Ναι, έχεις την εντύπωση ότι τα σημερινά 15χρονα ΔΕΝ είναι καθυστερημένα? Γιατί εγώ που έχω έρθει σε επαφή κάποιες φορές με τέτοιες ηλικίες λόγω του ανηψιού μου, έχω καταλάβει πως:
(α) είναι παντελώς ΑΜΟΡΦΩΤΑ!
(β) ωριμότητα στο ground zero! (ούτε τα βασικά ρε παιδί μου, δεν λέω ότι εμείς τότε είμασταν οι καρα-ώριμοι!).
(γ) δεν έχουν κανένα ιερό και όσιο γενικά, δεν έχουν όρια
(δ) είναι κακομαθημένα του ΚΕΡΑΤΑ
(ε) έχουν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ συμπεριφορά
Φυσικά, να διευκρινήσω ότι δεν τα 'χω με τα παιδιά, δεν φταίνε εκείνα. Φταίει πρώτα από όλα η οικογένεια στην οποία μεγαλώνουν.
Lioma
Εγω που εχω καλυτερη επαφη μ'αυτες τις ηλικιες οφειλω να πω πως ειναι ακριβως οπως τα λες.!
Ιδιως για το α + δ.
Αλλα αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι δεν φταινε τοσο η tv και τα προτυπα οσο οι γονεις τους.Και κυριως οι μαναδες τους...
Σε ολες τις περιπτωσεις που ξερω η μανα ειναι που λεει "εισαι η πιο ομορφη που ξερω , θα βρεις εναν πλουσιο που θα σε ντυνει ακριβα , θα σου χει ακριβα αμαξια , σπιτια και εννοειται οτι εσυ εισαι μια πριγκιπισσα και δεν πρεπει ποτε να του μαγειρευεις και να του καθαριζεις.Εν τω μεταξυ κοιταξε να βρεις να πηδιεσαι με πολλους για να ζησεις εμπειριες.
Παρε τωρα 500Ε απο τον πατερα σου να πας να ψωνισεις luis viton και burbury , να σκασει η κολλητη σου."
Οσο υπερβολικα και αν φαινονται αυτα που γραφω σας εγγυωμαι οτι αυτα ακριβως λεγονται.Και το προβλημα ειναι οτι λεγονται απο τις οικογενειες που μενουν Εκαλη , μεχρι και τις οικογενειες που μενουν Ρεντη...
Το μονο καλο της υποθεσης ειναι οτι τα αγορια απο τα 16 τους ευχαριστιουνται καλα γαμησια.Αλλα οταν θα φτασουν 30 και θα πρεπει να φτιαξουν οικογενεια θα ψαχνουν με την καραμπινα να βρουν καποια που θα ξερει να φτιαχνει μακαροναδα...
Delivery παιδες , η καλυτερη επενδυση για τα επομενα χρονια!