Νέα

Όργιο σχολείου Αλιβερίου-Θύμα η κοπέλα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 89
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Ναι, έχεις την εντύπωση ότι τα σημερινά 15χρονα ΔΕΝ είναι καθυστερημένα? :) Γιατί εγώ που έχω έρθει σε επαφή κάποιες φορές με τέτοιες ηλικίες λόγω του ανηψιού μου, έχω καταλάβει πως:

(α) είναι παντελώς ΑΜΟΡΦΩΤΑ!
(β) ωριμότητα στο ground zero! (ούτε τα βασικά ρε παιδί μου, δεν λέω ότι εμείς τότε είμασταν οι καρα-ώριμοι!).
(γ) δεν έχουν κανένα ιερό και όσιο γενικά, δεν έχουν όρια
(δ) είναι κακομαθημένα του ΚΕΡΑΤΑ
(ε) έχουν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ συμπεριφορά

Φυσικά, να διευκρινήσω ότι δεν τα 'χω με τα παιδιά, δεν φταίνε εκείνα. Φταίει πρώτα από όλα η οικογένεια στην οποία μεγαλώνουν.

Lioma
Εγω που εχω καλυτερη επαφη  μ'αυτες τις ηλικιες οφειλω να πω πως ειναι ακριβως οπως τα λες.!
Ιδιως για το α + δ.

Αλλα αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι δεν φταινε τοσο η tv και τα προτυπα οσο οι γονεις τους.Και κυριως οι μαναδες τους...

Σε ολες τις περιπτωσεις που ξερω η μανα ειναι που λεει "εισαι η πιο ομορφη που ξερω , θα βρεις εναν πλουσιο που θα σε ντυνει ακριβα , θα σου χει ακριβα αμαξια , σπιτια και εννοειται οτι εσυ εισαι μια πριγκιπισσα και δεν πρεπει ποτε να του μαγειρευεις και να του καθαριζεις.Εν τω μεταξυ κοιταξε να βρεις να πηδιεσαι με πολλους για να ζησεις εμπειριες.
Παρε τωρα 500Ε απο τον πατερα σου να πας να ψωνισεις luis viton και burbury , να σκασει η κολλητη σου."

Οσο υπερβολικα και αν φαινονται αυτα που γραφω σας εγγυωμαι οτι αυτα ακριβως λεγονται.Και το προβλημα ειναι οτι λεγονται απο τις οικογενειες που μενουν Εκαλη , μεχρι και τις οικογενειες που μενουν Ρεντη...

Το μονο καλο της υποθεσης ειναι οτι τα αγορια απο τα 16 τους ευχαριστιουνται καλα γαμησια.Αλλα οταν θα φτασουν 30 και θα πρεπει να φτιαξουν οικογενεια θα ψαχνουν με την καραμπινα να βρουν καποια που θα ξερει να φτιαχνει μακαροναδα...

Delivery παιδες , η καλυτερη επενδυση για τα επομενα χρονια!

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Έχουμε ξεφύγει τελείως σαν κοινωνία. Εδώ μπορεί να σκοτώνονται στην τάξη και ο δάσκαλος φοβάται να ρίξει καμιά σφαλιάρα γιατί θα χάσει την δουλειά του...

Επισκέπτης
Το μονο καλο της υποθεσης ειναι οτι τα αγορια απο τα 16 τους ευχαριστιουνται καλα γαμησια.Αλλα οταν θα φτασουν 30 και θα πρεπει να φτιαξουν οικογενεια θα ψαχνουν με την καραμπινα να βρουν καποια που θα ξερει να φτιαχνει μακαροναδα...

Mπα... εδώ θα διαφωνήσω! Οι 16άρηδες ούτε που έχουν την παραμικρή ιδέα τι έχουν στα χέρια τους!!! Μπες-βγες-έχυσα είναι :)

Όταν είμασταν μικροί οι μανάδες μας σερβίριζαν την μπριζόλα και την κάναμε μια χαψιά. Τώρα θα της βάλεις και λίγο αλατάκι, λίγο πιπεράκι, λίγο λεμονάκι, θα την ψήσεις όπως θες (rare, medium-rare, well-done), θα καθαρίσεις τα λιπάκια, θα γλύψεις κοκκαλάκι... έχεις την εμπειρία τέλος πάντων να εκτιμήσεις αυτό που έχεις μπροστά σου και να το "καταναλώσεις" με τον σωστό τρόπο ;)

PRESIDENT

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Εκτώς οτι τρώγαμε την μπριζόλα ολόκληρη, έχουμε μεγαλώσει με μπάλα στις αλάνες, με βολτες με τα ποδήλατα, με ματωμένα γόνατα, και συνεχώς κοιτάγαμε πως θα το σκάσουμε από το σπίτι για να βγούμε έξω να πάμε να παίξουμε. Τώρα βλέπεις παιδία 15-16 χρονών να ξημεροβραδιάζονται στα νετ καφέ, να παίζουν με τις ώρες πλευ στεϊσον να τρώνε φαστ φουντ και να προσπαθούν μέρα με την μέρα να γίνουν όλλο και πιο τρέντυ. Με ό,τι σημασία μπορεί να έχει η λέξη τρέντυ για εκείνα. Κάτω από όλη αυτή την κατάσταση είναι αναμενώμενο και η σεξουαλική τους ζωή να έχει βρει πρόσφωρο έδαφος ώστε να προσεγγίζει και αυτή τα πρότυπα που επιβάλει η παγκοσμιοποίηση!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
συμφωνω  ?.. giorgospapa ..αλλα ?..
ποσο το κρατας και το μαθαινεις το παιδι ?
μεχρι να παει σχολειο ?? μετα απο εκει οτι προλαβες προλαβες
ΑΝ του εχεις δωσει τα απαραιτητα εφοδια. (και αυτο πως θα το ξερεις ? στη πορεια θα φανει )??..
οσο μπορεις βεβαια μετα θα προσπαθεις αλλα το εχεις χαμενο το παιχνιδι ?.οσο και να του λες οτι και να κανεις ελπιζεις σε ενα και μονο πραμα ?
οτι του εμαθες (και του μαθαινεις ) να υπερισχυσουν απο αυτα που θα μαθαινει βλεπει αφουγκραζεται
και γιαυτο λενε οτι ολα τα παιδια ειναι παιδια μας γιατι ??
αν ειναι αλητης ο γιος μου και η παρεα του?.. αν κανει παρεα και ο δικος σου αλητης θα γινει και αυτος
δεν προσπαθουμε να διορθοσουμε ΜΟΝΟ το παιδι μας  αλλα κοιταμε και με τη παρεες εχει μπλεξει κλπ κλπ
δεν μπορει  ενας γονιος (δυστυχως η ευτυχως ) να βαλει σε καλουπι κανενα παιδι 
και αν ανατρεξουμε στην παιδικη ηλικια μας ενα πραγμα εχω βγαλει σαν συμπερασμα ?..
οτι το ποσο θα μπλεξει ενα παιδι (γιατι για μενα ολα καπου θα μπλεξουν ?. οπως και εμεις καπου καπως καποτε )  και το ποσο θα μουντζωσει της κακοτοπιες ε εκει παιζουν ρολο οι γονεις σε μεγαλο βαθμο 

αλλα  αν βομβαρδιζετε καθημερινος με βλακειες εκπομπες ?.παιδικα που ξεκοιλιαζονται !!!!  κλπ κλπ το παιδι τι θα κανει και τη χαρακτηρα θα διαμορφωσει ?
αν λοιπον εχει παραμελησει (οχι δεν το αγαπας ) ενας γονιος το παιδι  λογω δουλειας κλπ κλπ ε αυτος ναι το εχει χασει το παιχνιδι  ?.. οχι ομως οτι για τους αλλους ειναι κερδισμενο
αυτό το μπουρδελο που λεγεται τηλεοραση περιοδικα κλπ  ειναι και πρεπει να ειναι για να μας ενημερωνει μορφωνει και διαμορφωνει σε επιπεδο  οχι να μας χαντακωνει σαν ανθρωπους και χαρακτηρες
εμεις φταιμε (οι γονεις )γιατι δεν εχουμε αλλαξει αυτο το μπουρδελο ??.
φιλικα

..για να μη μακρυγορω με το μακροσκελες ποστ σου και απανταω (γιατι διαφωνω σχεδον σε ολο) σε ενα-ενα στα σημεια του, να ρωτησω κατι που μολις ειδα....
..ερχεται μαμα στο μαγαζι μου πριν λιγο με το παιδι της (που απλα τυχαινει να εχουμε κανει καποια πηδηματα στο παρελθον) και πιανουμε την κουβεντα (η οποια μενει 3 τετραγωνα μακρια), και καποια στιγμη μου κανει εντυπωση μια αντιθεση που πιανει το ματι μου...... το μεγεθος του παιδιου και το μεγεθος του καροτσιου με το οποιο το πηγαινοφερνει.... και τη ρωταω: ποσο χρονων ειναι ο μικρος ?? και μου απανταει σε 2 μηνες κλεινει τα τρια.....

..και ερχομαι τωρα εγω να ρωτησω.... η τιβι, τα περιοδικα και το σχολειο (που δεν εχει παει ακομη ο μικρος !!!!) φταινε που η ΚΑΡΙΟΛΑ δεν εχει ασχοληθει με το παιδι της και ΞΥΝΕΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ψαχνοντας πουτσα να φαει και το τραβολογαει σαν καθυστερημενο στο καροτσακι και δεν ασχολειται ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ???????

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
και κατι αλλο!!! γνωριζετε οτι η κιμ ηταν αρραβωνιασμενη με εναν τυπο και ηταν ετοιμη για γαμο αλλα ο μακης μπηκε σφηνα!!! εε

Κι έτσι προέκυψε μια ακόμη περίπτωση...αγνού, άδολου, ανεπιτήδευτου, κεραυνοβόλου έρωτα... :grin:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Mπα... εδώ θα διαφωνήσω! Οι 16άρηδες ούτε που έχουν την παραμικρή ιδέα τι έχουν στα χέρια τους!!! Μπες-βγες-έχυσα είναι :)

Όταν είμασταν μικροί οι μανάδες μας σερβίριζαν την μπριζόλα και την κάναμε μια χαψιά. Τώρα θα της βάλεις και λίγο αλατάκι, λίγο πιπεράκι, λίγο λεμονάκι, θα την ψήσεις όπως θες (rare, medium-rare, well-done), θα καθαρίσεις τα λιπάκια, θα γλύψεις κοκκαλάκι... έχεις την εμπειρία τέλος πάντων να εκτιμήσεις αυτό που έχεις μπροστά σου και να το "καταναλώσεις" με τον σωστό τρόπο ;)

+1

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
..και ερχομαι τωρα εγω να ρωτησω.... η τιβι, τα περιοδικα και το σχολειο (που δεν εχει παει ακομη ο μικρος !!!!) φταινε που η ΚΑΡΙΟΛΑ δεν εχει ασχοληθει με το παιδι της και ΞΥΝΕΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ψαχνοντας πουτσα να φαει και το τραβολογαει σαν καθυστερημενο στο καροτσακι και δεν ασχολειται ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ???????

Τί λες ρε φίλε; :o Συμβαίνει ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ; :idiot:

unique

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
..για να μη μακρυγορω με το μακροσκελες ποστ σου και απανταω (γιατι διαφωνω σχεδον σε ολο) σε ενα-ενα στα σημεια του, να ρωτησω κατι που μολις ειδα....
..ερχεται μαμα στο μαγαζι μου πριν λιγο με το παιδι της (που απλα τυχαινει να εχουμε κανει καποια πηδηματα στο παρελθον) και πιανουμε την κουβεντα (η οποια μενει 3 τετραγωνα μακρια), και καποια στιγμη μου κανει εντυπωση μια αντιθεση που πιανει το ματι μου...... το μεγεθος του παιδιου και το μεγεθος του καροτσιου με το οποιο το πηγαινοφερνει.... και τη ρωταω: ποσο χρονων ειναι ο μικρος ?? και μου απανταει σε 2 μηνες κλεινει τα τρια.....

Καλή η μαμα γιατι εχω και μια φαντασιωση :2funny: :2funny: :2funny: :dancing: :dancing: :dancing:

OP
OP
L

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
ο Μάκης ειναι ΤΡΟΜΕΡΑ ψευτης!
ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ!ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΔΑΣ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟ!
τρομερος απατεώνας!

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
υπαρχει θεμα υπαρχει θεμα !!!
ανοιχτε λιγο αυτια και ματια!
απο που ρε γατι συμπερανες οτι η κοπελα ειναι αλλοδαπη? ε??
μπας και χανεις λαδια?????

ξυπνατε ρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OP
OP
L

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
ρε φιλε εγω το συμπερανα?δεν διαβασες πιο πριν το τοπικ?

LeoKnight7

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Οι κλασικές πουτάνες που το παίζουν θύματα.

Το βλέπουμε καθημερινά το έργο.

Ανάθεμα σας θηλυκές τσουλάρες, τα ίδια χάλια όλες σας ανεξαιρέτως.

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
ε λοιπον παρακολουθω την εκπομπη και ακουω και τη λεει η νεαρη και αντιλαμβανομαι οτι ειναι καραελληνιδα κατοικος χωριου καπου σε κεντρικη ελλαδα.
αν ηθελε η δεν ηθελε δεν ειναι το προβλημα!!!!
ολα τα αλλα και ολοι οι αλλοι και εσυ που θελεις κατι να πεις για τον τριανταφυλο ειναι το προβλημα και το χαλι μας σαν κοινωνια που φτιαχνουμε τετοια παιδια και βαζουμε και τετοιους παιδαγωγους οπως ξεκαθαρα δειχνει η εκπομπη!!!!

ελεος  ξυπνα λαε!!!!!!!!!!!!!

LeoKnight7

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Το πρόβλημα μεγάλε δεν είναι ο Τριανταφυλλόπουλος. Ρεμπεσκέδες σαν αυτόν υπήρχαν και θα υπάρξουν πολλοί.

Το θέμα ΕΙΝΑΙ αν το ήθελε ή όχι. Τέτοιες πουτάνες το παίζουν μετά θύματα και δίνουν τρόφη στους ρεμπεσκέδες δημοσιοπλάνους. Σκέψου ότι όλες σχεδόν οι σύγχρονες θηλυκές ονειρεύονται παρτούζες και βιασμούς. Οι Νο1 φαντασιώσεις. Και σε διαβεβαιώ ότι δεν υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα να μην το ήθελε.

Οι βρώμες έχουν αποθρασυνθεί τελείως!

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Ενταξει ρε παιδια ο ανθρωπος ξεμεινε απο υλικο και ειπε να βγαλει ενα υποτιθεμενο βιασμο.
Αλλο αν η γκομενα κανει πιπα την ωρα που καποιος τη πηδαει χωρις βια παρακαλω!
Βασικα προτιμω να δειχνει και να ξεσκεπαζει τη σαπιλα στα ανωτερα κλιμακια της κοινωνιας που ανηκει κιολας παρα να δειχνει τετοιες μλκς και να κυνηγαει τους δασκαλους του λυκειου επειδη ενα πουτανακι ξεκαυλωσε και μετα το μετανοιωσε δηλωνοντας βιασμο.
Γελαω ακομα με τις αντιδρασεις των προσκεκλημενων!
Δηλαδη οι πουτανιτσες πολυτελειας(πλην της κιμ πουναι μανουλα πια) δεν εχουν κανει ποτε πιπα?Δεν τους εχει προταθει ποτε να δουν παρτουζα?
Αυτη η λουγκρα ο ψυχολογος τοση αγανακτηση πια?Μηπως δεν εχει ιδεα απο το τι ειναι η κοινωνια σημερα?Μηπως ολοι τους εκει στα κολωνακια ειναι εκτος ελληνικης πραγματικοτητας?

OP
OP
L

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
ετσι ακριβώς ε μάγκες! τρομερη διπροσωπία απο όλους τους!!!

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Συγνώμη ρε παιδιά αλλά επειδή είδα το βίντεο που ανέβηκε (δεν ξέρω αν είναι μόνο ένα κομμάτι) η κοπέλα μια χαρά το γούσταρε αυτό που έκανε. Ίσα που μου έρχεται να στείλω και στον μαλάκα Μάκη το βιντεάκι επί τόπου.

OP
OP
L

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
τα γελάκια της γκόμενας(απιστευτη μπουρδελοπουτανια) ειναι παρενέργειες του βιασμου?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom