Νέα

Ώριμες (MILF) σε μπουρδέλα/studio

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Deicidious
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 386K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

hounik

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
25
Like
91
Πόντοι
5.765
Κι όμως απόλυτε είχα περάσει να τη δω όταν δούλευε σαν τσατσά στο σπιτάκι της Πιπίνου την περίοδο που είχε σταματήσει κι η κοιλιά της ήταν φουσκωμένη!
μιλάτε για διαφορετικές γυναίκες. Αυτή στο Μαγνησίας είναι σειρά του Μητσοτάκη

donald fuck

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
η πωλινα απο καλυμνου 48β ξερετε αν δουλευει πρωι η η βραδυ; οι κριτικες της κ οτι δινει κωλο κ ακα με εχουν βαλει στο τρυπακι να την επισκεφτω  :pipa2:

Επισκέπτης
[quote author=donald fuck  link=topic=1147.msg5781981#msg5781981 date=1412697835]
η πωλινα απο καλυμνου 48β ξερετε αν δουλευει πρωι η η βραδυ; οι κριτικες της κ οτι δινει κωλο κ ακα με εχουν βαλει στο τρυπακι να την επισκεφτω  :pipa2:

[/quote]

Τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδας πρωινή είναι αλλά γίνεται χαμός από κόσμο-σαν να βρίσκεσαι σε ουρά για το ΙΚΑ!  :grin:

donald fuck

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
να παρω τηλεφωνο στο παιδι να κλεισω ραντεβου ;  :grin:

Επισκέπτης
Στο σπιτι του νομου, LOL οδου Μαγνησιας, πετυχα μια κοντοξανθη milf Ρωσσιδα, μαλλον αυτη θα ειναι που λετε, ομως δεν ειμαι λατρης των milf και δε ρωτησα ωστε να το επιβεβαιωσω για ενημερωση σας => δινει βωλο, ακα, κι αδειασμα φλοκιων. Παντως 20Ε η ταριφα.

donald fuck

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
παιδες εχετε παρει την αναστασια απο αγκυρας 12α; απο τη μια και μονο κριτικη που ειδα πρεπει να τ κατεχει τ αθλημα  :pipa2:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
αννα διδυμου που λεγα να παω σημερα αλλα το ντου μ εκοψε

Μας έχουν πρήξει τ' αρχίδια τώρα τελευταία, όσα απογεύματα έχω κατέβει Φυλής όλο ντου πετυχαίνω και τα μισά τουλάχιστον σπίτια κλειστά...

lopedelmozo

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
καλησπέρα παίδες μόλις γύρισα απο κατάθεση στο σανταράκι μίλφ Αλεξάνδρα απο Εξηκιού 18 και κατεβαίνοντας την Κωνσταντινουπόλεως είδα φώς στο Βιργ.Μπενάκη ώρα 12 00 το πρωί μετά απο καιρό η τσατσά μου παρουσίασε μια ελληνίδα μιλφάρα Ρένα πολύ ενδιαφέρουσα κατ εμένα που σύντομα θα τιμηθεί, ξέρει κανείς κάτι γι αυτήν; Διευκρινίζω οτι ηταν πρωί και θα ναι μέχρι 17 00 μιας και το απόγευμα έρχεταΙ η ρωσίδα μίλφ

lopedelmozo

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
λοιπόν την Ρένα την πήρα σήμερα και έμεινα εντυπωσιασμένος, θα ξαναπάω την Παρασκευή. Ελληνίδα μιλφάρα και πολυ φιλότιμη!

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
λοιπόν την Ρένα την πήρα σήμερα και έμεινα εντυπωσιασμένος, θα ξαναπάω την Παρασκευή. Ελληνίδα μιλφάρα και πολυ φιλότιμη!

Στο Βιργινίας Μπενάκη και η Ρένα το πρωί αλλά και η Ναταλί το απόγευμα είναι καλές περιπτώσεις.

collateral

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Οκτ 2008
Κριτικές
93
Like
448
Πόντοι
3.280
Βάλτε κριτικές γαι Ρένα

Galletti 7

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά ! Ξερουμε κάνα milf  κοντα στα νότια προάστια?

lopedelmozo

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
κριτικές για Ρένα εδώ,

ξανατονίζω τα συν, δεν βιάζεται, σέβεται τον πελάτη και το παλευει αρκετά για να περάσεις καλά. Αν κανεις γουσταρει Ελληνιδα μίλφ ισως κριθει ενδιαφέρουσα γούστα είναι αυτά.

Επισκέπτης
κριτικές για Ρένα εδώ,

ξανατονίζω τα συν, δεν βιάζεται, σέβεται τον πελάτη και το παλευει αρκετά για να περάσεις καλά. Αν κανεις γουσταρει Ελληνιδα μίλφ ισως κριθει ενδιαφέρουσα γούστα είναι αυτά.
μαγκες υπαρχει καπιος γνωστης να μου πει για καλο μιλφακι σε μπουρδελο/στουντιο και βραδινη βαρδια για αποψε?δεκτα και πμ μαγκες.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Καμια ελληνιδα μιλφ ξανθιά..με μεγάλες βυζαρες..αδύνατο κορμί...και ναχει ποντικοφατσα παιζει?  Μου την πςφτη μια τέτοιο στυλ..αλλά λογο συνθικον δεν κανει να ενδοσο..και θέλω να βγαλο την καυλα μου στο έτσι...Αν υπάρχη κάτι...πείτε τύποι μου...οποίος θέλει ας στήλη και π.μ :rockon:

25th

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2011
Κριτικές
5
Like
327
Πόντοι
21
Καμια ελληνιδα μιλφ ξανθιά..με μεγάλες βυζαρες..αδύνατο κορμί...και ναχει ποντικοφατσα παιζει?  Μου την πςφτη μια τέτοιο στυλ..αλλά λογο συνθικον δεν κανει να ενδοσο..και θέλω να βγαλο την καυλα μου στο έτσι...Αν υπάρχη κάτι...πείτε τύποι μου...οποίος θέλει ας στήλη και π.μ :rockon:

Αρχηγέ, άμα με το καλό ξεδώσεις, δεν μας κάνεις ένα κονέ εμάς που οι συνθήκες παίζει να είναι πιο ευνοϊκές;; :) :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom