Νέα

Ορθογραφία, αυτό το άθλιο δεκανίκι του καπιταλισμού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 176
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
:2funny: :2funny: :2funny:

απλοποίηση της γλώσσας, κατάργηση εθίμων-παραδόσεων ως αναχρονιστικών, απλοποίηση ή/και παραποίηση της ιστορίας κτλ κτλ, όλα βαίνουν καλώς.
Γι αυτο λεμε, πατρις-θρησκεια-οικογενεια και μονο βαρος  :grouphug:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
δανείζομαι(κουράστηκα να το σκεφτώ και να το γράψω) την υπογραφή του κοσνικ

σαχλαμάρες, μαλακίες, ό,τι να 'ναι βρε παιδιά  :jerking: :jerking:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Λατρεία, τυχαίο είναι νομίζω.
ποιό είναι τυχαίο? οι ταχύτητες? εγώ δεν ξέρω κάποιον που να γουστάρει να οδηγάει αυτόματο :think:

ίσως ήταν ατυχές το παράδειγμα αλλά καταλαβαίνεις τι θέλω να πω :grin:

Γι αυτο λεμε, πατρις-θρησκεια-οικογενεια και μονο βαρος  :grouphug:
ή μόνο βάρος :rockon: τα υπόλοιπα είναι πλεονασμός :birdman:

Επισκέπτης
δηλαδή εσύ που είσαι άριστος ορθογράφος κόπιασες πολύ για να φτάσεις σ'αυτό το σημείο ή μήπως σε πόνεσε το κεφάλι σου τώρα που έγραψες ορθογραφημένο το παραπάνω κείμενο?

όπως είπε κι ένας φίλος παραπάνω η ορθογραφία διδάσκεται στο δημοτικό, από κει και πέρα όποιος έμαθε έμαθε, δεν νομίζω ότι σκάει και ιδιαίτερα κάθε φορά που γράφει...

είναι σαν να ζητάς από αύριο να γίνουν όλα τα αυτοκίνητα αυτόματα, γιατί να παιδεύεται ο κόσμος να αλλάζει ταχύτητες και να μην είναι όλο γκάζι-φρένο? υπάρχει στην μέση και αυτό που λέγεται μεράκι ;)

Με πονάει όταν βλέπω κυράτσες να κορδώνονται που μετά από 2 ώρες διαπραγματεύσεων και αντιδικιών σε Δημόσια Υπηρεσία αποδείχτηκε ότι είχαν δίκιο ότι το υποβάλλω είναι με 2 λ,
τη στιγμή που θα σε κοιτάζει σα χαζή αν τη ρωτήσεις τί είναι τα κίτρινα σημαδάκια στον ουρανό που τα λέμε αστέρια...

Δεν κλαίω γι αυτήν , για το παιδί της κλαίω γιατί θα προσπαθήσει (αυτή) να της μοιάσει και να έχει τις δικές της γνώσεις  :S το 2050...

Με λίγα λόγα να μπει κάποια τάξη στη σημαντικότητα και στο επίπεδο γνώσεων
Όχι πολύ χρόνο για δευτερεύοντα και λίγο για πρωτεύοντα στοιχεία γνώσης...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.060
Πόντοι
25.467
ποιό είναι τυχαίο? οι ταχύτητες? εγώ δεν ξέρω κάποιον που να γουστάρει να οδηγάει αυτόματο :think:

Η Βελούδω.

ίσως ήταν ατυχές το παράδειγμα αλλά καταλαβαίνεις τι θέλω να πω :grin:

Ναι αλλά, τυχαίο είναι νομίζω.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Η Βελούδω.

Ναι αλλά, τυχαίο είναι νομίζω.
[move]
34002.jpg
[/move[/URL]]

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny:

απλοποίηση της γλώσσας, κατάργηση εθίμων-παραδόσεων ως αναχρονιστικών, απλοποίηση ή/και παραποίηση της ιστορίας κτλ κτλ, όλα βαίνουν καλώς.

Καμία απολύτως σχέση μεταξύ τους τα ανωτέρω 3...
Μιλάω μόνο για τη μετάδοση γνώσεων στα παιδιά και τίποτα άλλο...

Επισκέπτης
Αφήστε τα. Ακόμη δεν έχω συνέλθει.  :-

τυχαίο που στο Νο 6.666 ποστ σου ποστάρεις φώτο που περιέχει το Άγιο Όρος;  :rockon:

Σατανιστές  :rockon:

Και σε λένε και άγιο...

Κι ύστερα λέτε εμένα για παγκοσμιοποιήσεις κλπ

ΠαλιοΙλουμινάτι...

caracortado

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
74
Πόντοι
16
Με πονάει όταν βλέπω κυράτσες να κορδώνονται που μετά από 2 ώρες διαπραγματεύσεων και αντιδικιών σε Δημόσια Υπηρεσία αποδείχτηκε ότι είχαν δίκιο ότι το υποβάλλω είναι με 2 λ,
τη στιγμή που θα σε κοιτάζει σα χαζή αν τη ρωτήσεις τί είναι τα κίτρινα σημαδάκια στον ουρανό που τα λέμε αστέρια...

Ασε τίς λαικίστικες παπαριές και μίλα μας για τήν Παγκόσμια Κοινότητα.Ελα μη ντρέπεσαι.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Μιλάω μόνο για τη μετάδοση γνώσεων στα παιδιά και τίποτα άλλο...
τελείως άτοπο αυτό που λες.
βρες ποιο σοβαρά επιχειρήματα και ξαναέλα.
δεν είναι δυνατόν να σε καθυστερούν φωνήεντα όταν το μυαλό σου μπορεί να κατανοήσει τι περιέχεται σε ένα πρωτόνιο, πως να λύνει διαφορικές εξισώσεις κ.ο.κ.

σε εκείνο ειδικά με την κυράτσα πήγα να πέσω από την καρέκλα.

εγώ προτείνω να καταργήσουμε τον γραπτό λόγο, για να μην διαβάζουμε τέτοια πράγματα.

Επισκέπτης
τελείως άτοπο αυτό που λες.
βρες ποιο σοβαρά επιχειρήματα και ξαναέλα.
δεν είναι δυνατόν να σε καθυστερούν φωνήεντα όταν το μυαλό σου μπορεί να κατανοήσει τι περιέχεται σε ένα πρωτόνιο, πως να λύνει διαφορικές εξισώσεις κ.ο.κ.

σε εκείνο ειδικά με την κυράτσα πήγα να πέσω από την καρέκλα.

εγώ προτείνω να καταργήσουμε τον γραπτό λόγο, για να μην διαβάζουμε τέτοια πράγματα.

Να σας το πω απλά για να μη μπερδευεστε:

Περισσότερη Φυσικη και Βιολογία και λιγότερη Ορθογραφία στα παιδιά για να μη γίνουν βλάκες σαν την προηγούμενη γενιά που κατέστρεψε τη χώρα και τους γαμάνε οι δήθεν βάρβαροι καθυστερημένοι Γερμανοί
Δεν έχω να πω κατι άλλο, αν θέλετε μπορείτε να παρακολουθείτε και Τατιάνα Στεφανίδου κάθε μεσημέρι, δε θα σας φταίω εγώ...

caracortado

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
74
Πόντοι
16
Να σας το πω απλά για να μη μπερδευεστε:

Περισσότερη Φυσικη και Βιολογία και λιγότερη Ορθογραφία στα παιδιά για να μη γίνουν βλάκες σαν την προηγούμενη γενιά που κατέστρεψε τη χώρα και τους γαμάνε οι δήθεν βάρβαροι καθυστερημένοι Γερμανοί
Δεν έχω να πω κατι άλλο, αν θέλετε μπορείτε να παρακολουθείτε και Τατιάνα Στεφανίδου κάθε μεσημέρι, δε θα σας φταίω εγώ...

To ψωλοβρόντι πάει σύννεφο  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom