Νέα

Ώριμες (MILF) σε μπουρδέλα/studio

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Deicidious
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 386K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

redgeo

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μην ξεχάσεις την γριά νύφη σε έναν δρόμο κάθετο στην Λιοσίων .
ναι ρε αφου γιαυτιν θα παω.οταν λες σε ενα δρομο καθετο στιν λιοσιων ποιον εννοεις?δεν ειναι διπλα απο το στουντιο που μου πες? :think:

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
ναι ρε αφου γιαυτιν θα παω.οταν λες σε ενα δρομο καθετο στιν λιοσιων ποιον εννοεις?δεν ειναι διπλα απο το στουντιο που μου πες? :think:
όχι και τόσο κοντά κάνα εκατοστάρη μέτρα .

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
κοντα στο στουντιο ειναι η βρωμογρια που φωναζει απο το μπαλκονι συναγωνιστη,γουσταρω να φορεσω το γαμπριατικο και να παω στην νυφη...αλλα η καυλα ειναι να την πηδας με το νυφικο :dancing: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
κοντα στο στουντιο ειναι η βρωμογρια που φωναζει απο το μπαλκονι συναγωνιστη,γουσταρω να φορεσω το γαμπριατικο και να παω στην νυφη...αλλα η καυλα ειναι να την πηδας με το νυφικο :dancing: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
θα ξεράσω βραδιάτικα ρε φίλε .

redgeo

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
:2funny: :2funny: :2funny:θα της κανω παρακληση να φορεσει το νυφικο για να τιν γαμισω με αυτο.αντονι13 αν περασεις αυριο απο εκει για να πας στιν δουλια κοιτα τιν διευθυνση για να μου τιν πεις να τιν βαλω στο gps.

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny:θα της κανω παρακληση να φορεσει το νυφικο για να τιν γαμισω με αυτο.αντονι13 αν περασεις αυριο απο εκει για να πας στιν δουλια κοιτα τιν διευθυνση για να μου τιν πεις να τιν βαλω στο gps.
και να τις ριξει και ενα πουτσο να μας πει αν αξιζει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
δίπλα ακριβώς είναι όποιος ξέρει συγκεκριμένο νούμερο ας πει . βάλε στο gps αυτό το νούμερο που σου είπα και όλα Οκ .

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Φίλε μην ξεχάσεις να πας και στον πύργο του βρικόλακα που είναι στην Διδύμου .

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
σωστος!!!!μονο να εχει παρει και σκορδα μαζι του :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories