Νέα

Ορίστε που έχει καταντήσει το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Υπουργός
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 396
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Μου φαινεται οτι τελικα δικιο εχουν οι δασκαλοι που τα χωνουν στη Γιαννακου.Η παιδεια μας παει κατα διαολου.Και αν λετε τωρα απο μεσα σας τι μαλακιες λεω βραδιατικα πηγαινετε σε αυτη τη σελιδα και καντε κλικ κατω απο τη photo της Ολγας εκει που λεει webpage για να ενημερωθειτε ρε παιδι μου για περισσοτερες λεπτομερειες σχετικα με αυτο το κοριτσι ..................... :headbang: :headbang: :headbang: :jerking: :jerking: :jerking: :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
Αν πάρεις ένα κομπιουτεράκι και κάνεις 2-3 απλές πράξεις, θα βρεις έκπληκτος ότι οι δάσκαλοι ζητάνε ουσιαστικά πάνω από 3000 ευρώ μισθό ετησίως, αναλογικά βέβαια με τους μήνες που δουλεύουν κάθε χρόνο.

Δεν μπήκα σε πιο πολύ λεπτομέρεια (π.χ. να υπολογίσω ότι δουλεύουν 2-3 ώρες ημερησίως) γιατί αλλιώς θα έβγαζα νούμερα που δεν θα πίστευαν τα μάτια μου!!!

ʼντε με τους μαλάκες, έχουν καταντήσει γραφικοί!

OP
OP
Υπουργός

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Μαζι σου liomaw :dancing:

Οι δασκαλοι δεν πρεπει να μιλανε καθολου.

3 μηνες διακοπες + Χριστουγεννα + Πασχα + Καταληψεις + Εκδρομες + Χωνομαστε και σε καμια μαθητριουλα ......... κ.τ.λ. και θελουν αυξηση.

Βρε δε γα@@@@στε λεω εγω ( οπως ελεγε και ο Χαρυ Κλυν )

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Πέντε πολύ δυνατά επιχειρήματα για να γίνεις δάσκαλος:

1) Ιούνιος
2) Ιούλιος
3) Αύγουστος

4) Χριστούγεννα
5) Πάσχα

!!!!!!

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
πειτε και για την παραπαιδεια,  τα παιδια απο το δημοτικο πανε φροντιστηριο. ποιοσ φταιει?  οι εκπαιδευτικοι φυσικα. 

Επισκέπτης
Να υποθέσω δηλαδή ρε παλικάρια -που τα ξέρετε όλα για την εκπαίδευση και βγάλατε ασφαλή συμπεράσματα- οτι συμφωνείτε με την ανοιχτή πρόσκληση της Υπουργού κας Μαριέτας να γίνουν απεργοσπάστες όσοι δεν "συμφωνούν" με την απεργία. Μήπως να κάνουμε και καμμιά χούντα προληπτικά? Τι λέτε?

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Δηλαδή οι νεοπροσλαμανόμενοι σε ιδιωτικές επιχειρήσεις με πτυχία και μεταπτυχιακά με αρχίδια που ξεκινάνε με μισθό ?700, άντε με ?900 τα πιο βύσματα, τί θα έπρεπε να κάνουν; Να αυτοπυρπολούνται έξω από τις επιχειρήσεις ή να ζώνονται εκρηκτικά και να μπουκάρουν στην αίθουσα συνεδριάσεων του δ.σ. της εταιρείας;
Για να μη μιλήσω για ανασφάλεια (που για ν' απολυθεί δάσκαλος πρέπει να πάρει παρτούζα όλη την Α' δημοτικού, να το τραβήξει σε βίντεο και να το βγάλει στο ίντερνετ) τις άπλήρωτες υπερωρίες (εδώ γελάτε) και τους προϊστάμενους- παλιούς με νοοτροπία δεσμοφύλακα του ʼουσβιτς που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα..

Και σε τελική ανάλυση, αν δουλεύεις 4-5 ώρες την ημέρα 200 μέρες το χρόνο, άντε γαμήσου βρες μια δεύτερη δουλειά, αν σου φαίνονται λίγα τα λεφτά σου...Μη μας γαμεις εμάς και τα παιδιά μας για ένα μήνα!

Τα πραγματικά εγκλήματα στο χώρο της εργασίας γίνονται στον ιδιωτικό τομέα όπου κάθε έννοια νομοθεσίας, δεοντολογίας, ανθρώπινης συμπεριφοράς έχουν καταργηθεί και όλα γίνονται για να βγάζουν εξωφρενικά φράγκα κάποιοι ελάχιστοι...Εκεί όμως η απεργία σημαίνει απόλυση από τη δουλειά και το κυριότερο, μη πρόσληψη σε άλλη επιχείρηση του αυτού κλάδου..Ποιος είπε ότι τα καρτέλ είναι μόνο για τις τιμές...

Και έχεις τους δημοσιουπάλληλους να κλάιγονται..Ας κάναν μια απεργία με αίτημα την εξισωση των αμοιβών και των συνθηκών εργασίας στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα να τους συμπαρασταθώ...Όχι όμως και να ζητάνε 40% αύξηση για την πάρτη τους! Τα οποία πάλι οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα θα πληρώσουν!

Μου φαίνεται όμως ότι κάποιοι ψάχνουν για Τεμπονέρες..Τί έγινε ρε παιδιά, δεν σας βγαίνουν τα κουκιά στα γκάλοπ;

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Δεν χρειάζονται απεργοσπάστες chrys..Η απεργία έχει συμμετοχή 30-40%..Τα περισσότερα δημοτικά ειδικά εκτός Αθηνών λειτουργούν κανονικά...Τα ΜΜΕ ως συνήθως υπερβάλλουν μπας και πάρουν κανά νουμερο στην AGB...Στις πορείες πάνε οι γνωστοί επαγγελματίες διαδηλωτές άλλων κλάδων...Και ναι, ξέρουμε τι παίζει στην παιδεία..Και από τα θρανία περάσαμε και φίλους εκπαιδευτικούς έχουμε- οι οποίο δεν έχουν σχέση με τις φατσούλες που εμφανίζονται στην τηλεόραση ουρλιάζοντας υστερικά- και παιδιά που είναι τώρα μαθητές γνωρίζουμε...

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

βάλτε να βρείτε καταχωρήσεις για ΚΑΤΣΙΚΑ

πατήστε, "Αισθάνομαι τυχερός..."

Surprise...

(Google bomb)

Επισκέπτης
Κάτσε ρε φίλε, εσύ νταβατζής είσαι που θα μας πει ποιος, πότε και γιατί θα απεργεί? Στο κάτω κάτω, αν κάποιος έχει πρόβλημα με τα φράγκα που βγάζει (η όποιο άλλο εργασιακής φύσης θέμα), ας κάνει κι αυτός απεργία. Το σωστό δεν είναι να ζηλεύουμε τους άλλους που ζητάνε (και ενίοτε παίρνουν) περισσότερα, αλλά να τους μιμηθούμε.
Εκτός πια κι αν είσαι ο Αλογοσκούφης αυτοπροσώπως!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Νταβατζήδες ρε παλικάρι είναι αυτοί που με το έτσι θέλω μου κλείνουν τους δρόμους, τα σχολεία, τα πανεπιστήμια τη στιγμή που είναι πιο βολεμένοι από εμένα..
Και όταν μάλιστα αυτά που ζητάνε θα προέλθουν και από ΔΙΚΑ ΜΟΥ λεφτά (διότι τους δημοσίους υπαλλήλους τους πληρώνουμε όλοι οι υπόλοιποι), ναι, θα διαμαρτυρηθώ και για την απεργία τους...

Νταβατζής τους δεν είμαι, είναι όμως χρηματοδότης- πελάτης τους χωρίς μάλιστα να μου έχει δοθεί και δυνατότητα επιλογής..
ʼλλωστε το 70% των δασκάλων δεν απεργεί όποτε τί να λέμε τώρα..Ότι οι δάσκαλοι γίνονται πιονια σε μικροπολιτικό παιχνίδι;

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
> hrys

Δηλαδή πιστεύεις ότι οι δάσκαλοι παίρνουν λίγα για το διάστημα που δουλεύουν?

Γιατί δεν έιναι έτσι απλά που το λες...απλά να πάρουμε εκαι εμείς αν μπορούμε πολλά...στο κάτω-κάτω, εμείς τους πληρώνουμε, και προφανώς μας αφορά εάν ζητούν πολλά ή όχι.

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
παιδια εχετε f16  φρεγατεσ  leopard τι αλλο θελετε?  και παιδεια?  παει πολυ...    οσο εχετε πασοκ  και  νεα δημοκρατισ μη μιλατε

Επισκέπτης
Οπότε το λύσαμε κι αυτό το πρόβλημα, έτσι?
Μήπως είσαι και ο Τιραμόλα ταυτοχρόνως?

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Χμ...Μάλλον όχι..Δεν είμαι αυτός που την έχει κάνει λάστιχο εδω πέρα!

VAMOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
εγω εχω να ρωτησω κατι και αν μπορει καποιος δημοσιος υπαλληλος ανεξαρτητου κλαδου να μου απαντηση.Γιατι αφου γνωριζει καποιος ποσα χρηματα δινει αμοιβη το δημοσιο βαζει βυσματα και φιλαει κατουρημενες ποδιες για να μπει στο δημοσιο?αφου τα θεωρει λιγα τα χρηματα γιατι δεχετε?Δεν μπορω να καταλαβω το λογο που κανει καποιος απεργια αφου προηγουμενος οχι μονο εχει συμφωνησει για τα χρηματα που θα περνει αλλα παρακαλαει γιαυτα!!!!!!!!!Και αν καποιος απο αυτους πιστευει οτι αξιζει παραπανω αυτο που κανει γιατι δεν παρετειτε να παει στον ιδιωτικο τομεα να τα παρει αφου το αξιζει....αντε ρε τεμπεληδες δουλεψτε που οταν παμε σε καμια δημοσια υπηρεσια μας το παιζετε ολοι προισταμενοι και Hi class υπαληλοι ρε ουστ λαμογια Λυκορνια......

Επισκέπτης
Φίλε Γιώργο, το ζήτημα δεν είναι αν πιστεύω εγώ η εσύ αν παίρνουν οι δάσκαλοι (η όποια άλλη τάξη κατέβει σε απεργία) λίγα η πολλά. Είναι -νομίζω- κυρίως η ευκολία να κρίνουμε τους πάντες με επιχειρήματα σαν του str81977, που θεωρεί τους δάσκαλους "πελάτες " του. Τέτοια βλακώδη ,σόρρυ για τη λέξη, αμερικανιά και τέτοια έπαρση, καλό είναι να μην την καλύπτουμε θα έλεγα.

VAMOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
μαλλον hrys απο εσενα περιμενω απαντηση!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom