Νέα

Ορθογραφία, αυτό το άθλιο δεκανίκι του καπιταλισμού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 176
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εγω σταματησα να ειμαι ορθογραφος απο την στιγμη που σταματησα να διαβαζω βιβλια.Ειχε να κανει μαλλον με την οπτικη αντιλιψη των πραγματων.
Εγινα δε χειροτερος απο την στιγμη που αρχισα να διαβαζω και να γραφω στο μπουρδελα.. :2funny: :2funny: :2funny:
εγώ έπαψα μετά το μπουρδέλα να θεωρώ τόσο σημαντική την ορθογραφία (ενώ πριν τη θεωρούσα αρκετά σημαντική) κυρίως όταν συνειδητοποίησα πόσοι μαλάκες ορθογράφοι κυκλοφοράνε εκεί έξω με "ανορθόγραφες" ιδέες.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
εγώ έπαψα μετά το μπουρδέλα να θεωρώ τόσο σημαντική την ορθογραφία (ενώ πριν τη θεωρούσα αρκετά σημαντική) κυρίως όταν συνειδητοποίησα πόσοι μαλάκες ορθογράφοι κυκλοφοράνε εκεί έξω με "ανορθόγραφες" ιδέες.
χαχαχα σωστο,και το αντιστροφο ισχυει ε?

Επισκέπτης

Το χειρότερο απ όλα είναι οι απίστευτες μαλακίες που γράφονται (γενικά όχι μόνο στο σαίτ) με καλή ορθογραφία.
Σα σκατό σε συσκευασία δώρου...

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ρε παιδιά η σωστή ορθογραφία δεν εχεί νόημα, απλα κάνει την ανάγνωση πιο εύκολη.

Επισκέπτης
Ρε παιδιά η σωστή ορθογραφία δεν εχεί νόημα, απλα κάνει την ανάγνωση πιο εύκολη.

拼寫是不是很大
આ જોડણી મહાન નથી
האיות אינו גדול
Òtograf la se pa gwo
L-ortografija mhix kbira
Ang pagbaybay ay hindi mahusay na
Yazım böyük deyil
Написание не велика
वर्तनी महान नहीं है
Yazım büyük değil
స్పెల్లింగ్ గొప్ప కాదు

Stories