You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Όργιο σχολείου Αλιβερίου-Θύμα η κοπέλα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 89
- Εμφανίσεις 17K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Φίλε Laplace είμαι Ευβοιωτης και τυγχανει για το συγκεκριμενο βίντεο να έχω αξιοπιστες πληροφορίες.
Προσπάθησα να το αναβασω το βίντεο αλλά δεν γίνεται τρωω πορτα απο το site.
Δεν πειράζει θα προσπαθήσω να σας το δωσω μέσω rapishare... οσον το δυνατον το συντομοτερο.
Όσοι μου ζητάνε να το στείλω παρακαλώ δωστε μου e-mail.
Προσπάθησα να το αναβασω το βίντεο αλλά δεν γίνεται τρωω πορτα απο το site.
Δεν πειράζει θα προσπαθήσω να σας το δωσω μέσω rapishare... οσον το δυνατον το συντομοτερο.
Όσοι μου ζητάνε να το στείλω παρακαλώ δωστε μου e-mail.
Alekosatbourdela
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
παιδια σε λιγες μερες θα παρω συλλογη απο τετοια βιντεακια απο φιλο...δινω υποσχεση να στειλω λινκ...
Lioma στο βιντεακι με το στυλο που λες η κοπελα , ακουγεται Καθυστερημενη , οποτε στη συγκεκριμενη περιπτωση οντως υπαρχει προβλημα.
Τωρα για το βιντεακι της πενταημερης οντως μεγαλοδειχνει , αλλα δεν μου φαινεται και Ρωσιδα και σιγουρα οχι μεθυσμενη/μαστουρωμενη.
Πολλοι εδω μεσα ειστε ανω των 30 , οποτε εχετε χασει καθε επαφη με ηλικιες 15-20 για να καταλαβετε πως εχουν αλλαξει τα πραγματα και ισως σας προκαλει εκπληξη η ιδεα της παρτουζας.
Παρολα αυτα η αληθεια ειναι οτι πολλες δοκιμαζουν με 2 συγχρονως , αρκετες με παραπανω και γενικα ειναι παρα πολλες αυτες που ειναι θετικες στην ιδεα να δοκιμασουν.(οποτε ειναι θεμα μεχρι να βρεθει ο καταλληλος)
Δεν υπαρχουν ουτε βιασμοι , ουτε ουσιες ουτε κατι το παρανομο, αλλιως δεν θα τραβαγαν και βιντεακια...
Αλλωστε κανει θραυση η συλλογη που κυκλοφορει με τα 80 βιντεακια κινητων με Ελληνιδες 16-28 με παρτουζες , με CIM ,CIF και οτι αλλο μπορει να δει κανεις σε κανονικες τσοντες.
Ενημερωτκα η νεα ιδεα που σιγα-σιγα εξαπλωνεται απο το εξωτερικο και στις νεες Ελληνιδες ειναι η ιδεα του να πηδηχθουν με μαυρους.
Εμεις κανουμε αμαν να βρουμε καμια κινεζουλα και αυτες σε καθε καφετερια βρισκουν 10αδες μαυρους να πουλανε cd!!!
Τωρα για το βιντεακι της πενταημερης οντως μεγαλοδειχνει , αλλα δεν μου φαινεται και Ρωσιδα και σιγουρα οχι μεθυσμενη/μαστουρωμενη.
Πολλοι εδω μεσα ειστε ανω των 30 , οποτε εχετε χασει καθε επαφη με ηλικιες 15-20 για να καταλαβετε πως εχουν αλλαξει τα πραγματα και ισως σας προκαλει εκπληξη η ιδεα της παρτουζας.
Παρολα αυτα η αληθεια ειναι οτι πολλες δοκιμαζουν με 2 συγχρονως , αρκετες με παραπανω και γενικα ειναι παρα πολλες αυτες που ειναι θετικες στην ιδεα να δοκιμασουν.(οποτε ειναι θεμα μεχρι να βρεθει ο καταλληλος)
Δεν υπαρχουν ουτε βιασμοι , ουτε ουσιες ουτε κατι το παρανομο, αλλιως δεν θα τραβαγαν και βιντεακια...
Αλλωστε κανει θραυση η συλλογη που κυκλοφορει με τα 80 βιντεακια κινητων με Ελληνιδες 16-28 με παρτουζες , με CIM ,CIF και οτι αλλο μπορει να δει κανεις σε κανονικες τσοντες.
Ενημερωτκα η νεα ιδεα που σιγα-σιγα εξαπλωνεται απο το εξωτερικο και στις νεες Ελληνιδες ειναι η ιδεα του να πηδηχθουν με μαυρους.
Εμεις κανουμε αμαν να βρουμε καμια κινεζουλα και αυτες σε καθε καφετερια βρισκουν 10αδες μαυρους να πουλανε cd!!!
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.021
- Πόντοι
- 1.486
Πως θα γίνει να τα βρούμε φίλε?
Gamaomanoules
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 26
- Πόντοι
- 16
greekz.com
Εμενα μου τα δωσε φιλος που ειναι φανταρος.
Βασικα στα στρατοπεδα πρεπει να εχει δημιουργηθει αυτη η συλλογη απο ανταλλαγες μεταξυ φανταρων.
Ειναι πολιτικη του site να μην επιτρεπει την δημοσιευση τετοιου υλικου.
Οποτε ουτε μπορει καποιος να τα ανεβασει εδω , ουτε αλλου και να γραψει εδω το λινκ.
Το μονο που μπορει να γινει ειναι να παρει καποιος την ευθυνη να τα ανεβασει σε κανα rapidshare και να δινει το λινκ στους ενδιαφερομενους με pm.
Παντως 80 βιντεο , 80 Ελληνιδες , του πουστη καποιος απο δω θα βρει καποια γνωστη του...
Βασικα στα στρατοπεδα πρεπει να εχει δημιουργηθει αυτη η συλλογη απο ανταλλαγες μεταξυ φανταρων.
Ειναι πολιτικη του site να μην επιτρεπει την δημοσιευση τετοιου υλικου.
Οποτε ουτε μπορει καποιος να τα ανεβασει εδω , ουτε αλλου και να γραψει εδω το λινκ.
Το μονο που μπορει να γινει ειναι να παρει καποιος την ευθυνη να τα ανεβασει σε κανα rapidshare και να δινει το λινκ στους ενδιαφερομενους με pm.
Παντως 80 βιντεο , 80 Ελληνιδες , του πουστη καποιος απο δω θα βρει καποια γνωστη του...
ʼντε ρε παιδιά δώστε στο λαό τίποτα.Εγώ έχω ένα βιντεάκι που έχει τίτλο ΄΄φοιτήτρια κόρινθος''και είναι 9 λεπτα+52''.μετα που κάνει τσιγάρο του κάνει πολύ τρομερή πίπα με λάγνο βλέμμα η καριόλα και μετά που χύνει ο σκοπευτής την βάζει στα τέσσερα φορώντας τη χυμένη καπότα για να έχει ΄΄ανάμνηση΄΄on camera και αυτής της στάσης.Ξέρει κανείς αν παίχτηκε κόρινθο ή αλλού η φάση?Τι ct να συζητάμε ρε παιδιά,μιλάμε για την ΓΥΝΑΙΚΑ.Μιλούσε Ελληνικά αλλά με εμφάνιση τρομερής Ρωσσίδας.
Επισκέπτης
Παίδες εγώ μερικά τέτοια βιντεακια. Αν είναι καποια στιγμη θα ανεβασω τιποτα και θα ενημερωσω. Αν δειτε οτι ξεχναω στειλτε κανα pm. Σε βαζέλες και γαυρους δεν δίνω τιποτα (πλακιτσα κάνω)
Επισκέπτης
Lioma στο βιντεακι με το στυλο που λες η κοπελα , ακουγεται Καθυστερημενη , οποτε στη συγκεκριμενη περιπτωση οντως υπαρχει προβλημα.
Ναι, έχεις την εντύπωση ότι τα σημερινά 15χρονα ΔΕΝ είναι καθυστερημένα? Γιατί εγώ που έχω έρθει σε επαφή κάποιες φορές με τέτοιες ηλικίες λόγω του ανηψιού μου, έχω καταλάβει πως:
(α) είναι παντελώς ΑΜΟΡΦΩΤΑ!
(β) ωριμότητα στο ground zero! (ούτε τα βασικά ρε παιδί μου, δεν λέω ότι εμείς τότε είμασταν οι καρα-ώριμοι!).
(γ) δεν έχουν κανένα ιερό και όσιο γενικά, δεν έχουν όρια
(δ) είναι κακομαθημένα του ΚΕΡΑΤΑ
(ε) έχουν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ συμπεριφορά
Φυσικά, να διευκρινήσω ότι δεν τα 'χω με τα παιδιά, δεν φταίνε εκείνα. Φταίει πρώτα από όλα η οικογένεια στην οποία μεγαλώνουν.
Tα σημερινά 15χρονα ΔΕΝ είναι καθυστερημένα? ...δεν φταίνε εκείνα, φταίει πρώτα από όλα η οικογένεια στην οποία μεγαλώνουν.
Ποιά οικογένεια ;;;
Ναι, έχεις την εντύπωση ότι τα σημερινά 15χρονα ΔΕΝ είναι καθυστερημένα? Γιατί εγώ που έχω έρθει σε επαφή κάποιες φορές με τέτοιες ηλικίες λόγω του ανηψιού μου, έχω καταλάβει πως:
(β) ωριμότητα στο ground zero! (ούτε τα βασικά ρε παιδί μου, δεν λέω ότι εμείς τότε είμασταν οι καρα-ώριμοι!).
Φυσικά, να διευκρινήσω ότι δεν τα 'χω με τα παιδιά, δεν φταίνε εκείνα. Φταίει πρώτα από όλα η οικογένεια στην οποία μεγαλώνουν.
δυστηχος φιλοι μου οι παραστασεις που εχουν τα παιδια σημερα ειναι γαματα....η τηλεοραση και τα περιοδικα δημιουργουν προτυπα και τροπους συμπεριφορας και οι αναγκες(φροντηστηριο αγγλικα...) απομακρυνουν ολο και περισσοτερο τα παιδια απο την οικογενεια!!δυστηχος η κατασταση ειναι μη αναστρεψημη!!Ποιά οικογένεια ;;;
Επισκέπτης
Ποιά οικογένεια ;;;
Χμμμ... σωστό κι αυτό!!!
JOHNNYDMAX
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
Ως συνήθως ....bullseye.
+1
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 41
- Πόντοι
- 2.157
δυστηχος φιλοι μου οι παραστασεις που εχουν τα παιδια σημερα ειναι γαματα....η τηλεοραση και τα περιοδικα δημιουργουν προτυπα και τροπους συμπεριφορας και οι αναγκες(φροντηστηριο αγγλικα...) απομακρυνουν ολο και περισσοτερο τα παιδια απο την οικογενεια!!δυστηχος η κατασταση ειναι μη αναστρεψημη!!
..οι παραστασεις, οπως πολυ σωστα λες παληκαρι ειναι ενα προβλημα. αλλα ποιος φταιει για τις παραστασεις που προσλαμβανουν τα παιδια ???? ο-ε-ο ????
..οι γονεις ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ....!!!! αυτοι και μονο αυτοι απομακρυνουν τα παιδια τους απο κοντα τους, οχι η τιβι και τα περιοδικα.... μην ξεχασουμε κι αυτα που ξερουμε......
..και οσο για το οτι η κατασταση ειναι μη αναστρεψιμη, αυτο ισχυει στο βαθμο που ισχυει και το οτι οι σημερινες οικογενειες ειναι οικογενειες.. ;)
proktologos
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
συμφωνω ?.. giorgospapa ..αλλα ?..
ποσο το κρατας και το μαθαινεις το παιδι ?
μεχρι να παει σχολειο ?? μετα απο εκει οτι προλαβες προλαβες
ΑΝ του εχεις δωσει τα απαραιτητα εφοδια. (και αυτο πως θα το ξερεις ? στη πορεια θα φανει )??..
οσο μπορεις βεβαια μετα θα προσπαθεις αλλα το εχεις χαμενο το παιχνιδι ?.οσο και να του λες οτι και να κανεις ελπιζεις σε ενα και μονο πραμα ?
οτι του εμαθες (και του μαθαινεις ) να υπερισχυσουν απο αυτα που θα μαθαινει βλεπει αφουγκραζεται
και γιαυτο λενε οτι ολα τα παιδια ειναι παιδια μας γιατι ??
αν ειναι αλητης ο γιος μου και η παρεα του?.. αν κανει παρεα και ο δικος σου αλητης θα γινει και αυτος
δεν προσπαθουμε να διορθοσουμε ΜΟΝΟ το παιδι μας αλλα κοιταμε και με τη παρεες εχει μπλεξει κλπ κλπ
δεν μπορει ενας γονιος (δυστυχως η ευτυχως ) να βαλει σε καλουπι κανενα παιδι
και αν ανατρεξουμε στην παιδικη ηλικια μας ενα πραγμα εχω βγαλει σαν συμπερασμα ?..
οτι το ποσο θα μπλεξει ενα παιδι (γιατι για μενα ολα καπου θα μπλεξουν ?. οπως και εμεις καπου καπως καποτε ) και το ποσο θα μουντζωσει της κακοτοπιες ε εκει παιζουν ρολο οι γονεις σε μεγαλο βαθμο
αλλα αν βομβαρδιζετε καθημερινος με βλακειες εκπομπες ?.παιδικα που ξεκοιλιαζονται !!!! κλπ κλπ το παιδι τι θα κανει και τη χαρακτηρα θα διαμορφωσει ?
αν λοιπον εχει παραμελησει (οχι δεν το αγαπας ) ενας γονιος το παιδι λογω δουλειας κλπ κλπ ε αυτος ναι το εχει χασει το παιχνιδι ?.. οχι ομως οτι για τους αλλους ειναι κερδισμενο
αυτό το μπουρδελο που λεγεται τηλεοραση περιοδικα κλπ ειναι και πρεπει να ειναι για να μας ενημερωνει μορφωνει και διαμορφωνει σε επιπεδο οχι να μας χαντακωνει σαν ανθρωπους και χαρακτηρες
εμεις φταιμε (οι γονεις )γιατι δεν εχουμε αλλαξει αυτο το μπουρδελο ??.
φιλικα
ποσο το κρατας και το μαθαινεις το παιδι ?
μεχρι να παει σχολειο ?? μετα απο εκει οτι προλαβες προλαβες
ΑΝ του εχεις δωσει τα απαραιτητα εφοδια. (και αυτο πως θα το ξερεις ? στη πορεια θα φανει )??..
οσο μπορεις βεβαια μετα θα προσπαθεις αλλα το εχεις χαμενο το παιχνιδι ?.οσο και να του λες οτι και να κανεις ελπιζεις σε ενα και μονο πραμα ?
οτι του εμαθες (και του μαθαινεις ) να υπερισχυσουν απο αυτα που θα μαθαινει βλεπει αφουγκραζεται
και γιαυτο λενε οτι ολα τα παιδια ειναι παιδια μας γιατι ??
αν ειναι αλητης ο γιος μου και η παρεα του?.. αν κανει παρεα και ο δικος σου αλητης θα γινει και αυτος
δεν προσπαθουμε να διορθοσουμε ΜΟΝΟ το παιδι μας αλλα κοιταμε και με τη παρεες εχει μπλεξει κλπ κλπ
δεν μπορει ενας γονιος (δυστυχως η ευτυχως ) να βαλει σε καλουπι κανενα παιδι
και αν ανατρεξουμε στην παιδικη ηλικια μας ενα πραγμα εχω βγαλει σαν συμπερασμα ?..
οτι το ποσο θα μπλεξει ενα παιδι (γιατι για μενα ολα καπου θα μπλεξουν ?. οπως και εμεις καπου καπως καποτε ) και το ποσο θα μουντζωσει της κακοτοπιες ε εκει παιζουν ρολο οι γονεις σε μεγαλο βαθμο
αλλα αν βομβαρδιζετε καθημερινος με βλακειες εκπομπες ?.παιδικα που ξεκοιλιαζονται !!!! κλπ κλπ το παιδι τι θα κανει και τη χαρακτηρα θα διαμορφωσει ?
αν λοιπον εχει παραμελησει (οχι δεν το αγαπας ) ενας γονιος το παιδι λογω δουλειας κλπ κλπ ε αυτος ναι το εχει χασει το παιχνιδι ?.. οχι ομως οτι για τους αλλους ειναι κερδισμενο
αυτό το μπουρδελο που λεγεται τηλεοραση περιοδικα κλπ ειναι και πρεπει να ειναι για να μας ενημερωνει μορφωνει και διαμορφωνει σε επιπεδο οχι να μας χαντακωνει σαν ανθρωπους και χαρακτηρες
εμεις φταιμε (οι γονεις )γιατι δεν εχουμε αλλαξει αυτο το μπουρδελο ??.
φιλικα