Νέα

Ετεροφυλική Orestis_kou and Ana story

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Orestis_Kou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

το θρεντ εκλεισε

• ναι

Ψήφοι: 18 40,9%
  • ναι

Ψήφοι: 13 29,5%
  • ναι

Ψήφοι: 13 29,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    44
OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
το ενα λεει θα σου δωσω 500 ευρω για να μου πεις ολη την αληθεια και μονο... δε θελω σεξ, τιποτα... και το εστειλα χθες, προχθες...

και το αλλο το εστειλα πριν καμια βδομαδα, οταν της ειπα οτι δεν αντεχω αλλο να σε βλεπω να δουλευεις εκει μεσα, να σου δωσω 15000 να εξαφανιστεις...

κανενα απο τα 2 δεν τα εννοουσα, τα ειπα πανω στα νευρα μου... δεν εχω καν τοσα λεφτα...

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Αμάν ρε τύπε τι μυνήματα είναι αυτά. Με αρρώστησες! Η αγαπουλίαση πήγε σε νέο επίπεδο. Σοβαρέψου σε έκανε το πουτανάκι της το γυφτορουμανάκι.

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
:s&m_3:
τοση ωρα για αυτα... σιγα... :think:

Βρε μαλακα γιατι υποσχεθηκες 200 και 500 ευρω για να την δεις και στελνεις μηνυματα να σε εχει στο κινητο και να σε κανει ρομπα
Και δεν εδινες 10 ευρω να πας στο μπουρδελακι να τα πεις με την ησυχια σου να ριξεις και εναν πουτσο να γουσταρεις

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
E τα ειπες ολα μονος σου δε με αφηνεις να κανω καμια αποκαλυψη της προκοπης  :2funny:

Μου πε και καποια αλλα πραγματα για σενα παντως που καλυτερα να μην τα πω "δημοσια" γιατι πιθανοτατα να ειναι ψεμματα οπως λες και να χει βαλει σαλτσες και τετοια

στειλτα σε πμ κι αν ειναι αληθεια να τα ανεβασεις... εχω περιεργεια...

Επισκέπτης
Βρε μαλακα γιατι υποσχεθηκες 200 και 500 ευρω για να την δεις και στελνεις μηνυματα να σε εχει στο κινητο και να σε κανει ρομπα
Και δεν εδινες 10 ευρω να πας στο μπουρδελακι να τα πεις με την ησυχια σου να ριξεις και εναν πουτσο να γουσταρεις
γιατι αυτό δεν θα του εδινε 72 σελιδες δημοσιοτητα ουτε 12961 αναγνωσεις...

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96

απο νευρα...

να δω τι θα πει...

δεν εχω καν τα λεφτα, δεν απαντησε καν...

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
στειλτα σε πμ κι αν ειναι αληθεια να τα ανεβασεις... εχω περιεργεια...
Αυτά που έγραψες θα ήτανε ρε τύπε...
Ότι σου είπε πως βρωμάς αφου εισαι σουβλακοτζατζικοτυπος και δεν σε φιλαει ε και όλες οι τσουρκες λενε, του ταδε δεν του σηκωνεται, την εχει τοση και τα λοιπα.

Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0

Γιατί αν πήγαινε μπορεί μετά να βρισκότανε στο ΚΑΤ για κάποιους μήνες  :tits: :tits: :tits: :tits: :tits:

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
:pipa3:
Αυτά που έγραψες θα ήτανε ρε τύπε...
Ότι σου είπε πως βρωμάς αφου εισαι σουβλακοτζατζικοτυπος και δεν σε φιλαει ε και όλες οι τσουρκες λενε, του ταδε δεν του σηκωνεται, την εχει τοση και τα λοιπα.

θελω να τα ακουσω... πες μπεμπα...

spprkis

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2013
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Μπορεί να μου στείλει κάποιος σε πμ το φβ της Άννας;

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Καλα βρε μαλακα... τι ζορια τραβας με τα μπουρδελα ? Και τι κανεις εδω μεσα ?
Να βαλεις πολλ αν πρεπει ο αντμιν να σου μπαναρει και τις πριζες !!!

Οσο για την Ανουλα δεν εχεις καμια τυχη. Απο αυτα που διαβασα σε εχει χεσμενο. Ξεχασε την !!!

index.php

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Μαν μου χαλασες την εκπληξη τα χεις ξερασει σχεδον ολα μονος σου  :grin:
Απλα μου ειπε οτι εισαι ανωμαλος και δεν θελει να σε ξαναδει ουτε και για 500 ευρω που της ταζεις.
Επισης οτι δινει φιλια σε οποιον της αρεσει και δεν ειναι υποχρεωμενη να δινει σε ολους.
Οτι σου λεει συνεχεια οτι ειναι πουτανα και οχι η κοπελα σου αλλα δεν το καταλαβαινες..
Τα δωρα που της εκανες δε σου τα ζητησε εκεινη, εσυ της τα εφερνες
και τετοια..

Επισης δεν ειναι εκνευρισμενη με το θρεντ αν αυτο σε αγχωνει.. Τωρα εχει περισσοτερη δουλεια..
ξεχασα να αναφερω οτι χθες δεν δουλευε ηταν κλειστο στο 27 πανω..
Την πετυχα στο κουζινακι του 27κατω και μου ειπε οτι την ποναγε το δοντι η κατι τετοιο και δεν μπορουσε να δουλεψει
Μαχαιρια στην καρδια ηταν αυτο.

Επισκέπτης
Καλα βρε μαλακα... τι ζορια τραβας με τα μπουρδελα ? Και τι κανεις εδω μεσα ?
Να βαλεις πολλ αν πρεπει ο αντμιν να σου μπαναρει και τις πριζες !!!

Οσο για την Ανουλα δεν εχεις καμια τυχη. Απο αυτα που διαβασα σε εχει χεσμενο. Ξεχασε την !!!
καλο κανει και στο σαιτ και στον αντμιν και στην Αννα. Εσεις ειστε μαλακες που σας τρολαρει αυτος, η Αννα και ο Μπεμπας...

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
καλο κανει και στο σαιτ και στον αντμιν και στην Αννα. Εσεις ειστε μαλακες που σας τρολαρει αυτος, η Αννα και ο Μπεμπας...

Εγω παλι πιστευω πως ολοι τρολαρουνε.. εκτος απο τον Ορεστη τον καρδουλα !!!!

Επισκέπτης
Αφού σε όλους αρέσει...
και οι φονοι στον σινεμά αρεσουν σε ολους δεν παει να πει όμως ότι είναι πραγματικοι...

Εγω παλι πιστευω πως ολοι τρολαρουνε.. εκτος απο τον Ορεστη τον καρδουλα !!!!
Κανεις λαθος τυπε. ;)

Επισκέπτης
Δεν τρολαρω μαν ουτε "κακια" βγαζω..
Απλα του εξηγω πως εχουν τα πραγματα..
Δεν του λεω να ξεκολλησει και τετοια γιατι οπως ειπα και σε αλλα ποστ ο Πιρφορος εχει αναγκη να ειναι Πιρφορος.. Δεν θεραπευεται ποτε.. Μολις τρωει Χ απ τον ενα πουτανοερωτα, ψαχνει απεγνωσμενα τον επομενο, η ζωη του δεν εχει νοημα χωρις πιρφορισμα  :grin:
ο Ορεστης ζητησε να δημοσιευσω τις φωτο..
Αν μου ελεγε οχι δε θα το εκανα
ρε τυπε καλα κανεις ότι κανεις, αλλα φαινεται πολύ...

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Μαν μου χαλασες την εκπληξη τα χεις ξερασει σχεδον ολα μονος σου  :grin:
Απλα μου ειπε οτι εισαι ανωμαλος και δεν θελει να σε ξαναδει ουτε και για 500 ευρω που της ταζεις.
Επισης οτι δινει φιλια σε οποιον της αρεσει και δεν ειναι υποχρεωμενη να δινει σε ολους.
Οτι σου λεει συνεχεια οτι ειναι πουτανα και οχι η κοπελα σου αλλα δεν το καταλαβαινες..
Τα δωρα που της εκανες δε σου τα ζητησε εκεινη, εσυ της τα εφερνες
και τετοια..

Επισης δεν ειναι εκνευρισμενη με το θρεντ αν αυτο σε αγχωνει.. Τωρα εχει περισσοτερη δουλεια..
ξεχασα να αναφερω οτι χθες δεν δουλευε ηταν κλειστο στο 27 πανω..
Την πετυχα στο κουζινακι του 27κατω και μου ειπε οτι την ποναγε το δοντι η κατι τετοιο και δεν μπορουσε να δουλεψει

ε σιγα τι σου ειπε, οντως αυτα ισχυουν...

τα δωρα το καλοκαιρι μου τα ζηταγε, και με εψηνε για γκομενο...

απο το σεπτεμβρη και μετα αυτα μου λεει οντως και εγω εκανα μαλακιες...

για τα φιλια μια λεει οτι δε δινει καθολου, μια λεει οτι δινει οταν εχει ορεξη...

πρωτη φορα το ακουω οτι δινει σε οποιον γουσταρει...

οτι της εκανα καλο το ξερω γαμωτο... και οτι δε με θελει το ξερω, αλλα χεστηκα...

τιποτα συγκλονιστικο, τσαμπα με ανησυχησες ολη μερα...

νομιζω λοιπον οτι πρεπει να κλεισουμε το θρεντ γιατι αρκετη διαφημιση επεσε στη συγκεκριμενη, χωρις νοημα...

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
και οι φονοι στον σινεμά αρεσουν σε ολους δεν παει να πει όμως ότι είναι πραγματικοι...
...
Μα, ο κόσμος της πορνείας είναι από μόνος του ένα παραμύθι.
Τεχνητός κόσμος, επίπλαστος, με δομικά συστατικά την υποκρισία, την παραβατικότητα, την αλητεία.
Γιατί να έχουμε άλλες απαιτήσεις από αυτά που γίνονται - διαβάζουμε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom