Πολλές φορές τα τηλεφωνικά κέντρα εταιρειών βγάζουν γραμμές με απόκρυψη.Προσωπικά απαντάω πάντα,ιδίως στο επαγγελματικό κινητό,διότι μπορεί να είναι για τη δουλειά μου.Φυσικά υπάρχουν και οι βλάκες...Ακόμα και από καρτοτηλέφωνο βγαίνει απόκρυψη...
Απαντω και παντα τυχαινει να ειναι κανας γνωστος! Σπανια περιπτωση καμι ατραπεζα που να θελει να μου βγαλει πιστωτικη καρτα! (αυτα ειναι για τους μαλακες) και τους τρελενω!
Εγώ απαντώ ΜΟΝΟ σε όσους παίρνουν με απόκρυψη για να μάθω ποιό αρχίδι μ'ενοχλεί!!! http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Militaer/smilie_mil_086.gif[/img[/URL]]
[/quote]
Θέλω να βρω ένα τρόπο, όταν πέρνουν ανώνυμοι,(99% διαφημιστές σε ότι αφορά το δικό μου νουμερο)να απαντά το τηλέφωνο, να χρεώνονται οι παπάρες και καπάκι να παίζει θεία λειτουργία (ανεπίκαιρη βεβαίως για να κουφαίνονται...) Υπάρχει?????
Θέλω να βρω ένα τρόπο, όταν πέρνουν ανώνυμοι,(99% διαφημιστές σε ότι αφορά το δικό μου νουμερο)να απαντά το τηλέφωνο, να χρεώνονται οι παπάρες και καπάκι να παίζει θεία λειτουργία (ανεπίκαιρη βεβαίως για να κουφαίνονται...) Υπάρχει?????