Νέα

Ώριμες (MILF) σε μπουρδέλα/studio

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Deicidious
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 386K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Ναι φυσικα, δεν τον κατηγορω, προς Θεου. Όλοι το εχουμε κανει το κασκαντεριλικι. Απλα οι επιλογες του 10ευρου ειναι εφαμιλης αξιας με μια μαλακια!  :2funny:

Γενικά ναι, όχι πάντα όμως...

Διαγραμμένο μέλος 77983

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Κριτικές
4
Like
703
Πόντοι
366
παιζει καλ μιλφ στη πρωινη βαρδια? μιας και θα κατεβω κεντρο...
αν εχει να προτεινει κανεις θα βοηθουσε αρκετα

gunner79

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2010
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
0
Κατάθεση χθες το πρωί  στην Τροφωνίου 11 ισόγειο  στην μιλφ :pipa2: Στέλλα, ξανθιά με  μαλλί προς τα πάνω ελληνίδα .  javascript:void(0);

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
καλησπερα για σημερα το βραδακυ μετα τις 23.00 κανενα μπουρδελακι με καλο μιλφ παιζει?λεω να παω για καταθεση!!
τι προτεινετε?

ANTONISBASILEIOU

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2015
Κριτικές
6
Like
20
Πόντοι
1
Ξερει κανένας που είναι η Φωτεινή από Ιουλιανού

lopedelmozo

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Κωνσταντινουπόλεως 166Α Αλεξια πρωινη βαρδια μεχρι 17 00 πολύ ενδιαφερουσα περιπτωση μιλφαρα ξανθια ρωσιδα κοντο μαλη νταρτανα εχει δουλεψει και στο αχαρνων 85 αλλα προτιμουσα παντα την Μαρινα , θα  τιμηθεί συντομα και αυτή!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.129
Πόντοι
42.697
Κωνσταντινουπόλεως 166Α Αλεξια πρωινη βαρδια μεχρι 17 00 πολύ ενδιαφερουσα περιπτωση μιλφαρα ξανθια ρωσιδα κοντο μαλη νταρτανα εχει δουλεψει και στο αχαρνων 85 αλλα προτιμουσα παντα την Μαρινα , θα  τιμηθεί συντομα και αυτή!

παλια μασατζου φιλε lopedelmozo, απο Χευδεν 15α

bi kou ti

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
Kalimera exi kanis na protini gineka 45xr + me para poli megalo stithos se studio/masaz/hotel? (Stilte mou msg pls Kai signomi gia tous aglikous xaraktires ala den exo sto kinito elinikous)

giwrgos@

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Like
42
Πόντοι
1
Καλημέρα αλανια τι παιζει στην πρωινη ζωνη και σε ποιο σπιτακι γνωριζει κανεις....?

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.348
Πόντοι
606

κωνσταντινοπολεως πεζει κ κατι ενδιαφερων στην βραδυνη βαρδια που περασα καλα για τ νου σας ......

mitsarakos25

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2016
Like
0
Πόντοι
0
καλημέρα αλανια! θα κατεβω αθηνα μεθαύριο και ψαχνω κατι συγγεκριμενο (αν υπαρχει κιολας) ψαχνω ένα milf (granny θα ελεγα βασικα..) 50-50+ αλλα αδυνατο και γκαβλιαρικο, δεν με πειραζει ελληνιδα ή ξενη (αν και θα προτιμουσα κατι ελληνικο), ξερει κανεις τιποτα από προσφατη καταθεση? :helpplea:

giwrgos@

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Like
42
Πόντοι
1
Καλησπέρα αλανια σε ποιο παιζει κανενα γκρανυ για τωρα...?

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.348
Πόντοι
606
καλημέρα αλανια! θα κατεβω αθηνα μεθαύριο και ψαχνω κατι συγγεκριμενο (αν υπαρχει κιολας) ψαχνω ένα milf (granny θα ελεγα βασικα..) 50-50+ αλλα αδυνατο και γκαβλιαρικο, δεν με πειραζει ελληνιδα ή ξενη (αν και θα προτιμουσα κατι ελληνικο), ξερει κανεις τιποτα από προσφατη καταθεση? :helpplea:
εισαι εδώ αν δεν κανω λαθος βραδυνη βαρδια πεζει ένα ξεροκιανο αδυνατο για πολύ ψωλοχημα στη μαπα εγω το γαμησα και αν δεν ειχαι κοσμο εχθες που περασα θα του τ εδυνα στο στομα ευχαρίστως...

άλλο ενε αδηνατο παιζει κ ιουλιανου (74) αν δεν κανω λαθος το νουμερο στο υπογειο.... καμια φορα είναι κ στο διδυμου χαμηλα στο τελευτεο .με τα νουμερα δεν τα παω καλα

lopedelmozo

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
σωστός πρόκκειται για τη γκράνυ Ελένη ή Τζοάνα γνωστή από Αλκιβιάδου, έλλης, και στην υπόγα της Διδύμου. Αν θες ντόπιο πράγμα τσέκαρε τη Βίκυ από  Β. Μπενάκη πρωινά εκτός Τετάρτης , παρασκευής.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.348
Πόντοι
606
το διδυμου 18 ημιπογειο δουλευε προσφατα μια 50αρα βερονικα που εκανε βολτες και στο περγαμου 27 γνωριζει κανεις που χαθηκε .....κοντη ξανθια γαλανοματα αρκετα κιλα ελευθερο στοματηκο φουλ πρόγραμμα .....στο τσημπουκι δεν εχω βρει κατι καλητερο ....αν ξερει κανεις κατι ας ενημερωσει πμ ευχαριστω....

gpap

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα batraxomouris. Και εγω ψαχνω την Βερόνικα. Την είχα πάρει πρίν 1 μήνα στο Περγάμου 27. Όταν ξαναπέρασα απο εκει μου είπαν οτι έχει φύγει απο το τσαρδι. Μου είχε κάνει μια θεική πιπα και γλύψιμο. Όποιος ξέρει κάτι ας ενημερώσει. Ευχαριστώ

zoner90

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παίδες.

Γνωρίζει κανείς που δουλεύει πλέον η Υβόν απο το Ρεμούνδου 21?
Ηταν στανταράκι και πέρασα πριν κάνα μήνα και δεν δούλευε πια τις γνωστές βάρδιες και η υπηρεσία μου τα μάσαγε.
Απ'οτι κατ'αλαβα μάλλον σταμάτησε από εκεί?
Εχει κανείς κανα ινφο?

mawa27

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα μετά απο αρκετό ψαξιμο και διάβασμα στο φορουμ δεν εχω καταλήξει κάπου.Συγκεκριμένα ψάχνω στούντιο-μπουρδέλο ή ανεξάρτητη με δικό της χώρο GILF-granny.Θα ήθελα τη βοήθεια σας και να μου προτίνει κάποιος 3-4 επιλογές για να καταλήξω.Απο αύτα που διάβασα δεν γνωρίζω ποιες ισχύουν και που γιατί κάποια ειναι παλιά ποστ.Ευχαριστώ!

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Ας κανουμε μια λιστα με ολες τις ωριμες μιλφ - γκιλφ που δουλευουν στο εικοσαρικο. Υπαρχουν καλες περιπτωσεις που δε σταθεροποιουνται σε μαγαζια και βαρδια. Το Βεργας 6 υπογειο εχει στη βραδυνη βαρδια μια ασιατισσα Ολγα, ενω παλαιοτερα ειχε μια λεπτη καλοδιατηρημενη με ασπρο μακρυ μαλλι. Εκει εχει δουλεψει και η Ινκα με τις φακιδες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom