foithths22opa
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
εγω κ οταν βαραω μαλακια βρίζω...
Εν το μεταξυ εδω μιλαμε για νορμαλ παρτενερ,να πιανουν τοπο οι οποιες αγριαδες,δεν μιλαμε για παρτενερ τυπου τοφαλου που ποσταρεις.. ..γιατι εκει χρειαζεσε δυναμιτη για να αρχισουν να αισθανονται κατι...Μαλιστα ....
εγω κ οταν βαραω μαλακια βρίζω...
Και τι λες δικε μου?εγω κ οταν βαραω μαλακια βρίζω...
με τα προστυχολογα δεν εξευτελιζεις τον αλλο.Το σεξ ειναι αγριο και βρωμικο.Εμενα μου αρεσει να μου μιλανε βρωμικα.Δεν με μειωνει σαν ανθρωπο αυτο.Στο παιζνιδι ειναι.Μιλα μου βρωμμικα sinnerman!
χαχαχαχα..με τα προστυχολογα δεν εξευτελιζεις τον αλλο.Το σεξ ειναι αγριο και βρωμικο.Εμενα μου αρεσει να μου μιλανε βρωμικα.Δεν με μειωνει σαν ανθρωπο αυτο.Στο παιζνιδι ειναι.Μιλα μου βρωμμικα sinnerman!
βριζω την γκομενα για την οποια την βαράω
Εξαρταται πως τα λες και σε ποια στιγμη.... ;)με τα προστυχολογα δεν εξευτελιζεις τον αλλο.Το σεξ ειναι αγριο και βρωμικο.Εμενα μου αρεσει να μου μιλανε βρωμικα.Δεν με μειωνει σαν ανθρωπο αυτο.Στο παιζνιδι ειναι.Μιλα μου βρωμμικα sinnerman!
Εν το μεταξυ εδω μιλαμε για νορμαλ παρτενερ,να πιανουν τοπο οι οποιες αγριαδες,δεν μιλαμε για παρτενερ τυπου τοφαλου που ποσταρεις.. ..γιατι εκει χρειαζεσε δυναμιτη για να αρχισουν να αισθανονται κατι...
Σε λαθος θρεντ δικε μου..μπηκεςοχι θελω μια να με ξεφτυλισει...χλεμπουρια στην μαπα και να με πνιγει...και εντονα γρατζουνισματα...
σε κανα μπουρδελο πας?
Ναι για κοιτα το ρολοι τζιμι και πεσ μου τι ωρα ειναι...Εξαρταται πως τα λες και σε ποια στιγμη.... ;)
Ναι. στης μάνας σου.
Βλεπεις που εισαι μικρο και δεν τα παιρνεις τα γραμματα με την μια? Βιλμακι για ποσταρε καμια..
ειμαι switch τυπος...Σε λαθος θρεντ δικε μου..μπηκες
Ναι για κοιτα το ρολοι τζιμι και πεσ μου τι ωρα ειναι...
ειμαι switch τυπος...
το πιο ευκολο ειναι να ξεφτυλιζεις..το θεμα ειναι να πεσεις σε αμαζονα και να σε ταπεινωση και μετα να ερθει η εξιλεωση και η γλυκια εκδικηση.
ειμαι switch τυπος...
το πιο ευκολο ειναι να ξεφτυλιζεις..το θεμα ειναι να πεσεις σε αμαζονα και να σε ταπεινωση και μετα να ερθει η εξιλεωση και η γλυκια εκδικηση.