oxi_o_nwntas
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 11
- Πόντοι
- 16
m.i.l.f.h.b.o.ἀλλ' οὐ τί ἐγὼ θέλω ἀλλὰ τί σύ???
γρίφος...
m.i.l.f.h.b.o.ἀλλ' οὐ τί ἐγὼ θέλω ἀλλὰ τί σύ???
Ευχαριστώ τον δάσκαλο Αρκανς και τον γραμματέα Μουνίντζα για την πρόταση.
Δεν τον δέχομαι τον τίτλο.Είμαι ασυμμόρφωτη με κανόνες και αναρχοαυτόνομο M.I.L.F.
Θα σκάω μύτη στην σχολή σας με παρόμοιες τρομοκρατικές ενέργειες όπως το σημερινό κωλοποστάρισμα και όταν έχω καύλες θα ποστάρω και ενδιαφέροντα θέματα όπως πως να γλύφετε ένα μουνί και να χύνει σε 5 λεπτά κτλ κτλ..Επίσης κάποια στιγμή θα μπώ στο δευτερο επίπεδο των ασκησεων kegel.Β level(Εντελώς όμως )
Aλίντισσα δεν μασά απο τέτοια.Όλα είναι στην θέση τους και ότι δεν είναι το βάζει αυτή.
φιλεναδα θα με κανεις να σε μαλωσω για πρωτη φορα σημερα,απο την ημερα τις προσληψη σου.Ευχαριστώ τον δάσκαλο Αρκανς και τον γραμματέα Μουνίντζα για την πρόταση.
Δεν τον δέχομαι τον τίτλο.Είμαι ασυμμόρφωτη με κανόνες και αναρχοαυτόνομο M.I.L.F.
Θα σκάω μύτη στην σχολή σας με παρόμοιες τρομοκρατικές ενέργειες όπως το σημερινό κωλοποστάρισμα και όταν έχω καύλες θα ποστάρω και ενδιαφέροντα θέματα όπως πως να γλύφετε ένα μουνί και να χύνει σε 5 λεπτά κτλ κτλ..Επίσης κάποια στιγμή θα μπώ στο δευτερο επίπεδο των ασκησεων kegel.Β level(Εντελώς όμως )
1.Πάντα ντυμένη καυλοκυρία είμαι ..μην σε παραπλανα το παλιοξεκώλι του αβαταρ.φιλεναδα θα με κανεις να σε μαλωσω για πρωτη φορα σημερα,απο την ημερα τις προσληψη σου.
1.καταρχην στην σχολη θα ερχεσε ντυμενη σαν μια πραγματικη κυρια,και οχι σαν καμια απλυτη,αναρχοκουμμουνα αγαμητη.(σαν αυτες που βγαζει γκομενες ο παπαζολο).
2.στην σχολη θα προσερχεσε κανονικα στην ωρα σου,και οχι οποτε θελεις.μην ξεχνας οτι υπαρχει και ωραριο ωρων διδασκαλιας στην σχολη.
3.παρακαλω απο εδω και περα να εισαι πιο σεμνη στις φρασεις,προς στους μαθητες,και να μην τους καβλωνεις την ωρα του μαθηματος,με προστυχολογα,και σεξιστικες ερευνες που κανεις.
4.οταν εχεις καβλες να το λες στα ισα,παντα θα βρεθουν καποιοι μαθητες,να σε ξεκαβλωσουν την ωρα του μαθηματος.
5.τελος η πρωτη σου παρτουζα θα ειναι απο το πρυτανικο συμβουλιο τις σχολης,και οχι απο μαθητες.ειναι παραδοση τις σχολης αυτο.
μουναραααα εισαι μαναρι μου μαυτη την κολαρα που μας επιδεικνυεις!!(δεν ειναι κακο φυσικοτατα!!)Στα 33 τι είμαι εγώ καλό μου?Δεν με έβαλες σε κατηγορία.
μουναραααα εισαι μαναρι μου μαυτη την κολαρα που μας επιδεικνυεις!!(δεν ειναι κακο φυσικοτατα!!)
οχι ρε φιλε αλλα μολις ειδα αυτην την κωλαρα κολαστηκα βραδιατικα!!!!Τύπε, το ήξερες ότι είναι η πρόεδρος των milfs? :o
1.Πάντα ντυμένη καυλοκυρία είμαι ..μην σε παραπλανα το παλιοξεκώλι του αβαταρ.
2.Με συγχωρείς χρυσό μου..ήμουν απασχολημένη!
3.Μιλάω όσο πιο συνετά μπορώ.
4.Όταν έχω καύλες ..πηδιέμαι!
5.Δεν κάνω παρτούζες ΠΟΤΕ.Θέλω να με ξεσκίζει 1 άντρας και να γλύφω μόνον 1(όχι συγκεκριμένο αυτόν τον καιρό).
Ιδέα σου.Κανενα υποννοούμενο.Εξάλλου έχω δηλώσει.Δεν ψάχνω γκόμενο εδώ μέσα.Αν ήταν έτσι θα είχα βγει με 200 απο τα πμ που παίρνω.η παρενθεση του 5 αφηνει ανοιχτες πορτες και υποννοουμενα η ηταν η ιδεα μου?
παραεξω ομως??? μπραβο παντως για 33 ειναι αξιεπαινοςΙδέα σου.Κανενα υποννοούμενο.Εξάλλου έχω δηλώσει.Δεν ψάχνω γκόμενο εδώ μέσα.Αν ήταν έτσι θα είχα βγει με 200 απο τα πμ που παίρνω.
http://[URL unfurl="true"]www.wiggler.gr/wp-content/tongue_rolling_stones.png[/img[/URL]]
[/quote]Πολύ rolling stones ακους :P
(But..Ι got it)
όξω πούστη....τιμημένος ρε δεν γράφεις εκεί ?
Εννοώ ότι αρχίζει και πέφτει λίγο ο κώλος, πέφτει λίγο το βυζί, αρχίζει η επιδερμίδα να χάνει σιγά-σιγά τη λάμψη της και να παίζει κανα σπάσιμο, το χαζοχαρούμενο-ανέμελο στυλάκι γίνεται ολοένα και πιο σοβαροφανές, τέτοια πράγματα.
τι λε ρε?
Δε συμφώνησε για τα 25 >
Είσαι σίγουρη?
Link or it didn't happen.
γκαντέμιτ