You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Όργιο σχολείου Αλιβερίου-Θύμα η κοπέλα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 89
- Εμφανίσεις 17K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Gamaomanoules
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 26
- Πόντοι
- 16
φιλε λαγαρε,μαλλον δυσκολευεσαι να αντιληφθεις την ωμη πραγματικοτητα που ζουμε σημερα.Μη τα παιρνεις τοσο σοβαρα.Αυτα γινονταν και θα γινονται απλα τωρα τσουζει που βγαινουν εξω.
Εχω σειρα που διοριστηκε σε λυκειο και καθε φορα μου λεει οτι παει σπιτι ολο με καυλες.Τι λεμε τωρα?
Λαγαρε εδω ειναι ιντερνετ,τα καθωσπρεπει στην τηλεοραση μονο.
Τα παιδακια πρωτα διαπαιδαγωγουνται απο το σπιτι και μετα απο οπου αλλου.Αν γινει σωστα αυτο μη φοβασαι τιποτα δε θατα επηρεασει.
Μαλλον δε φταινε μονο οι δασκαλοι φταινε και οι οικογενειες περισσοτερο.
Εχω σειρα που διοριστηκε σε λυκειο και καθε φορα μου λεει οτι παει σπιτι ολο με καυλες.Τι λεμε τωρα?
Λαγαρε εδω ειναι ιντερνετ,τα καθωσπρεπει στην τηλεοραση μονο.
Τα παιδακια πρωτα διαπαιδαγωγουνται απο το σπιτι και μετα απο οπου αλλου.Αν γινει σωστα αυτο μη φοβασαι τιποτα δε θατα επηρεασει.
Μαλλον δε φταινε μονο οι δασκαλοι φταινε και οι οικογενειες περισσοτερο.
Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 193
- Πόντοι
- 6.055
Συγνώμη ρε παιδιά αλλά επειδή είδα το βίντεο που ανέβηκε (δεν ξέρω αν είναι μόνο ένα κομμάτι) η κοπέλα μια χαρά το γούσταρε αυτό που έκανε. Ίσα που μου έρχεται να στείλω και στον μαλάκα Μάκη το βιντεάκι επί τόπου.
Μην είστε αφελείς....Οι προσκεκλημένοι είναι μιλημένοι να το παίξουν έτσι, πως τάχα μου ταράχτηκαν....Μαλακίες....Μην σου πω πως είναι κομπάρσοι επι πληρωμή.
Λοιπόν αυτό που έχω εγώ να πω και σόρρυ κιόλας αν κάποιος κατάγεται απο εκεί Αλιβέρι,Κύμη και γύρω περιοχές επειδή είχα προσωπική εμπειρία από κοπέλα απο εκεί ότι και να και ότι και να ακούσω για κοπέλα απο εκεί δεν θα μου προξενήσει καμμία μα καμμία περιέργεια ούτα και μπορεί να μου φανεί υπερβολικό...
Αφού να φανταστείς χθές είδα για πρώτη φορά το βίντεο και χωρίς να ξέρω τίποτα λέω αυτή πρέπει να έιναι απο 'κει.Εχω αρχίσει να πιστεύω ότι αυτά που συμβαίνουν στην Αθήνα δεν είναι τίποτα σε σχέση με αυτά που συμβαίνουν στην επαρχία.
Αφού να φανταστείς χθές είδα για πρώτη φορά το βίντεο και χωρίς να ξέρω τίποτα λέω αυτή πρέπει να έιναι απο 'κει.Εχω αρχίσει να πιστεύω ότι αυτά που συμβαίνουν στην Αθήνα δεν είναι τίποτα σε σχέση με αυτά που συμβαίνουν στην επαρχία.
ereunitikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Επαρχία για πάντα!!Οι κοπέλες είναι λυσάρες λόγο λίγων επιλογών μα πάνω απόλα γιατί οι γονείς τις μεγαλώνουν λες και προορίζονται για μοναστήρι, μη το ένα μη το άλλο, να μην αργήσεις να γυρίσεις κτλ.Ξέρω από ξαδέρφη μου σε επαρχία που μια ζωή ήταν κλεισμένη στο σπίτι και μετά γαμιότανε αβέρτα στα χωράφια!
julio_the_impaler
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
τι λετε ρε παιδια.................??????????????το βιντεο δεν ειναι απο το ΑΛΙΒΕΡΙ αλλα απο τη ΜΑΛΕΣΙΝΑ,ενα χωριο οπως πας απο ΑΘΗΝΑ -ΛΑΜΙΑ,λιγο πιο μετα απο την Αταλαντη,διπλα στο Θεολογο....εννοω το βιντεο που ειχε χθες ο ΜΑΚΗΣ....εχω φιλο ο οπιος ξερει φατσικως τα ατομα αυτα που προταγωνιστουν!!!!απο Αθηνα ο φιλος μου και παραθεριζει εκει κοντα!!