Νέα

Οργασμός και ιερόδουλες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimitris127
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Γεια σας και παλι παιδια

Ηθελα να ρωτησω ειναι ευκολο να κανεις μια ιεροδουλη να φθασει σε οργασμο?

Γιατί αυτή πληρώνει και θέλεις να την κάνεις να χύσει ;

Μωρ’ τ’ ειν’ τούτοι ;;;

tazmania81

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
0
Εγω παντα λεω οτι ειμαι παρθενος κατα τη διαρκεια της συνευρεσης και χυνουν κατευθειαν,ειναι παλιο κολπο θιβετιανο.

αμα ηταν να χυνουν ετσι με τον καθενα φιλε μου δεν θα μπορουσαν να δουλεψουν για να ξεπεταξουν το επομενο.
Απλα αυτες μας παιρνουν τα λεφτα και εμεις τις γαμαμε απ ολες τις μπαντες , τοσο απλα εννοειτε βεβαια πως και οι εξαιρεσεις επιβαιβεωνουν τον κανονα.
Αν εχεις βιτσιο παντως να χυνουν μαζι σου βρες γκομενα ;)

Επισκέπτης
ευτυχως που εχουμε τετοιους αντρες στην ελλαδα...
LIVE YOUR MYTH IN GREECE...WHERE MEN MAKE WHORES CUM 50 TIMES A DAY...

platonikos

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστές έχω αντίθετη άποψη επί του θέματος. Νομίζω ότι έχει να κάνει με την ηλικία και τα κληρονομικά χαρακτηριστικά της κάθε κοπέλας. Στο κάτω κάτω τι είναι το μουνί, βρακί να ξεχυλώνει?  :think: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

KingEdward

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
53
Πόντοι
6
Tο να φέρεις μια κοπέλα του αναφερόμενου επαγγέλματος σε οργασμό...

είναι δύσκολο.. :P

Πιο εύκολα έχει οργασμό μια αγελάδα.. ;)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
όπως είπε κάποιος συναγωνιστής, αν σε αφήσει να γλείψεις έχεις πιθανότητες.
Αν νομιζεις πως επειδή τον έβαλες εντυπωσιάστηκε αυτή και δεν ήξερε που να βρέξει, τότε είσαι παρθένος.
γενικώς μπορεί να συμβεί σε βίζιτα ενδεχομένως (γιατί παίζεις θεωρητικά περισσότερο με την γκόμενα)

Τώρα, αν σε ενδιαφέρει να δεις την πουτάνα να χύνει, μεγάλο βίτσιο αφενός, εφετέρου θα πρέπει να είσαι πολύ δεκτικός στο δούλεμα, γιατί από την πουτάνα, τέτοιες πουτανιές είναι για ... ψύλλου πήδημα εύκολες.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
παιδια μην ακουω ανοησιες καμμια ιεροδουλος δεν χυνει(δενφτανει σε οργασμο) εκτος και αν πεσετε σε μεγαλη εξαιρεση...προσπιουντε τελεια οτι χυνουν πολλες.. αλλα μεχρι εκει τιποτε παραπανω,εμενα μου εχει τυχει 2 με 3 φορες στα 30 χρονια και αυτο κατοπιν επισκεψεων στο ιδιο προσωπο  πολλες φορες και δημιουργιας καποιας φιλιας και εξοικιωσης...
το οτι μερικες φορες εχουν κολπικα υγρα δηλαδα το μουνακι δεν ειναι εντελως στεγνο και αυτο εαν δεν εχουν βαλει κρεμουλα δεν σημαινει οτι χυνουν...
εδω πολλες φορες δεν χυνουν οι γκομενες μας..κυριως οι ελληνιδες η προσπιουντε οτι χυνουν// και περιμενετε να χυσουν οι πουτανες ...

OP
OP
D

dimitris127

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Οχι δεν την εκανα να τελειωσει με το οργανο μου ενταξη ελεος εχω δει απειρες τζοντες και σε καμια η κοπελια δν τελειωνει με το οργανο του παρτενερ με το δακτυλο το εκανα (εαν και εφοσον την εκανα να τελειωσει)

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Αγορη μου μαλον εισαι ο ΧΡΥΣΟΔΑΚΤΥΛΟΣ :booty:
Παντως προβλεπω να κολας μαζι της και να γινεις καθημερινος πελατης
Αν θελεις να με ακουσεις πηγαινε και σε δυο τρις τανες ακομα και αν σου πουνε οτι τελειωσαν μαζι σου (με τα δακτυλα σου δλδ) στηλε μου πμ, να σου σχεδιασω τον επαγγελματικο σου προσανατολησμο.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Οχι δεν την εκανα να τελειωσει με το οργανο μου ενταξη ελεος εχω δει απειρες τζοντες και σε καμια η κοπελια δν τελειωνει με το οργανο του παρτενερ με το δακτυλο το εκανα (εαν και εφοσον την εκανα να τελειωσει)
μην προτρέχεις. Και μην βγάζεις λάθος συμπεράσματα. Ποιος σου είπε πως δεν τελειώνει κοπέλα με το πέος;;
Οι τσόντες δεν είναι μέσο εκπαίδευσης, είναι μέσο ψυχαγωγίας. Ο τρόπος που πηδάνε εκεί είναι τέτοιος που να μπορεί να τους παίρνει η κάμερα, δεν σημαίνει πως τελειώνουνε και έτσι.
και αν είσαι παρθένος, θα σου πω και κάτι για να μην σε πάρει από κάτω.
Όταν θα πας με κανονική κοπέλα, μην αγχωθείς να τελειώσεις εσύ ή να τελειώσει εκείνη την πρώτη φορά. Παίζει και το τνδεχόμενο να μην το καταφέρετε. Θέλει λίγο χρόνο μέχρι να βρει ο ένας τα κουμπιά του άλλου. Για την κάθε τάνα είναι αυτοματοποιημένο πια, είναι το επάγγελμά της. Όπως ο παρκαδόρος ξέρει να παρκάρει όλα τα αυτοκίνητα έτσι και αυτή.
Αλλά μη λέτε μαλακίες...σκεφτείτε πρώτα.

OP
OP
D

dimitris127

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Το ξερω πως οι ''κανονικες'' κοπελες τελειωνουν πιο ευκολα αλλα δεν νομιζω οτι με τις ιεροδουλες ειναι τοσο ευκολο ειδικα για ενα πρωταρη σαν και εμενα στον τομεα τωρα για το δακτυλο εχω κανει αρκετη εξασκιση και εχω δει αρκετα βιντεο για να ξερω διαφορα,και ακομα δεν εχω δοκιμασει την γλωσσα μου  :grin: :grin: :grin: :grin:

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Κι εγώ σας λέω οτι τελειώνουν 1-2 φορές καθημερινά !
Τώρα αν θα τελειώσουν με τον ένα ή τον άλλο, έχει περισσότερο να κάνει με τις κάβλες τους, παρά με το πόσο καλός γαμίκος είναι ο εκάστοτε !
Θα τύχει με τον α΄ ή  τον β΄ την ώρα που θα είναι φτιαγμένη και θα γουστάρει να αφεθεί και εφόσον ο επιβήτορας είναι αξιοπρόσεχτος και το δουλέψει καλά το πράμα!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Mαθε και σε μενα κανα κολπο ρε παικτη,κανε με Ροναλντινιο του σεκς!

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Τι να πω, dimitris127 εχω ερθει σε πνευματικο ΟΡΓΑΣΜΟ
Αν εισαι στο σχολειο σου τυπος "γλυφτη" σιγουρα οι πουτανες θα πρεπει να σε αφηνουν να τις μαμεις τσαμπα. Τελικα εχεις ονειρα.
ΕΥΓΕ εχεις γνωρισει τον αληθηνο ερωτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom