ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
αισθηματιας το χειροτερο
αισθηματιας το χειροτερο
αισθηματιας το χειροτερο
59 στα μπουρδελα δηλαδη...60 γυναικες
δωσε ρυθμο ντοπα..αν κ δεν σου κανει κουκου ,σωστα τα λεςη αγαπη ειναι το νοημα της ζωης οχι το σεξ
κ τα τερατα της κοινωνιας ουσιαστικα ειναι σκουπιδια που δεν βρηκαν πουθενα αγαπη
εγω πιστευω με οσες πιο πολλες δηλωνεις κερδίζεις ποντους μεχρι και στη γυναικα η γκομενα σου.
γνωστη μου φιλη καυχιέται που ο αντρας της ειχε παει πριν από αυτην με 51 γυναικες.και το καυχιέται περισσοτερο από αυτόν γιατι υποσεινηδητα πιστευει ότι επειδή παντρευτηκε αυτην και όχι μια από τις 51 που ειχε, κατά βασην πιστευει ότι είναι γκομεναρα και ότι αξιζει πολλα και ειναι γεματη τουπε και αυτοπεποιθηση.
και εγω αυτό πιστευω τυπε παπατζα θα ναι.Και που ξέρει αν είναι αληθινο το νουμερο ή μουφα; Toσοι παπατζήδες κυκλοφορουν.
Και που ξέρει αν είναι αληθινο το νουμερο ή μουφα; Toσοι παπατζήδες κυκλοφορουν.
Θέλει να το πιστεύει για να ανεβάσει τον εγωισμό της.
ακριβως μπορει κιολας αυτή την μαλακια να μην της την έχει πει ποτε ο άντρας της απλα επειδή είναι τοσο ψώνιο να την λέει από μονη της :S
σωστος τυπεακριβως μπορει κιολας αυτή την μαλακια να μην της την έχει πει ποτε ο άντρας της απλα επειδή είναι τοσο ψώνιο να την λέει από μονη της :S
εεε το τραβηξες τωρα..δεν ειπαμε να πας για γαμο..
αν και σε αυτη τι περιπτωση,εμενα προσωπικα,αν η αλλη ηταν σωστη απεναντι μου,
δε θα με ενοιαζε και λοχο να ειχε παρει.
θα σου πω κατι που μου εχει τυχη,πριν χρονια..
ητα μια κοπελα που τα ειχε με ενα κολλητο μου κανα χρονο,
βεβαια σε κοινη παρεα ειχαμε βρεθει κανα 2 φορες.
2-3 χρονια μετα το "φιλο" σε νησι που καναμε διακοπες
και ενω ηξερα οτι "αυτον"τον εχει πιπωσει,με "αυτον"εχει γαμιθη και παει λεγοντας..
εεεε για μενα αυτο ηταν απ τα πιο ωραια καλοκαιρια της ζωης μου..
χωρις να ζητησω τιποτα,λογο καλοκαιριου,και ξεροντας το παρελθον της..
μπορω να πω οτι η σταση της απεναντι μου,ηταν τελεια,κυρια οσο δε παει..
δε προχωρησε το ειδυλλιο,αλλα αυτη τη γυναικα,ευκολα τη παντρευομουνα!
κατι που δεν ειπαμε για της γυναικες..
εχετε ρωτηση ποτε μια κοπελα αν μαλακιζετε!!!
ολες οχι,ποτε λενε!χαχαχα!
'σαν ανδρας πηγα με οσες περισσοτερες μπορεσα..σαν ανθρωπος, με οσες αντεξα! (και με αντεξαν) αν εσυ καταφερεις να αλλαξεις κατι σ αυτό, εχεις μεγαλη αξια, και χαλαλι μου!'
προσωπικα αποφευγω ν απαντησω σε τέτοιες ερωτήσεις σε γκομενα, με την λογικη ότι δεν πρόκειται ποτε να την ρωτησω εγω κατι τετοιο!
Όπως εμεις θα καταλάβουμε ποση εμπειρια εχει (βασει της πιπας της πχ), ετσι κι αυτή ια καταλαβει για εμας! Τα λογια είναι αχρηστα...
επισης, με ξενερωνει να ξερω ότι η άλλη εχει παει με 3 ξερω γω, 30 χρονων γαιδαρα! Κι απορω γιατι πολλοι χαλιουνται αμα τους βγει 'δουλεμενη' η γκομενα!
Δεν λεω να χει παει με 80 (πραγμα όχι δυσκολο για μια γυναικα βεβαια), αλλα το να μην εχει γραψει και κανενα χιλιομετρο, σιγουρα δεν είναι καλο!
πρεπει να εξοικειωθούμε με την ιδεα ότι το στομα αυτό που με τοσο παθος και καυλα φιλαμε, εχει πιει τα χυσια αλλου σε καποιες φασεις! Κι ότι το κορμι της εχει κιμαδοποιηθει στα χερια καποιου σκληρου γαμια, βάναυσα! Κι ότι η ψυχη της-την οποια ισως να εκτιμάμε και να μας συγκινει βαθυτατα-εχει υπαρξει το μεθυσμενο σκουπιδι καποιου συνοικιακου καγκουρα σε καποια τουαλετα ενός μπαρ!
Κι αν μια γυναικα δεν εχει υπαρξει βρωμικη πουτανα στη ζωη της, δεν μπορει να σου προσφερει κατι το απολυτο!
Όπως κι εμεις, εάν δεν εχουμε υπαρξει βρωμιάρηδες καταδρομείς, γαμιωντας ένα εκτρωμα προκειμενου να ικανοποιηθεί η ψωλη μας με το ζεστο κρεας του χωρις να μας νοιαζει τι και πως, δεν μπορούμε να δωσουμε κι έναν οργασμο της προκοπης σε μια γυναικα!
Πως θα σε αγαπησει μια γυναικα εάν δεν μπορεις να την γαμας σαν σκυλα, αναιρωντας ΟΛΑ αυτά που της μαθανε να είναι? ('πολυτιμη', 'ντελικατη' 'γλυκουλα' κτλπ)
Πως θα αγαπήσεις μια γυναικα που δεν σου λεει 'χυσε με μεσα στο στομα?'
Αυτή είναι η ζωη, κυριοι!