Νέα

Οργασμός και ιερόδουλες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimitris127
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Το ξερω πως οι ''κανονικες'' κοπελες τελειωνουν πιο ευκολα αλλα δεν νομιζω οτι με τις ιεροδουλες ειναι τοσο ευκολο ειδικα για ενα πρωταρη σαν και εμενα στον τομεα τωρα για το δακτυλο εχω κανει αρκετη εξασκιση και εχω δει αρκετα βιντεο για να ξερω διαφορα,και ακομα δεν εχω δοκιμασει την γλωσσα μου  :grin: :grin: :grin: :grin:
Γιατι δεν δοκιμασες με την γλωσσα (σιχενεσε)οπως εχω γραψει και στην αρχη αμα σε αφησει να γλυψεις τοτε υπαρχουνε πολλες πιθανοτητες να χυση :think:

OP
OP
D

dimitris127

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε trikardos εχω παει σε σεξολογο και μου ειπε οτι εχω μια ασθενια η οποια μαλλον ειναι πιο πολυ ευλογια και επισης το αντιθετο της προωρης εξπερματωσης,στην οποια εαν δεν ικανοποιηθει η παρτενερ δεν μπορω να ικανοποιηθω ουτε και εγω γι αυτο εχω κανει καλη εξασκιση στο χερι μου και στην γλωσσα μου τωρα για το οργανο μου αστο αυτο ειναι λιγο απιστευτο τι αντοχη εχω

@giorgos58
Δεν ξερω ειναι μαλλον οτι ηταν και η πρωτη μου φορα και δεν ειχα και πολυ θαρρος αλλα το στηθος της μια χαρα το περιποιηθηκα,θα ξαναπαω στο προσεχως μελλον και αμα την πετυχω θα την ρωτησω αν θελει

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
θα σου πω οτι δεν υπαρχει τετοια ιατρικη ειδικοτητα σεξολογου, υπαρχει ειδικευσει απο κλαδο. Ασθενεια "ευλογια" δεν υπαρχει, μια αρρωστια λεγεται απλοελληνικα ¨ευλογια" αλλα αυτο ειναι για αλλο λογο.
Δεν υπαρχει καμια τετοια ασθενια (οπως την περιγραφεις) αλλα να πας σιγουρα σε εναν γιατρο να σε δει. Ψυχιατρο, στο Αιγηνιτιο εχει καλους, για να μπεις σε μια κουρα.
Παντως ελατωσε τον αυνανισμο και μην κανεις αλλο εξασκηση στι χερι σου και την γλωσσα. Ελατωσε και τις τσοντες και αν εχεις πατερα μιλα μαζι του

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.075
Πόντοι
22.785
Γιατι δεν δοκιμασες με την γλωσσα (σιχενεσε)οπως εχω γραψει και στην αρχη αμα σε αφησει να γλυψεις τοτε υπαρχουνε πολλες πιθανοτητες να χυση :think:
Δασκαλε.........
αυτο θελουνε οι περισοτερες........

Συνημμένα

• 8u6.jpg
    8u6.jpg
    65 KB · Εμφανίσεις: 46
  • 9u.jpg
    9u.jpg
    57,1 KB · Εμφανίσεις: 42

KingEdward

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
53
Πόντοι
6

τρελός παπάς σε βάφτισε... :priest:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Φιλε trikardos εχω παει σε σεξολογο και μου ειπε οτι εχω μια ασθενια η οποια μαλλον ειναι πιο πολυ ευλογια και επισης το αντιθετο της προωρης εξπερματωσης,στην οποια εαν δεν ικανοποιηθει η παρτενερ δεν μπορω να ικανοποιηθω ουτε και εγω γι αυτο εχω κανει καλη εξασκιση στο χερι μου και στην γλωσσα μου τωρα για το οργανο μου αστο αυτο ειναι λιγο απιστευτο τι αντοχη εχω

@giorgos58
Δεν ξερω ειναι μαλλον οτι ηταν και η πρωτη μου φορα και δεν ειχα και πολυ θαρρος αλλα το στηθος της μια χαρα το περιποιηθηκα,θα ξαναπαω στο προσεχως μελλον και αμα την πετυχω θα την ρωτησω αν θελει
Οπως σου γραφη και ο trikardos ληγη αποχη απο τσοντες και αυνανισμο και θα στρωσουνε σιγα-σιγα ολα

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Λες KingEdward  :think: να ειναι κανενας απο τους πολλους τρελοπαππαδες που κυκλοφορουν εδω μεσα.
Παντος ο μικρος μας φιλος δεν παει καλα.

KingEdward

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
53
Πόντοι
6
Λες KingEdward  :think: να ειναι κανενας απο τους πολλους τρελοπαππαδες που κυκλοφορουν εδω μεσα.
Παντος ο μικρος μας φιλος δεν παει καλα.

Με τα οοοόσα  ακούω κλείνω προς αυτό το συμπέρασμα-διάγνωση...(λυπητερό )

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Ολοι εχουμε να πουμε τα καλυτερα για σενα amjik
Σε αγαπαμε !!!!!

Επισκέπτης
για να τελειωνει το θεμα,στην πουτανα πας για να ξεκαβλωσεις και να χαιδεψεις λιγο γυναικεια σαρκα.οποιος παει για την κανει να χυσει παει για λαθους λογους που δε θα κατσουμε να αναλυσουμε... οποιος θελει να τα φτιαξει με πουτανα(γιατι εκει θα οδηγηθει η συζητηση με μαθηματικη ακριβεια) να ξερει οτι κατα 98%θα θελει να του φαει χρημα η να του λεει τον πονο της καμμια φορα...αν δεν ειστε νταβαδες πασης φυσεως αποφυγετε τετοιου ειδους αναζητησεις και προσπαθειες γιατι ανθρωποι τετοιου ειδους(και δεν το λεω υποτιμητικα)κατι παιδακια σαν εμας  η κατι κακομοιρους μεγαλυτερους μας εχουν για την πλακα,χωρις αυτο να σημαινει οτι ειμαστε χαζοι.(αν και μερικοι απλως ειναι).
χυστε εσεις να το φχαριστειθειτε κι αμα σας αρεσει καμμια πιο πολυ πατε καμμια 10αρια φορες μεχρι να σας φυγει το ....αισθημα....κι οσο για το 2%ου μενει (απ το 98 που ειπα πιο πανω)αν ανηκετε σ αυτο ξερετε οτι εχω δικιο....

maximospapa

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
οποιος παει για την κανει να χυσει,παει για λαθους λογους που δε θα κατσουμε να αναλυσουμε..
εγω ρε φιλε παω και πληρωνω με αυτοσκοπο να χυσει η πουτανα,γιατι δεν καθεσαι να μου το αναλυσεις?

ξερετε οτι εχω δικιο....
παπαριες λες και ξερεις οτι λεω μαλακιες.. :2funny: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom