Επισκέπτης
Στα 33 τι είμαι εγώ καλό μου?Δεν με έβαλες σε κατηγορία.για μενα μιλφ ειναι 35+ εχει δεν εχει παιδι
απο 35-45
45-55 granny
55+ φρικοπουρο
παραδειγματα
η γρια νυφη
η θεια τανια
η γιαγια στην λιοσιων που σε φωναζε απτο μπαλκονι
Στα 33 τι είμαι εγώ καλό μου?Δεν με έβαλες σε κατηγορία.για μενα μιλφ ειναι 35+ εχει δεν εχει παιδι
απο 35-45
45-55 granny
55+ φρικοπουρο
παραδειγματα
η γρια νυφη
η θεια τανια
η γιαγια στην λιοσιων που σε φωναζε απτο μπαλκονι
Στα 33 τι είμαι εγώ καλό μου?Δεν με έβαλες σε κατηγορία.
Με "jo" και όχι με "je"...δεν είναι το σωστό ?
τον κακό σου τον καιρό.
όξω πούστη....τιμημένος ρε δεν γράφεις εκεί ? το σωστό είναι με "jo"...(αν είναι να βάλεις κάποια παράθεση,βάλε απο λεξικό...για όλες τις άλλες ξέρω...;) )
όσο εχεις ερωτηματικά δε θα λύνονται οι απορίες σου.......
ακου πανταζντί.................ααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα
προμιλφ εισαι εσυΣτα 33 τι είμαι εγώ καλό μου?Δεν με έβαλες σε κατηγορία.
τελειωνει σε ....αρα, βαλε οτι θες μπροστα..Στα 33 τι είμαι εγώ καλό μου?Δεν με έβαλες σε κατηγορία.
μαλάκα λάθος είχες κάνει με εκείνο το βίντεο...και συνεχίζεις...να κάνεις λάθος...(σοβαρά το λέω)!
σοβαρά τώρα,τιμημένος δεν σημαίνει αυτό που έχεις γράψει ? αν ναι,τότε είναι με ё...
αγκιν...τελειωνει σε ....αρα, βαλε οτι θες μπροστα..
τι είναι ρε μαλάκα οι γυναίκες και χάνουν τη φρεσκάδα τους ;
ντομάτες;
Πάντως το 25 το κάνω 30 για να είμαι μέσα. Αλλά από την άλλη υπάρχει έννοια προMILF?
είναι κάτι σαν τις προνύμφες...
πριν το γάμο δλδ.....
βρε μαλάκα πάρε δασκάλα....
άλλο Почетный άλλο Почётные
ξεκόλλα..... είναι πανταζτζί. Οι Ουκρανές μόνο το λένε πανταζντί......
γαμώ την τρέλλα μου με τον ισχυρογνώμονα.
Ευχαριστώ τον δάσκαλο Αρκανς και τον γραμματέα Μουνίντζα για την πρόταση.τυπε κατοπιν απαιτησεων πολλων μαθητων η αλλιντισα ανηκει πλεον στο διδακτικο προσωπικο τις σχολης.παρακαλω σαν γραμματεας τις σχολης που εισαι,να ελεγξεις να ολοι οι υποψηφιοι μαθητες,του ειδικου μαθηματος για μιλφ,πληρουν τις προυποθεσεις.
Aλίντισσα δεν μασά απο τέτοια.Όλα είναι στην θέση τους και ότι δεν είναι το βάζει αυτή.Εννοώ ότι αρχίζει και πέφτει λίγο ο κώλος, πέφτει λίγο το βυζί, αρχίζει η επιδερμίδα να χάνει σιγά-σιγά τη λάμψη της και να παίζει κανα σπάσιμο, το χαζοχαρούμενο-ανέμελο στυλάκι γίνεται ολοένα και πιο σοβαροφανές, τέτοια πράγματα.
Ευχαριστώ τον δάσκαλο Αρκανς και τον γραμματέα Μουνίντζα για την πρόταση.
Δεν τον δέχομαι τον τίτλο.Είμαι ασυμμόρφωτη με κανόνες και αναρχοαυτόνομο M.I.L.F.
Θα σκάω μύτη στην σχολή σας με παρόμοιες τρομοκρατικές ενέργειες όπως το σημερινό κωλοποστάρισμα και όταν έχω καύλες θα ποστάρω και ενδιαφέροντα θέματα όπως πως να γλύφετε ένα μουνί και να χύνει σε 5 λεπτά κτλ κτλ..Επίσης κάποια στιγμή θα μπώ στο δευτερο επίπεδο των ασκησεων kegel.Β level(Εντελώς όμως )
ἀλλ' οὐ τί ἐγὼ θέλω ἀλλὰ τί σύ???εισαι milf ή προmilf?