You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Όργιο σχολείου Αλιβερίου-Θύμα η κοπέλα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 89
- Εμφανίσεις 17K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Heaven_and_Hell
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
δεν συγκρινα φιλε μου..ειπα οτι θα φερω παραδειγμα...αν κανεις τετοιους συνδιασμους και συσχετισμους τοτε λυπαμαι αλλα δεν εισαι σιγουρα σε θεση να κρινεις οχι τον μακη αλλα ουτε τον βεντουρα της πανια!καλη σου νυχτα!
1) Δεν είμαι σε καμία περίπτωση φίλος σου. Απλά είμαι φίλια προσκείμενος στο δικαίωμά σου να επιχειρηματολογείς.
2) Δεν σε έκρινα, αλλά μιας και με κρίνεις μάθε πως τα ξέρω εκ των έσω
3) Καλά κάνεις και λυπάσαι, διότι τον συσχετισμό στα ελληνικά τον κάνεις αναφέρωντας παραδείγματα για τα επιχειρήματά σου όπως έκανες με το "π.χ ο Παλαιοκωστας ειναι ενας εγκληματιας με μεγαλο ιστορικο"
4) Ξέχασες να πεις κάτι για τα γούστα του Μάκη στις μικρούλες.
Ευχαριστώ για την πολιτισμένη αντιπαράθεση και την έλλειψη ειρωνικής διάθεσης. Θα τα ξαναπούμε κάποια στιγμή. Και πάλι καλή νύχτα.
λαγαρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
οταν βλεπουμε μακη δεν κρινουμε τον παρουσιαστη!!
κρινουμε τι καταγγελει τι στοιχεια φερνει και τι λενε οι εμπλεκομενοι και οι "καλεσμενοι". Σημαντικο ειναι το ξεβρακωμα που γινεται στους πολιτικους που συμμετεχουν.
την αξιοπιστια τους αυτοι τη χανουν στα ματια του τηλεθεατη!
ο μακης μπορει ναναι ο χειροτερος ανθρωπος . Αυτο ειναι αδιαφορο το "προιον"παιζει ρολο και αυτο ειναι σχεδον αριστο!!
μη τσιμπατε σε αυτους που ενω δεν μπορουν να πουν κατι για το θεμα της εκπομπης προσπαθουν να απαξιωνουν τον παρουσιαστη γιατι θα τους βολευε το τελειωμα τετοιων εκπομπων.
κρινουμε τι καταγγελει τι στοιχεια φερνει και τι λενε οι εμπλεκομενοι και οι "καλεσμενοι". Σημαντικο ειναι το ξεβρακωμα που γινεται στους πολιτικους που συμμετεχουν.
την αξιοπιστια τους αυτοι τη χανουν στα ματια του τηλεθεατη!
ο μακης μπορει ναναι ο χειροτερος ανθρωπος . Αυτο ειναι αδιαφορο το "προιον"παιζει ρολο και αυτο ειναι σχεδον αριστο!!
μη τσιμπατε σε αυτους που ενω δεν μπορουν να πουν κατι για το θεμα της εκπομπης προσπαθουν να απαξιωνουν τον παρουσιαστη γιατι θα τους βολευε το τελειωμα τετοιων εκπομπων.
1ον Σιγουρα δεν εισαι φιλος μου1) Δεν είμαι σε καμία περίπτωση φίλος σου. Απλά είμαι φίλια προσκείμενος στο δικαίωμά σου να επιχειρηματολογείς.
2) Δεν σε έκρινα, αλλά μιας και με κρίνεις μάθε πως τα ξέρω εκ των έσω
3) Καλά κάνεις και λυπάσαι, διότι τον συσχετισμό στα ελληνικά τον κάνεις αναφέρωντας παραδείγματα για τα επιχειρήματά σου όπως έκανες με το "π.χ ο Παλαιοκωστας ειναι ενας εγκληματιας με μεγαλο ιστορικο"
4) Ξέχασες να πεις κάτι για τα γούστα του Μάκη στις μικρούλες.
Ευχαριστώ για την πολιτισμένη αντιπαράθεση και την έλλειψη ειρωνικής διάθεσης. Θα τα ξαναπούμε κάποια στιγμή. Και πάλι καλή νύχτα.
2ον Με εκρινες με τον τροπο σου λεγωντας κατι που εγω δεν ειπα-εκανα ''Χαίρομαι που συγκρίνεις τον Παλιοκώστα με τον Μάκη...
Σύ είπας... ''
3ον δεν με απασχολουν τα γουστα κανενος μιας και οπως λεει κι ο λαγαρος δεν κρινω τον ανθρωπο που παρουσιαζει απλα την αληθεια αλλα αυτα που λεει...
Μεινε στην αποψη σου εχοντας για παρηγορια αυτο που πλεον εχει καταντησει αηδια ''εγω τα ξερω εκ τον εσω/εχω ανθρωπους που γνωριζουν/δεν μπορω να πω κατι παραπανω κτλ...ΗΜΑΡΤΟΝ...κι εγω τα ξερω απο πιο μεσα απο σενα..Λεει κατι αυτο?οχι βεβαια!
καλη μας νυχτα εχθρε μου...
οποιος δεν ειναι φιλος μου ειναι εχθρος μου..χαχαχα!
LeoKnight7
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Αν είναι δυνατόν να πιστεύει κανένας τα παραμύθια του Τριανταφυλλόπουλου!
Ο άνθρωπος ξεπερνά σε φαντασία και τον Χανς Κρίστιαν Άντερσεν! Παίρνει κάτι που φαίνεται κάπως και το παρουσιάζει με το κατάλληλο μοντάζ και το κατάλληλο στήσιμο τελείως διαφορετικά.
Κι όσο για το συγκεκριμένο βίντεο που λέτε, επειδή το έχω δει, μια και κυκλοφορεί εδώ και πολύ καιρό σε κινητά, δεν ξεχωρίζεις πρόσωπα εκτός από δύο, της γκόμενας που γαμιέται και που κάθε άλλο παρά μαστουρωμένη ή μεθυσμένη φαίνεται και του τύπου που την παίρνει από πίσω.
Ο άλλος που την παίρνει από μπροστά, καθώς και 2-3 άτομα που μπαίνουν μέσα από ανοικτή πόρτα δεν ξεχωρίζουν καθόλου.
Όλα τα υπόλοιπα είναι φαντασιώσεις και εφέ του Τριανταφυλλόπουλου.
Και για του λόγου το αληθές...ακούσατε μήπως να συνεχίζει το θέμα με το προηγούμενο σχολείο στην Εύβοια και τη "βουλγάρα θύμα";
Έλεος πια! Όχι να μας δουλεύει ο κάθε γελοίος!
Ο άνθρωπος ξεπερνά σε φαντασία και τον Χανς Κρίστιαν Άντερσεν! Παίρνει κάτι που φαίνεται κάπως και το παρουσιάζει με το κατάλληλο μοντάζ και το κατάλληλο στήσιμο τελείως διαφορετικά.
Κι όσο για το συγκεκριμένο βίντεο που λέτε, επειδή το έχω δει, μια και κυκλοφορεί εδώ και πολύ καιρό σε κινητά, δεν ξεχωρίζεις πρόσωπα εκτός από δύο, της γκόμενας που γαμιέται και που κάθε άλλο παρά μαστουρωμένη ή μεθυσμένη φαίνεται και του τύπου που την παίρνει από πίσω.
Ο άλλος που την παίρνει από μπροστά, καθώς και 2-3 άτομα που μπαίνουν μέσα από ανοικτή πόρτα δεν ξεχωρίζουν καθόλου.
Όλα τα υπόλοιπα είναι φαντασιώσεις και εφέ του Τριανταφυλλόπουλου.
Και για του λόγου το αληθές...ακούσατε μήπως να συνεχίζει το θέμα με το προηγούμενο σχολείο στην Εύβοια και τη "βουλγάρα θύμα";
Έλεος πια! Όχι να μας δουλεύει ο κάθε γελοίος!
Προ 3-4 ετων ο κυριος Μακης, ειχε βγαλει ενα θεμα με αυθαιρετα επωνυμων. Ξεκινησε με το καρααυθαιρετο του Θεοχαρακη στο Λαγονησι, και επειτα πηρε με τους συνεργατες του ενα ελικοπτερο και πεταξανε πανω απ τον Αργοσαρωνικο εστιαζοντας στην ακτη της Ερμιονης-Κοστα-Πορτο Χελι κλπ. Εκει , εβγαλε στη φορα το σπιτι καποιου Παπαγεωργιου ( εισηγμενου -Σανυο )
Βεβαια , η πιο καραμπινατη αθλιοτητα στην περιοχη μακραν πιο κραυγαλεα απ του Θεοχαρακη, του Παπαγεωργιου κλπ, ειναι του Κυριακού (Αντενα). Το ξερουν και οι πετρες. Ο κυριος Μακης λοιπον το estet του Κυριακού το εκανε γαργαρα με κεφαλαιο Γ. Εντελως συμπτωματικα την περιοδο εκεινη ο Μακης ειχε πρωινη εκπομπη στο ραδιοφωνο του Αντενα.
Γαργαρα εκανε επισης και το estet του κυρίου Τζιγγερ, δυνητικο εργοδοτη του (Mega, Star κλπ).
Αν δει κανεις το θεμα απο αλλη οπτικη γωνια, υπηρξαν καποιες θετικες συνεπειες απο τη δημοσιοτητα που πηρε το θεμα . Στη Μυκονο για παραδειγμα σφιξαν αρκετα κολαρακια .
Το ερωτημα που τιθεται λοιπον ειναι : Τυποι σαν το Μακη ειναι καλο να υπαρχουν ή να μην υπαρχουν ?
Μολονοτι ολοι αυτοι οι Μακηδες κινουνται επιλεκτικα - οσον αφορα την επιλογη των "στοχων" τους, τελικα ισως να ναι καλυτερα να υπαρχουν. Αν επιχειρουσαμε μια ατυπη cost benefit analysis , νομιζω οτι το να σφιγγουν μερικοι κωλοι ενιοτε, καλο κανει, ασχετα αν δεν σφιγγουν ολοι.
Βεβαια , η πιο καραμπινατη αθλιοτητα στην περιοχη μακραν πιο κραυγαλεα απ του Θεοχαρακη, του Παπαγεωργιου κλπ, ειναι του Κυριακού (Αντενα). Το ξερουν και οι πετρες. Ο κυριος Μακης λοιπον το estet του Κυριακού το εκανε γαργαρα με κεφαλαιο Γ. Εντελως συμπτωματικα την περιοδο εκεινη ο Μακης ειχε πρωινη εκπομπη στο ραδιοφωνο του Αντενα.
Γαργαρα εκανε επισης και το estet του κυρίου Τζιγγερ, δυνητικο εργοδοτη του (Mega, Star κλπ).
Αν δει κανεις το θεμα απο αλλη οπτικη γωνια, υπηρξαν καποιες θετικες συνεπειες απο τη δημοσιοτητα που πηρε το θεμα . Στη Μυκονο για παραδειγμα σφιξαν αρκετα κολαρακια .
Το ερωτημα που τιθεται λοιπον ειναι : Τυποι σαν το Μακη ειναι καλο να υπαρχουν ή να μην υπαρχουν ?
Μολονοτι ολοι αυτοι οι Μακηδες κινουνται επιλεκτικα - οσον αφορα την επιλογη των "στοχων" τους, τελικα ισως να ναι καλυτερα να υπαρχουν. Αν επιχειρουσαμε μια ατυπη cost benefit analysis , νομιζω οτι το να σφιγγουν μερικοι κωλοι ενιοτε, καλο κανει, ασχετα αν δεν σφιγγουν ολοι.
ρε λαγαρε αστο..ο κοσμος δεν θελει να ακουει αποψεις και φωνες που ερχονται σε αντιθεση με συμφεροντα...Εδω προσπαθουμε να πουμε οτι ο Μακης και ο καθε Μακης δεν μας αφορα τι ειναι προσωπικα αλλα τι παρουσιαζει και πως.Ειναι ο μονος που ακουει κι αφηνει να μιλησει αυτον που τον κοντραρει και τον βριζει στην ψυχρα!!!
Υ.Γ φιλε ντουρος σωστα ειναι αυτα που λες αλλα εσυ ξερεις πολλους που να εχουν συγκρουστει τοσο πολυ με συμφεροντα μεγαλα οσο ο Μακης..Ξερεις πολλους που να τους κατεβαζουν τους διακοπτες?και μην ξεχνας οτι ειναι ενας δημοσιογραφος κι οχι το κρατος οπως ειναι οι αντιπαλοι του...
Υ.Γ φιλε ντουρος σωστα ειναι αυτα που λες αλλα εσυ ξερεις πολλους που να εχουν συγκρουστει τοσο πολυ με συμφεροντα μεγαλα οσο ο Μακης..Ξερεις πολλους που να τους κατεβαζουν τους διακοπτες?και μην ξεχνας οτι ειναι ενας δημοσιογραφος κι οχι το κρατος οπως ειναι οι αντιπαλοι του...
o μακης χεχε!!! κλασσικος κολωνακιομαγκας της πουτσας!!! το πεζει αντιδραστικο στοιχειο εναντια στη διαπλοκη και στα καπιταλομουτρα αλλα δυστηχως ειναι μια απο τα ιδια!!! τον εχω πατυχει ουκ ολιγες φορες σε ¨καλα μαγαζια του κεντρου¨να διασκεδαζει με μικρουλες που θελουν να γινουν δημοσιογραφινες και βλεπουν τον μακη σαν σωτηρα σε ενα δυσκολο επαγγελματιοκο χωρο!!!
και κατι αλλο!!! γνωριζετε οτι η κιμ ηταν αρραβωνιασμενη με εναν τυπο και ηταν ετοιμη για γαμο αλλα ο μακης μπηκε σφηνα!!! εε
και κατι αλλο!!! γνωριζετε οτι η κιμ ηταν αρραβωνιασμενη με εναν τυπο και ηταν ετοιμη για γαμο αλλα ο μακης μπηκε σφηνα!!! εε
tkinaliss
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 9.101
- Πόντοι
- 10.413
πρόσφατα είδα στην TV και τον αδερφό του Μάκη σε μία εκπομπή να...μαγειρεύει...
έσκασε μύτη και η "αρραβωνιάρα" του????
άλλο σοκ αυτό...
ΠΙΠΙΝΙ με πιπινόφατσα, πιπινοφωνή και αντίστοιχο πιπινονάζι....
το έχει το σόι φαίνεται....
καρφώνουν πιπίνια και τα 2 αδερφάκια....
έσκασε μύτη και η "αρραβωνιάρα" του????
άλλο σοκ αυτό...
ΠΙΠΙΝΙ με πιπινόφατσα, πιπινοφωνή και αντίστοιχο πιπινονάζι....
το έχει το σόι φαίνεται....
καρφώνουν πιπίνια και τα 2 αδερφάκια....
Ξεφυγατε από το θέμα!
Το βιντεο του Αλιβερίου ήταν αληθινο, μονο που η κοπελα δεν ήταν μαθητρια αλλά βιζιτου (Ρωσσιδουλα) πήρε 300 ? για να το κάνει (με δυο) οι αλλοι απλος ξεφυτρωσαν (δεν πηδηξαν).
Απλος μεσα στην συμφωνία ήταν ότι θα τραβηχθει και βίντεο
Τα βίντεο δεν μπορω να βάλω από εδω θα βρω όμως κάποιο τρόπο για να τα δειτε!
Το βιντεο του Αλιβερίου ήταν αληθινο, μονο που η κοπελα δεν ήταν μαθητρια αλλά βιζιτου (Ρωσσιδουλα) πήρε 300 ? για να το κάνει (με δυο) οι αλλοι απλος ξεφυτρωσαν (δεν πηδηξαν).
Επισκέπτης
Ξεφυγατε από το θέμα!
Κι εγώ το έχω ακούσει αυτό, πρόκειται για επαγγελματία επί πληρωμή. Ωστόσο, με την μαλακία που δέρνει τα πιτσιρίκια, θεωρώ ότι είναι ΠΟΛΥ εύκολο να τα ποτίσουν κάποιοι (έστω με κρασάκι ή χασισάκι, δεν χρειάζεται για πιο χοντρά!) και να την παρτουζάρουν μια χαρούλα. Εδώ μιλάμε έχω δει βίντεο (μην το ζητάτε, το έχω σβήσει γιατί δεν θέλω να πάω μέσα!) όπου μια κοπέλα, μετά βίας 15-16 χρονών, να έχει ξεβρακωθεί και 3-4 πιτσιρικάδες να της βάζουν ένα στυλό στο μουνί της και να την τραβάνε βίντεο. Κι η κοπέλα ούτε φτιαγμένη φαινόταν, ούτε μαστουρωμένη, ούτε τίποτα.
Να την χαίρονται ο μπαμπάκας της κι η μαμάκα της...
Alekosatbourdela
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
το ανεβάζω μαγκες
αντε περιμενουμε!!!!το ανεβάζω μαγκες
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.116
- Πόντοι
- 17.085
Το βίντεο σβήστηκε. Μη μπαίνετε στον κόπο να ανεβάζετε άλλα τέτοια παρόμοια. Θα σβηστούν.
Θυμίζω απ' τους κανόνες του φόρουμ:
Απαγορεύονται αυστηρότατα δημοσιεύσεις παράνομων ή ερασιτεχνικών φωτογραφιών ή/και video. Μη δημοσιεύετε φωτογραφίες ή/και video από τα οποία υπάρχει η δυνατότητα να αναγνωριστεί ο/η εικονιζόμενος/η.
Θυμίζω απ' τους κανόνες του φόρουμ:
Απαγορεύονται αυστηρότατα δημοσιεύσεις παράνομων ή ερασιτεχνικών φωτογραφιών ή/και video. Μη δημοσιεύετε φωτογραφίες ή/και video από τα οποία υπάρχει η δυνατότητα να αναγνωριστεί ο/η εικονιζόμενος/η.
Επισκέπτης
Αυτή η τύπισσα ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να είναι μαθήτρια! Είναι σίγουρα 23 με 24+
dem
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2005
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.476
- Πόντοι
- 8.345
τι μεσα να πας ρε λιομα, εδω αυτο το βιντεακι το εδειξε ο ευαγγελατος. εγινε πανελληνια σταρ η μικρηΚι εγώ το έχω ακούσει αυτό, πρόκειται για επαγγελματία επί πληρωμή. Ωστόσο, με την μαλακία που δέρνει τα πιτσιρίκια, θεωρώ ότι είναι ΠΟΛΥ εύκολο να τα ποτίσουν κάποιοι (έστω με κρασάκι ή χασισάκι, δεν χρειάζεται για πιο χοντρά!) και να την παρτουζάρουν μια χαρούλα. Εδώ μιλάμε έχω δει βίντεο (μην το ζητάτε, το έχω σβήσει γιατί δεν θέλω να πάω μέσα!) όπου μια κοπέλα, μετά βίας 15-16 χρονών, να έχει ξεβρακωθεί και 3-4 πιτσιρικάδες να της βάζουν ένα στυλό στο μουνί της και να την τραβάνε βίντεο. Κι η κοπέλα ούτε φτιαγμένη φαινόταν, ούτε μαστουρωμένη, ούτε τίποτα.
Να την χαίρονται ο μπαμπάκας της κι η μαμάκα της...