Πρωινη βαρδια παντα κι αν δεν ειναι εκει θα ειναι Περγαμου1!
Εμφανισιακά πως είναι? Για να ξέρω οτι έχω πετύχει τη σωστή?
Πρωινη βαρδια παντα κι αν δεν ειναι εκει θα ειναι Περγαμου1!
Ξανθια μεγαλο στηθος,αν και το μικρυνε για να ειναι πιο στητο,εχει το στυλ της μανας κολλητου που παντα ηθελες να γαμησεις απο το δευτερο Κεφαλαριου!Εμφανισιακά πως είναι? Για να ξέρω οτι έχω πετύχει τη σωστή?
Εχεις φαει τρελο κολλημα με την προεδρο βλεπω!!οποιος εχει παρει ποτε την νταρτανα προεδρο να δωσει πληροφοριες.
στο μεταξουργειο ξερει κανεις για ωριμες?
εξηνταρες υπαρχουν σε μπουρδελο?
Η Ολγα ειναι πανω απο 50 που σου ειπα για Πιπινου65.Πεταξου και δες την δεν χανεις τιποτα κι αν δεν σου αρεσει πηγαινε στο σπιτι της προεδρου και ρωτα ποτε ειναι!εχω μεγαλη περιεργεια να παω γιατι μου αρεσουν οι μεγαλες και οι παχουλες.
για τα αλλα δυο ερωτηματα που εθεσα ξερεις τιποτα?
Παιχτη στο Μεταξουργειο εχει μια που σκαει με το ολοσωμο σα τη Βεφα Αλεξιαδου..εχω μεγαλη περιεργεια να παω γιατι μου αρεσουν οι μεγαλες και οι παχουλες.
για τα αλλα δυο ερωτηματα που εθεσα ξερεις τιποτα?
κοντα στο στουντιο ειναι η βρωμογρια που φωναζει απο το μπαλκονι συναγωνιστη,γουσταρω να φορεσω το γαμπριατικο και να παω στην νυφη...αλλα η καυλα ειναι να την πηδας με το νυφικο
ναι βρε αλλά δεν θυμάμαι δρόμο συγκεκριμένα . αυτή είναι πολύ παλιά από ότι ξέρω .
Χανεις πολλά....Ωριμες παιζουν στην Διδυμου απο οτι λενε τα παιδια του site αλλα δυστυχως δεν μπορω να σε βοηθησω με αυτες γιατι δεν εχω παει Διδυμου ποτε
την ειχα παρει πριν καμια οκταετια δουλευε στην αχαρνων 105? εχει μια πινακιδα <ΕΛΛΗ>οποιος εχει παρει ποτε την νταρτανα προεδρο να δωσει πληροφοριες.
στο μεταξουργειο ξερει κανεις για ωριμες?
εξηνταρες υπαρχουν σε μπουρδελο?
Την ειχα πετυχει κι΄εγω στο μαγαζι που λεει ο συναγωνιστης, πριν κανα 2μηνο.την ειχα παρει πριν καμια οκταετια δουλευε στην αχαρνων 105? εχει μια πινακιδα <ΕΛΛΗ>
το σπιτι φανταστικο με σατεν σεντονια και στυλ
η προεδρος απλα τεραστια αν και μου αρεσουν οι μεγαλοσωμες γυναικες αυτη δεν μπορουσα να την κουμανταρω.τεραστια βυζια τα οποια βεβαια ακολουθουσαν τον νομο της βαρυτητας(δεν με ενοχλει αυτο)εφταναν μεχρι την ηβη τεραστια κωλαρα γενικα ολα της τεραστια
το κρεβατι αν και υπερδιπλο φαινοταν πολυ μικρο
η περιποιησης της επαγγελματικη με πολυ υπομονη και αρκετη ωρα αλλα οχι κατι ιδιαιτερο απλως η εμπειρια οτι πηδηξες μια γυναικα με διαστασεις xxxxxx....l
ρε παιδιά ξέρει κανείς τι απέγινε η Σάντρα που δούλευε στο Φυλής 109. Εχω να την δώ κάπου στα δύο χρόνια και νομίζω οτι κάποιος είπε οτι γύρισε Τσεχία. Αυτή είναι πραγματική απώλεια για το μέρος...
Την ειχα πετυχει κι΄εγω στο μαγαζι που λεει ο συναγωνιστης, πριν κανα 2μηνο.
Παιδια παρα ειναι τεραστια Ειμαι 1.80 και μου εριχνε 1,5 κεφάλι.
Δεν περασα.
Ασε που μου φανηκε και ψιλοακριβή.(50αρικο και αναβαινουμε αναλογα το προγραμμα)
Ημουν τακτικός πελάτης της Σάντρας , κρίμα που δεν τη πέτυχα το καλοκαίρι.Συνάδελφε ενοείς ότι δούλεψε στο μαγαζάκι της Φυλής?Η Σάντρα γύρισε Ουκρανία για πάντα. Ήρθε το καλοκαίρι για διακοπές και μερικές φιλικές τσεσπου.
Άμα ξανατελειώσουν τα λεφτά μπορεί να μας έρθει πάλι.
Χανεις πολλά....