Aμάν τι παθαμε??≠
εσύ τερας μαζεψε τη γλώσσα σου![]()
![]()
![]()
Aμέσως μη χάσεις!!!!![]()
![Dunno :dunno: :dunno:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/dunno.gif)
![Dunno :dunno: :dunno:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/dunno.gif)
Aμάν τι παθαμε??≠
εσύ τερας μαζεψε τη γλώσσα σου![]()
![]()
![]()
Aμέσως μη χάσεις!!!!![]()
μα δεν είδες Yοργος?? ο αλλος πηγε να βάλει γλώσσα !!aφού ήταν τόσο καλός, γιατί βγήκε τότε?
μα δεν είδες Yοργος?? ο αλλος πηγε να βάλει γλώσσα !!![]()
![]()
![]()
ακόμη δεν τον είδαμε, τον γαμήσαμε κιόλας
γιαυτό τον έβγαλε
Εσυ αλλο εγω αλλο ωραια το παμεοχι εγώ πάντως εεεε να εξηγιόμαστε.. .εγώ άλλο ήθελα να βάλω...
μωρέ εγώ αναριωτιέμαι αν σου ξέφυγε η γάτα του Γ 58το γοργόν και χάριν έχει...
Εσυ αλλο εγω αλλο ωραια το παμε
μωρέ εγώ αναριωτιέμαι αν σου ξέφυγε η γάτα του Γ 58![]()
![]()
Γατος ειναι ρε πουστη θα τον κανουμεμωρέ εγώ αναριωτιέμαι αν σου ξέφυγε η γάτα του Γ 58![]()
![]()
Παει τον χασαμε τον κωλο κριμαναι αλλά τον χάσαμε τον κώλο... που είναι ο κώλος οεοοοοοο?????????????
Πριν απο κανα μισαωρο τον εβαλε και σε 2 λεπτα τον κατεβασεκαλα ρε κοιμαμαι δυο ωρες κ ακομα για τον κωλο της μιλατε?κ απ οσο διαβασα δεν εχετε καταλαβει ακομα αν ειναι δικος της η οχι.....
καλος?Πριν απο κανα μισαωρο τον εβαλε και σε 2 λεπτα τον κατεβασε
καλος?
ρε σεις του κωλου εγινε το θεμα....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()