Νέα

Ορθογραφία, αυτό το άθλιο δεκανίκι του καπιταλισμού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 176
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
antisthenis

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.231
Πόντοι
17.085
2. Υπάρχουν παραδείγματα ορθογράφων οι οποίοι έχουν περιορισμένη ή ελαττωματική αντίληψη.
Όπως και ανορθόγραφων με διευρυμένη αντίληψη. Δεν υπάρχουν αυστηρές σχέσεις αιτίας και αποτελέσµατος στην προκειμένη περίπτωση. Είναι κι άλλοι πολλοί παράγοντες κλπ. κλπ.

theodo

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Όπως και ανορθόγραφων με διευρυμένη αντίληψη. Δεν υπάρχουν αυστηρές σχέσεις αιτίας και αποτελέσµατος στην προκειμένη περίπτωση. Είναι κι άλλοι πολλοί παράγοντες κλπ. κλπ.

Βέλτσο μου εσύ!

OP
OP
antisthenis

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.231
Πόντοι
17.085
Να, ο theodo π.χ. Oρθογράφος (μάλλον), πλην όμως αρχι-βλαξ. Βλαξ με περικεφαλαία.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ένας ήταν ο Μποστ. Οι άλλοι απλά είναι ανορθόγραφοι. :P

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.304
Πόντοι
1.686
Η Βίλμα και η Βέλβυ .

Ο Μπώλαικ και ο Λωλαικ ,ανορθόγραφα !  :2funny: :2funny:

bolek-lolek-on-vacation-dvd-cover-art.jpg

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εγώ προσωπικά αναφέρθηκα σε επιστήμονες.
σαφώς και δεν υπάρχει σχεση της ορθογραφίας με την αντίληψη.
ο θειός μου ας πούμε μπορούσε να με αγοράσει και να με πουλήσει σε χρόνο ντετε αλλα υπέγραφε με σταυρό.

έτερον εκάτερον.
εγώ απλά αναφέρθηκα στη σχέση που πρέπει ένας επιστήμονας να έχει με μια ελάχιστη παιδεία η οποία καθορίζει και το βαθμό αντίληψης που έχει για τον κόσμο και την κοινωνία.
ας πούμε όπως είναι αποτυχημένος κατ εμέ ένας επιστήμονας φυσικών επιστημων που δε μπορεί να ξεχωρίσει τη διαφορά στη γραφή της παθητικής απο την ενεργητική φωνή, έτσι κατ εμέ ειναι και αποτυχημένος ένας φιλόλογος που δεν μπορεί να κάνει μια απλή μέθοδο των τριών.

αυτά.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
1. Τις λέξεις εν ευθέτω χρόνο έπρεπε να τις είχατε περικλείσει σε εισαγωγικά:
("εν ευθέτω χρόνο").

2. Υπάρχουν παραδείγματα ορθογράφων οι οποίοι έχουν περιορισμένη ή ελαττωματική αντίληψη.
θέλησες να με διορθώσιες φαρισαικά με εισαγωγικά που δεν υπάρχουν στην ελληνική.

αφήστε το φαρισαισμό και πιάστε την ουσία.
στο φαρισαικά θέλει διαλυτικά το ξέρω αλλά σε σάιτ για πουτανες δεν θα κάνουμε διάλεξη.

ο άλλος ας πούμε ο κασλός μπακάλης δε μπορώ να ξέρω τι προβλήματα αντιμετωπίζει στην όξω ζωή γράφοντας σε σαιτ για πουτάνες στην καθαρεύουσα.
απ την άλλη εάν μου έγραφε έτσι σε κάποια προσωπική μας επικοινωνία θα τον καμάρωνα και θα μου άρεσε όπως μου αρέσει και η καθαρεύουσα.
αλλά είναι προφανές ότι στην ελλάδα έχει χαθεί το μέτρο.
ο ένας ποστάρει βίντεο ελληναράδων που κυνηγάνε αναρχικούς και τους φωνάζουν πουτάνΕΣ γιοί.
ο άλλος διαλλέγεται σε σάιτ για πουτάνες στην καθαρεύουσα.
οκ.
μετά απορούμε γιατί η κοινωνία και η χώρα μας είναι μπουρδέλο.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
εγω σταματησα να ειμαι ορθογραφος απο την στιγμη που σταματησα να διαβαζω βιβλια.Ειχε να κανει μαλλον με την οπτικη αντιλιψη των πραγματων.
Εγινα δε χειροτερος απο την στιγμη που αρχισα να διαβαζω και να γραφω στο μπουρδελα.. :2funny: :2funny: :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ο θειός μου ας πούμε μπορούσε να με αγοράσει και να με πουλήσει σε χρόνο ντετε αλλα υπέγραφε με σταυρό.

έτερον εκάτερον.
εγώ απλά αναφέρθηκα στη σχέση που πρέπει ένας επιστήμονας να έχει με μια ελάχιστη παιδεία η οποία καθορίζει και το βαθμό αντίληψης που έχει για τον κόσμο και την κοινωνία.
ας πούμε όπως είναι αποτυχημένος κατ εμέ ένας επιστήμονας φυσικών επιστημων που δε μπορεί να ξεχωρίσει τη διαφορά στη γραφή της παθητικής απο την ενεργητική φωνή, έτσι κατ εμέ ειναι και αποτυχημένος ένας φιλόλογος που δεν μπορεί να κάνει μια απλή μέθοδο των τριών.

αυτά.
Yπερβολικό,απλά δεν θα'ναι σίγουρα κορυφή,ο τσολιάς το θέμα το θέτει πολύ καλύτερα.

κοίτα, δεν είμαι κανένα μυαλό, αλλά στο σημείο που έχω φτάσει, γράφους, μηχανές τουρινγκ, ολοκληρωμένα κυκλώματα, προγραμματισμός δικτύων/λειτουργικών/έξυπνων διεπαφών, περιγραφή λογισμικού, ασφάλεια και κρυπτογραφία και οτιδήποτε άλλο έχει να μου προσφέρει ακόμα η σχολή, σε καμία περίπτωση δεν ένιωσα ότι η γραμματική και ορθογραφία είναι κάτι που με καθυστέρησε στις σπουδές ή στις γνώσεις που έχει τη δυνατότητα να κατανοήσει το μυαλό μου.
οι γνώσεις μαθηματικών, φυσικής, προγραμματισμου σε κάνουν ποσοτικά ποιο έξυπνο, οι φιλολογικές , φιλοσοφικές, λογοτεχνικές κ.ο.κ. γνώσεις σε κάνουν ποιοτικά ποιο έξυπνο.

ένας ολοκληρωμένος επιστήμονας, επιβάλλεται να έχει και τα 2. οι υπόλοιποι είναι απλά για να δουλεύουν σα ρομπότ σε εργαστήρια.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
θέλησες να με διορθώσιες φαρισαικά με εισαγωγικά που δεν υπάρχουν στην ελληνική.

αφήστε το φαρισαισμό και πιάστε την ουσία.
στο φαρισαικά θέλει διαλυτικά το ξέρω αλλά σε σάιτ για πουτανες δεν θα κάνουμε διάλεξη.

ο άλλος ας πούμε ο κασλός μπακάλης δε μπορώ να ξέρω τι προβλήματα αντιμετωπίζει στην όξω ζωή γράφοντας σε σαιτ για πουτάνες στην καθαρεύουσα.
απ την άλλη εάν μου έγραφε έτσι σε κάποια προσωπική μας επικοινωνία θα τον καμάρωνα και θα μου άρεσε όπως μου αρέσει και η καθαρεύουσα.
αλλά είναι προφανές ότι στην ελλάδα έχει χαθεί το μέτρο.
ο ένας ποστάρει βίντεο ελληναράδων που κυνηγάνε αναρχικούς και τους φωνάζουν πουτάνΕΣ γιοί.
ο άλλος διαλλέγεται σε σάιτ για πουτάνες στην καθαρεύουσα.
οκ.
μετά απορούμε γιατί η κοινωνία και η χώρα μας είναι μπουρδέλο.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: καλο και εμενα μου αρεσει ο μπακαλης

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
εγω σταματησα να ειμαι ορθογραφος απο την στιγμη που σταματησα να διαβαζω βιβλια.Ειχε να κανει μαλλον με την οπτικη αντιψη των πραγματων.
Εγινε δε χειροτερος απο την στιγμη που αρχισα να διαβαζω και να γραφω στο μπουρδελα.. :2funny: :2funny: :2funny:
Εμένα φίλτατε το μπουρδέλα με βοήθησε να μάθω να πληκτρολογώ γρήγορα κ αρκετά σωστά κ σχεδόν με τυφλό σύστημα. :rockon:

Επισκέπτης

έτερον εκάτερον.

αυτά.

Εγώ δε συνέδεσα την αντίληψη με την ορθογραφία. Το έθεσα μόνο από άποψη χρόνου εκπαίδευσης, με την ίδια λογική που δε διδάσκονται τα Αρχαία σε όλες τις τάξεις, ενώ θα μπορούσαν, και σύμφωνα με τα επιχειρήματα που παρατέθηκαν από κάποιους στο νήμα, θα έπρεπε, το οποίο εν μέρει είναι ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ
Ωστόσο κρίθηκε ότι το κόστος και ο χρόνος εκπαίδευσης δε συνάδουν σε σχέση με τα οφέλη,
Είναι δλδ καθαρά θέμα προτεραιότητας.
Και φυσικά η καλή ορθογραφία δε σημαίνει και οξυμένη αντίληψη,
Ορθογράφος είναι και ο Πετσάλνικος, η Όλγα Τρέμη, ο Τρύφων Σαμαράς, η Τζούλια Αλεξανδράτου και η Ελένη Λουκα...

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.304
Πόντοι
1.686
Εμένα φίλτατε το μπουρδέλα με βοήθησε να μάθω να πληκτρολογώ γρήγορα κ αρκετά σωστά κ σχεδόν με τυφλό σύστημα. :rockon:

Μπορεις τωρα να διεκδικήσεις θεση γραμματέως ,

αν όμως φορέσεις μίνι φούστα και έχεις βαθύ ντεκολτέ !  :2funny: :2funny:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
για εμενα ειναι ακομα ενα προβλημα η πληκτρολογηση φιλτατε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom