pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Ξεκίνα να ποστάρεις περισσότερο κ θα το λύσεις, believe me.για εμενα ειναι ακομα ενα προβλημα η πληκτρολογηση φιλτατε.
Ξεκίνα να ποστάρεις περισσότερο κ θα το λύσεις, believe me.για εμενα ειναι ακομα ενα προβλημα η πληκτρολογηση φιλτατε.
για εμενα ειναι ακομα ενα προβλημα η πληκτρολογηση φιλτατε.
χαχαχα σωστο αλλα δεν μου αρεσει να απαγγελω.Για σενα υπαρχει το πρόγραμμα φωνητικής πληκτρολογησης .
Ορθογράφος είναι... η Τζούλια Αλεξανδράτου και η Ελένη Λουκα...
εγώ έπαψα μετά το μπουρδέλα να θεωρώ τόσο σημαντική την ορθογραφία (ενώ πριν τη θεωρούσα αρκετά σημαντική) κυρίως όταν συνειδητοποίησα πόσοι μαλάκες ορθογράφοι κυκλοφοράνε εκεί έξω με "ανορθόγραφες" ιδέες.εγω σταματησα να ειμαι ορθογραφος απο την στιγμη που σταματησα να διαβαζω βιβλια.Ειχε να κανει μαλλον με την οπτικη αντιλιψη των πραγματων.
Εγινα δε χειροτερος απο την στιγμη που αρχισα να διαβαζω και να γραφω στο μπουρδελα..
χαχαχα σωστο,και το αντιστροφο ισχυει ε?εγώ έπαψα μετά το μπουρδέλα να θεωρώ τόσο σημαντική την ορθογραφία (ενώ πριν τη θεωρούσα αρκετά σημαντική) κυρίως όταν συνειδητοποίησα πόσοι μαλάκες ορθογράφοι κυκλοφοράνε εκεί έξω με "ανορθόγραφες" ιδέες.
Με τίποτα.Ορθογράφος είναι και ο [...] Τρύφων Σαμαράς
εγώ έπαψα μετά το μπουρδέλα να θεωρώ τόσο σημαντική την ορθογραφία (ενώ πριν τη θεωρούσα αρκετά σημαντική) κυρίως όταν συνειδητοποίησα πόσοι μαλάκες ορθογράφοι κυκλοφοράνε εκεί έξω με "ανορθόγραφες" ιδέες.
Με τίποτα.
εγο ιεμ πολι σοστοσΡε παιδιά η σωστή ορθογραφία δεν εχεί νόημα, απλα κάνει την ανάγνωση πιο εύκολη.
Ρε παιδιά η σωστή ορθογραφία δεν εχεί νόημα, απλα κάνει την ανάγνωση πιο εύκολη.
εγο ιεμ πολι σοστοσ
ελεφτεροσ τιποσεσι ισε αδερφος τιπε
εσυ γιατί γράφεις έτσι;ελεφτεροσ τιποσ
ιμε τουβλοεσυ γιατί γράφεις έτσι;
γιεςχαχαχα σωστο,και το αντιστροφο ισχυει ε?
γιε γιετι εγινε γιεγιε
καλώς το δασκαλο.γιε γιετι εγινε γιεγιε
Πρέπει να υπάρχει κάποιο κρυφό νόημα πίσω απο τον τρόπο γραφής του.καλώς το δασκαλο.