captain mortimer 7
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
ξανθια μ μεγαλα βυζια ποντικοφατσα αλλα με κιλα παραπανω ηταν στο μαγνησιας 11 σημερα τ απογευμα ...
Φιλε η κοπελα στο Μαγνησιας 11 λεγεται Σοφια,εχει πολυ ωραιο χρωμα ματιων (γαλανα),ο χαρακτηρισμος ποντικοφατσα την αδικει και ειναι πολυ καλη στο δωματιο ;)
όντως έχει χαλάσει εμφανισιακά, συνεχίζει πάντως να είναι καθαρή και να σέβεται τον κάθε πελάτη της.
Κανενα νεο απο το μετωπο;Νταιανα φυσικα.Δτστυχως τα υποκαταστατα δε φτουρανε και μου εχουν αφησει δυσαναπληρωτο κενο.Αφησα καιρο γιο ευλογο διαστημα μεχρι να ρωτησω αν και υπηρχε κατι νεοτερο θα ειχε αναφερθει.Μενει η ελπιδα της λογικης οτι μετα απο καποιο διαστημα παντα καπου επιστρεφουν,αν μενουν εδω.Αν και αν εχει βρει κατι σταθερο και δεν εχει αναγκη χρηματων οι πιθανοτητες μειωνονται.Καλη η ελπιδα αλλα οι θυμισες πονανε.Καλά γι' αυτό είμαι βέβαιος, οι περισσότερες σιτεμένες πουτάνες που μένουν στο επάγγελμα μέχρι τα 60 τους και βάλε όσο μεγαλώνουν σέβονται ολοένα και περισσότερο τον πελάτη τους. Αυτές που έχουν προαποφασίσει να κάνουν μια αρπαχτή μέχρι κάποια ηλικία είναι που στα τελευταία τους βαριούνται και γίνονται χειρότερες.
Κανενα νεο απο το μετωπο;Νταιανα φυσικα.Δτστυχως τα υποκαταστατα δε φτουρανε και μου εχουν αφησει δυσαναπληρωτο κενο.Αφησα καιρο γιο ευλογο διαστημα μεχρι να ρωτησω αν και υπηρχε κατι νεοτερο θα ειχε αναφερθει.Μενει η ελπιδα της λογικης οτι μετα απο καποιο διαστημα παντα καπου επιστρεφουν,αν μενουν εδω.Αν και αν εχει βρει κατι σταθερο και δεν εχει αναγκη χρηματων οι πιθανοτητες μειωνονται.Καλη η ελπιδα αλλα οι θυμισες πονανε.
Ναι,αλλα κι αυτη παντρευτηκε.Και μου ελεγε κιολας αμα παντρευτεις πρεπει να βρεις μια ωραια γυναικα σαν και σενα.Αυτα στην αρχη που τη γνωρισα και πριν σκεφτει να κανει οικογενεια.Απ οτι φαινεται,τωρα παει.Σε παρακαλώ μην αναφέρεις αυτό το όνομα, λυπήσου με... Αν ήταν όλες οι πουτάνες σαν την Νταϊάνα όχι μόνο οι μπουρδελάκηδες θα ήμασταν ευχαριστημένοι, αλλά ακόμη περισσότεροι άντρες θα το σκέφτονταν πολύ καλά πριν παντρευτούν.
Ναι,αλλα κι αυτη παντρευτηκε.Και μου ελεγε κιολας αμα παντρευτεις πρεπει να βρεις μια ωραια γυναικα σαν και σενα.Αυτα στην αρχη που τη γνωρισα και πριν σκεφτει να κανει οικογενεια.Απ οτι φαινεται,τωρα παει.
Κατάθεση προ δυο ωρών στο Κολοκυνθούς 38 όροφος στην μιλφογκίλφ Μαρία, μελαχρινή με κοντό μαλλί από Βουλγαρία με ελληνικά αρκετά καλά.
Καλησπερα σε ολη την παρεα.ξερει κανεις καμια ωριμη με τριχωτο μουνι?εκτοσ την νανα.????
ξηλωματα βλεπωεχετε να προτίνεται καμια καλη μιλφ ελληνιδα αρχικα στο 10αρικο
εχετε να προτίνεται καμια καλη μιλφ ελληνιδα αρχικα στο 10αρικο
Ρε φιλος, με 10αρικο, καλυτερα βαρα μαλακια και κρατα τα λεφτα για μπυρες..
εχετε να προτίνεται καμια καλη μιλφ ελληνιδα αρχικα στο 10αρικο