει απο υπολογιστες,ε να βλεπει καμια τσοντα με σεναριο...εχεις εσυ? αξιζει? βασικα πηρα το πακετο full pack, αλλα το adult puck ειναι προαιρετικο με 6ευρω το μηνααφου μπορεις να κατεβαζεις απο το ιντερνετ οτι γουσταρεις ποιος ο λογος να πληρωσεις;
πηγα να βαλω μια μαλακια με την τζενιφερ λορενς και δεν την βγαζει.Γιατι εβγαλες το αβαταρ σου ?
παιδια κανενας?
παιδια θελω να βαλλω το πακετο adult pack του ote tv, εχει κανενας σας?αξιζει τι λετε? δειχνει καλες τσοντες?