διεύθυνσγ,ηλικία της Θείας?περνα απο Μπαμπι Γκολντ,κυρια Ελενη ή αλλιοσ θειτσα
edit Vrikolakas: Σε παρακαλώ γράφε με μικρούς Ελληνικούς χαρακτήρες σύμφωνα με τους κανόνες του forum.
διεύθυνσγ,ηλικία της Θείας?περνα απο Μπαμπι Γκολντ,κυρια Ελενη ή αλλιοσ θειτσα
σου έγραψα διεύθυνση ηλικία 55 με 60 θα είναι . παλιά καραβάνα η καλόγρια . αλλά δεν την έχω πάρει γιατί θα ξεράσω μόνο και μόνο που θα μιλάει .ΔΙΕΥΘΗΝΣΗ,ΗΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ?
Βρωμερη πραγματικα!Ολη μερα με τη ρομπα φωναζει απο το μπαλκονι να ανεβει κοσμος!Cult κατασταση!!σου έγραψα διεύθυνση ηλικία 55 με 60 θα είναι . παλιά καραβάνα η καλόγρια . αλλά δεν την έχω πάρει γιατί θα ξεράσω μόνο και μόνο που θα μιλάει .
ποτε τιν ειδεσ τελευταια φορα?σιγοθρα ειναι διπλα απο το στουντιο που μου ειπεσ?ευχαριστωΒρωμερη πραγματικα!Ολη μερα με τη ρομπα φωναζει απο το μπαλκονι να ανεβει κοσμος!Cult κατασταση!!
δικός της είναι το μπουρδέλο . ναι λέμε δίπλα . κάθε μέρα γιατί περνάω από εκεί να πάω δουλειά και η βρωμόγρια μια με λεέι Γιάννη - Γιώργο - Αριστοτέλη - Νίκο κτλ .ΠΟΤΕ ΤΙΝ ΕΙΔΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ?ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
χαχαχα ευχαριστω συναγωνιστη.θα περασω μεσα στιν εβδομαδα να δω τι παιζει.ευχαριστω κ παλι αν χρειαστεισ ποτε τιποτα στειλε μνμ.δικός της είναι το μπουρδέλο . ναι λέμε δίπλα . κάθε μέρα γιατί περνάω από εκεί να πάω δουλειά και η βρωμόγρια μια με λεέι Γιάννη - Γιώργο - Αριστοτέλη - Νίκο κτλ .
;) ;) ;) καλό γαμήσι με την βρωμόγρια .χαχαχα ευχαριστω συναγωνιστη.θα περασω μεσα στιν εβδομαδα να δω τι παιζει.ευχαριστω κ παλι αν χρειαστεισ ποτε τιποτα στειλε μνμ.
Σωστόςκαι κουραγιο,ειναι απο τα πιο βρωμερα σπιτια απο καθε αποψη που εχω δει!!!!!εφιαλτης στο δρομο με τις λευκες!!!!
χαχαχαχαχαχαχα μιλας σοβαρα?!ειναι τοσο λυσαρα ι γρια?θυμαμε με τρομο οταν πριν 2 χρονια μπηκα για να δω τι παιζει και απο τον ηλιο εξω δεν μπορουσα να δω τιποτα και ξαφνισα μου ορμησε απο πισω χωρις να την δω και αρχισε να με φιλαει και να με τραβαει!!!ενας θεος ξερει πως ξεφυγα και πηγα να φαω και μια γερη τουμπα οπως ετρεχα στα σκαλια!!!θα βρισκομουν στην μεση της λιοσιων αν επεφτα και θα με παταγε κανενα λεωφορειο
ωχχχ μι μου λες τετοια.μεσα στιν βδομαδα θα παο να δο τι παιζει.εσυ ξερεις καμια αλλη ανω των 50?Φιλε μιλαμε αστα να πανε...προσεχε μονο απο που θα σου ερθει!!!!!αλλα βρωμαει πολυ....
οκ ευχαριστω.μιλαμε για ολες τις ωρες ετσι?παιζουν μερικες στα στενα τις λιοσιων,κανε μια τσαρκα μια και θα εισαι εκει
ναι για όλες της ώρες για της συγκεκριμένες .οκ ευχαριστω.μιλαμε για ολες τις ωρες ετσι?
αυτο να δω και τιποτα αλλο!!!!σκαει με νυφικο;;;;;;;πες μου οτι κανεις πλακαΜην ξεχάσεις την γριά νύφη σε έναν δρόμο κάθετο στην Λιοσίων .
ναι βρε αλλά δεν θυμάμαι δρόμο συγκεκριμένα . αυτή είναι πολύ παλιά από ότι ξέρω .αυτο να δω και τιποτα αλλο!!!!σκαει με νυφικο;;;;;;;πες μου οτι κανεις πλακα