Νέα

Ώριμες (MILF) σε μπουρδέλα/studio

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Deicidious
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 388K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
ΔΙΕΥΘΗΝΣΗ,ΗΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ?
σου έγραψα διεύθυνση ηλικία 55 με 60 θα είναι . παλιά καραβάνα η καλόγρια . αλλά δεν την έχω πάρει γιατί θα ξεράσω μόνο και μόνο που θα μιλάει .

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
και ένα άλλο επίσης με γριά παίζει στο Λιοσίων 67 . αλλά αυτό το μπουρδέλο είναι για πολύ γερά στομάχια γιατί βρωμάει τόπος . είχα μπει μέσα και είδα κάτι Πακιστανούς  να τον παίζουν στο σαλόνι . και μόνο που ανέβηκα αηδίασα .

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
σου έγραψα διεύθυνση ηλικία 55 με 60 θα είναι . παλιά καραβάνα η καλόγρια . αλλά δεν την έχω πάρει γιατί θα ξεράσω μόνο και μόνο που θα μιλάει .
Βρωμερη πραγματικα!Ολη μερα με τη ρομπα φωναζει απο το μπαλκονι να ανεβει κοσμος!Cult κατασταση!!

redgeo

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Βρωμερη πραγματικα!Ολη μερα με τη ρομπα φωναζει απο το μπαλκονι να ανεβει κοσμος!Cult κατασταση!!
ποτε τιν ειδεσ τελευταια φορα?σιγοθρα ειναι διπλα απο το στουντιο που μου ειπεσ?ευχαριστω

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
ΠΟΤΕ ΤΙΝ ΕΙΔΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ?ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
δικός της είναι το μπουρδέλο . ναι λέμε δίπλα . κάθε μέρα γιατί περνάω από εκεί να πάω δουλειά και η βρωμόγρια μια με λεέι Γιάννη - Γιώργο - Αριστοτέλη - Νίκο κτλ .

redgeo

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
δικός της είναι το μπουρδέλο . ναι λέμε δίπλα . κάθε μέρα γιατί περνάω από εκεί να πάω δουλειά και η βρωμόγρια μια με λεέι Γιάννη - Γιώργο - Αριστοτέλη - Νίκο κτλ .
χαχαχα ευχαριστω συναγωνιστη.θα περασω μεσα στιν εβδομαδα να δω τι παιζει.ευχαριστω κ παλι αν χρειαστεισ ποτε τιποτα στειλε μνμ.

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
χαχαχα ευχαριστω συναγωνιστη.θα περασω μεσα στιν εβδομαδα να δω τι παιζει.ευχαριστω κ παλι αν χρειαστεισ ποτε τιποτα στειλε μνμ.
;) ;) ;) καλό γαμήσι με την βρωμόγρια .

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
και κουραγιο,ειναι απο τα πιο βρωμερα σπιτια απο καθε αποψη που εχω δει!!!!!εφιαλτης στο δρομο με τις λευκες!!!!

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
θυμαμε με τρομο οταν πριν 2 χρονια μπηκα για να δω τι παιζει και απο τον ηλιο εξω δεν μπορουσα να δω τιποτα και ξαφνισα μου ορμησε απο πισω χωρις να την δω και αρχισε να με φιλαει και να με τραβαει!!!ενας θεος ξερει πως ξεφυγα και πηγα να φαω και μια γερη τουμπα οπως ετρεχα στα σκαλια!!!θα βρισκομουν στην μεση της λιοσιων αν επεφτα και θα με παταγε κανενα λεωφορειο

redgeo

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
θυμαμε με τρομο οταν πριν 2 χρονια μπηκα για να δω τι παιζει και απο τον ηλιο εξω δεν μπορουσα να δω τιποτα και ξαφνισα μου ορμησε απο πισω χωρις να την δω και αρχισε να με φιλαει και να με τραβαει!!!ενας θεος ξερει πως ξεφυγα και πηγα να φαω και μια γερη τουμπα οπως ετρεχα στα σκαλια!!!θα βρισκομουν στην μεση της λιοσιων αν επεφτα και θα με παταγε κανενα λεωφορειο
χαχαχαχαχαχαχα μιλας σοβαρα?!ειναι τοσο λυσαρα ι γρια?

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Φιλε μιλαμε αστα να πανε...προσεχε μονο απο που θα σου ερθει!!!!!αλλα βρωμαει πολυ....

redgeo

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε μιλαμε αστα να πανε...προσεχε μονο απο που θα σου ερθει!!!!!αλλα βρωμαει πολυ....
ωχχχ μι μου λες τετοια.μεσα στιν βδομαδα θα παο να δο τι παιζει.εσυ ξερεις καμια αλλη ανω των 50?

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
παιζουν μερικες στα στενα τις λιοσιων,κανε μια τσαρκα μια και θα εισαι εκει

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Μην ξεχάσεις την γριά νύφη σε έναν δρόμο κάθετο στην Λιοσίων .

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057

Stories

Νέο!