Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.562
- Πόντοι
- 12.756
τα λεφτα δεν εχουν ηλικια , και δεν ΛΗΓΟΥΝΕκει το μυαλο σου εσενα χαχα
τα λεφτα δεν εχουν ηλικια , και δεν ΛΗΓΟΥΝΕκει το μυαλο σου εσενα χαχα
Για πες μου το insta.Εγω ακολουθώ με τρέλα μια 45αρα ελληνίδα στο Instagram. Τρομερό μουνί, κλασάτη γκόμενα. Οποιος θέλει του λέω σε μήνυμα.
Ήθελα να απαντήσω σε κάτι και πάτησα λάθος.Δες πιο κάτω το έβαλα σωστά.Τι εννοεις στειλε μνμ
και σε ποιον το λες ?
Κάτσε ρε μπορεί να ανοίξει η τύχη σου....να κάνεις κονέ με καμία κόρη η εγγονή.ειπα για ποιοτικα πραγματα ρε μαλακα οχι για λιγο πριν τον ταφο
εχω δηλωσει πολλακις οτι εχω ματια μονο για την κυρα μου..και αυτες που ειδα κατα τυχη επειδη περναγαν απο μπροστα μουΚάτσε ρε μπορεί να ανοίξει η τύχη σου....να κάνεις κονέ με καμία κόρη η εγγονή.
με Π με μαγκούρα ; βοηθα λιγο τα παιδιά ρε μαλάκα , μπορει να εχουν περίεργα γουσταεχω δηλωσει πολλακις οτι εχω ματια μονο για την κυρα μου..και αυτες που ειδα κατα τυχη επειδη περναγαν απο μπροστα μου
Μπράβο σου...όχι σαν κάτι μουνοδουλους που ξέρω που τώρα που παντρεύτηκαν χαθήκανε.εχω δηλωσει πολλακις οτι εχω ματια μονο για την κυρα μου..και αυτες που ειδα κατα τυχη επειδη περναγαν απο μπροστα μου
εχω δηλωσει πολλακις οτι εχω ματια μονο για την κυρα μου..και αυτες που ειδα κατα τυχη επειδη περναγαν απο μπροστα μου
οχι ρε ευπαρουσιαστες οχι σαπακια..μαξ μεχρι 55 εδωσα αζυμουθειο ηλικιαςμε Π με μαγκούρα ; βοηθα λιγο τα παιδιά ρε μαλάκα , μπορει να εχουν περίεργα γουστα
true...Παντως η αληθεια ειναι,οτι παιζουν κατι 45αρες
που γαμουν και δεν δερνουν
αξιζει!!
δεν χανομαι απο πουθενα ,κανω οτι εκανα και πριν και φυσικα δε μπαινω κρυφα απο την κυρα στο μπου...Μπράβο σου...όχι σαν κάτι μουνοδουλους που ξέρω που τώρα που παντρεύτηκαν χαθήκανε.
Είδες λοιπόν που η Οικονομοτεχνική Μελέτη απέδειξε ότι καλύτερα θα ήταν αν είχες φορτώσει μια Επαγγελματία, την οποία επέλεξες επειδή κάτι σου άρεσε πάνω της, και δεν θα είχε τόσο λίπος;Είχα κάνει και εγώ μια οικονομοτεχνικη μελέτη για να γαμησω μια χοντρούλα 50αρα, και το κόστος έβγαινε συμφέρον, αλλά όταν πήγα να βάλω τον Περικλή να πιει νερό,. δεν ήξερα μουνι ήταν, ή πτυχή της κοιλιάς της, εκεί ο Περικλής πεισμωσε και κρύφτηκε. Η οικονομοτεχνικη μελέτη κατέρρευσε από κακή εκτίμηση της ανοχής του Περικλή στο λίπος.
συνηθως οι γυναικες δεν μας κανουν κονε...Εχω πει στη ξαδελφη να μου κανει κονέ
με μια 45αρα που γουσταρω
για να δω θα μου κάνει
η θα με γραψει στο μουνι της!!
Φάτε μάτια ψάρια...αν δεν έχετε καμμία Μπέμπα τελευταίου τύπου μην νομίζετε ότι θα φιλοτιμηθουν να σας συναντήσουν παίρνοντας το Μετρο..οχι ρε ευπαρουσιαστες οχι σαπακια..μαξ μεχρι 55 εδωσα αζυμουθειο ηλικιας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
true...
ρε συ δεν ειναι θεσφατο αυτο...εμπας περιπτωσει οποιος θελει κανει τις κινησεις του και οτι κατσει..και παλι πουτσα του αν δεν γινει κατι...Φάτε μάτια ψάρια...αν δεν έχετε καμμία Μπέμπα τελευταίου τύπου μην νομίζετε ότι θα φιλοτιμηθουν να σας συναντήσουν παίρνοντας το Μετρο..
Σωραιος...αυτοί που ξέρω η το έχουν κόψει το bou. η ο πιο ηρωικός μπαίνει από ίντερνετ καφέ για να μην αφήνει ίχνη γιατί περνάει από έλεγχο λες και μπαίνει στον Λευκό Οίκο....δεν χανομαι απο πουθενα ,κανω οτι εκανα και πριν και φυσικα δε μπαινω κρυφα απο την κυρα στο μπου...
υπαρχουν και αλλοι εδω που μπαινουν εν γνωσει των γυναικων τουςΣωραιος...αυτοί που ξέρω η το έχουν κόψει το bou. η ο πιο ηρωικός μπαίνει από ίντερνετ καφέ για να μην αφήνει ίχνη γιατί περνάει από έλεγχο λες και μπαίνει στον Λευκό Οίκο....
Μόνο οι φίλοι μου έχουν μπλέξει με περίεργες;υπαρχουν και αλλοι εδω που μπαινουν εν γνωσει των γυναικων τους
οχι το θεωρω λογικο οι γυναικες να παθαινουν κοκομπλοκο με το σαι....δεν ξερουν οτι δεν ειναι μονο για αγοραιο ερωτα αλλα ειναι και ενα φορουμ πολυθεματικοΜόνο οι φίλοι μου έχουν μπλέξει με περίεργες;
Τυπε, και οι δικιά μου με ειχε πιάσει 2 φορές το τάμπλετ μου στο μπου. με απειλούσε ότι θα το πει στα παιδιά μου να με κάνει ρεζίλι, το είπα εγώ πριν και καθάρισα.Μόνο οι φίλοι μου έχουν μπλέξει με περίεργες;
Άσε ,πολλές δεν ξέρουν ότι υπάρχουν γυναίκες που παίρνουν λεφτά για σεξ....οχι το θεωρω λογικο οι γυναικες να παθαινουν κοκομπλοκο με το σαι....δεν ξερουν οτι δεν ειναι μονο για αγοραιο ερωτα αλλα ειναι και ενα φορουμ πολυθεματικο