Νέα

Ετεροφυλική Orestis_kou and Ana story

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Orestis_Kou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

το θρεντ εκλεισε

• ναι

Ψήφοι: 18 40,9%
  • ναι

Ψήφοι: 13 29,5%
  • ναι

Ψήφοι: 13 29,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    44
OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Που είναι ο μπεμπας ρε παιδια;  :think:

Εγω παω να κανω ένα ντους να ετοιμαστω για τη δουλεια, 3.30 πρεπει να φυγω το αργοτερο, τον σεβομαι πολύ που με ρωτησε και δεν εχω να φοβηθώ κατι από το sms και θελω να μας πει ολη την ιστορια και πως τον πλησιασε η την πλησιασε την Αννα και μιλησανε τοση πολλη ωρα (ετσι όπως το φανταζομαι), απλα να μου στειλει ένα πμ καλυτερα πριν αρχισει να λεει γιατι δε θελω να ακουστουν πολύ τραβηγμένες μαλακιες, είμαι σιγουρος ότι η Αννα θα εβαλε σαλτσες...

πχ η Αννα λεει ότι δε με ειχε ποτε φιλησει ποτε στο στομα αυτή ( μια φορα με ειχε αποφυγει επειδή μυριζα σκορδο από σουβλακι  :grin:) και να λεει ότι ημουνα βρωμιάρης για αυτό και δεν το εκανε, μπορει να πει ότι ποτε δε βγηκαμε μαζι (εχω αποδειξεις όμως ότι εχουμε βγει), μπορει να πει ότι ποτε δε με προετοιμαζε για γκομενο (ενώ με ειχε βαλει να παω γυμναστηριο, να αλλαξω ντύσιμο για να μπορει να με κυκλοφορει) και ότι ητανε όλα στη φαντασια μου, μπορει να πει ότι της ειχα κανει δωρα 10.000 ευρω αντι για 1.000, μπορει να πει ότι εκεινη δε μου ειχε ζητησει ποτε λεφτα (μου ειχε ζητησει πανω από 1000 ευρω σε δωρα η σε λεφτα, περα από αλλα τοσα που εδινα μονος μου), μπορει μαλακιες του τυπου ότι δε μου σηκωνοταν και μου τον επαιζε για να τελειωσω, που αυτό γινοταν όταν πηγαινα 7.30 το πρωι με την τσιμπλα στο ματι...

υπαρχουν 1000 τροποι να με εχει θαψει η πουτανα και δε γουστάρω, γιατι ότι εγω ότι εχω πει δεν εχω υπερβαλλει ουτε μια γραμμη, ενώ εκεινη, ακομα και σε προσωπικες συζητήσεις μου ελεγε μαλακιες... ότι πχ αργουσα να τελειωσω γιατι τον παιζω ολη μερα... τι λες μωρη, δηλαδή αν δεν τελειωσει ο άλλος σε 3 λεπτα, είναι ανώμαλος; δεν το ηξερα...

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Ρε παιδιά σε πμ το γαμημένο το λινκ! Το όνομα το έχω και μου βγαίνουν 50 συνωνυμίες στο φατσοβιβλίο.

_hayabusas

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
9
Πόντοι
16
Ρε παιδιά σε πμ το γαμημένο το λινκ! Το όνομα το έχω και μου βγαίνουν 50 συνωνυμίες στο φατσοβιβλίο.
έχει ανοιχτές τις φώτο και θα την δεις με το υπέροχο ροζ κολάν να ξεχειλίζει η πατσοκοιλιά . :2funny:

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
έχει ανοιχτές τις φώτο και θα την δεις με το υπέροχο ροζ κολάν να ξεχειλίζει η πατσοκοιλιά . :2funny:

εγω δεν μπορω να δω τετοια, μπαινω εκτος συνδεσης (εχω φαει μπλοκ), μονο φωτογραφια προφιλ μπορω να δω πλεον... :(

ουτε ο ιεραποστολος εχει φβ, στειλε του το λινκ σε πμ.

απορια: τους ποσους φιλους εχει φτασει; το καλοκαιρι τον ιουνιο ειχε εκατον κατι, μεχρι αρχες σεπτεμβρη σχεδόν 400, φανταζομαι τωρα καπου 1000; και ειχα παντα την απορια πως τους βρισκει και ποσοι από αυτους είναι πελατες... από τους ελληνες εννοω...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
καλά ρε ορέστη σου έλεγε να αλλάξεις το ντύσιμο σου όταν αυτές οι ρουμάνες φοράνε ότι πιο κίτς υπάρχει και βάφονται σαν κλόουν  :S

_hayabusas

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
9
Πόντοι
16
εγω δεν μπορω να δω τετοια, μπαινω εκτος συνδεσης (εχω φαει μπλοκ), μονο φωτογραφια προφιλ μπορω να δω πλεον... :(

ουτε ο ιεραποστολος εχει φβ, στειλε του το λινκ σε πμ.

απορια: τους ποσους φιλους εχει φτασει; το καλοκαιρι τον ιουνιο ειχε εκατον κατι, μεχρι αρχες σεπτεμβρη σχεδόν 400, φανταζομαι τωρα καπου 1000; και ειχα παντα την απορια πως τους βρισκει και ποσοι από αυτους είναι πελατες... από τους ελληνες εννοω...
700+
ούτε γραφείο τύπου να ήσουν με τέτοια διαφημισάρα που της εκανες  :grin:

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
καλά ρε ορέστη σου έλεγε να αλλάξεις το ντύσιμο σου όταν αυτές οι ρουμάνες φοράνε ότι πιο κίτς υπάρχει και βάφονται σαν κλόουν  :S

ναι, γιατι ντύνομαι πολύ συντηρητικα για την ηλικια μου, μου ελεγε να ντύνομαι πιο νεανικα... κανα all-star κανα σκισμένος τζιν, κανα χαμηλοκαβαλο... εγω δεν τα γουσταρα αυτά...

για μενα παντως εκεινη ντύνεται πολύ μετρια και εχει πολύ μετριο γουστο, ειδικα στα χειμωνιάτικα ρουχα και η πλακα είναι ότι ειχα σκοπο να της το σχολιασω, κι όταν μου ειπε ότι ντύνομαι σαν παππους, εμεινα μαλακας...

_hayabusas

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
9
Πόντοι
16
τύπε Ορέστη δεν κλείνεις το πισί,να αλλάξεις και αριθμό,βγες καμιά βόλτα να ξελαπικάρεις λίγο;
όλη μέρα εδώ,να δεις τι θα ποστάρουν οι άλλοι κι αν τους είπε πως θύμωσε..

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Ωπ θενκ γιου τυπε που μου εδωσες το φεισμπουκι. Παω για μελετη!

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
700+
ούτε γραφείο τύπου να ήσουν με τέτοια διαφημισάρα που της εκανες  :grin:

μπα φιλε, κάθε μηνα εκανε σχεδόν 100 καινουριους φιλους το καλοκαιρι... αν υπολογισω ότι εμενα με εβγαλε από το φβ το σεπτεμβρη στις αρχες και τοτε ειχε 300 κατι, το 700 είναι λογικο... συνεχιζει στους ιδιους ρυθμους...

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ορεστη αγορι μου λες το ''πουτανα γυναικα'' και ''πουστης αντρας'' να βγηκαν χωρις λογο;

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Άμα με βάζανε να μαντέψω επάγγελμα θα έλεγα κατά σειρά:

1)πεντικιούρ
2)καθαρίστρια
3)γυράδικο
4)παρέα ηλικιωμένου
5)του δεκάρικου

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
τύπε Ορέστη δεν κλείνεις το πισί,να αλλάξεις και αριθμό,βγες καμιά βόλτα να ξελαπικάρεις λίγο;
όλη μέρα εδώ,να δεις τι θα ποστάρουν οι άλλοι κι αν τους είπε πως θύμωσε..

φιλε θα παω για δουλεια σε λιγο ετσι κι αλλιως, και θα μπορω μονο κλέφτες ματιες να ριχνω στο πισι εκει...

δεν περιμενω να δω αν θυμωσε, αυτό το ξερω, τον μπεμπα περιμενω, πρεπει να του ειπε τρομερα πραγματα, ΤΕΡΑΤΑ για μενα...

δεν αμφιβαλλω ότι πανω από το 50% θα είναι αληθεια, αλλα μεχρι εκει καπου...

επισης ναι, θελω να καταλαβω τι ακριβως νιωθει για μενα μετα από όλα αυτά; λυπηση; αηδια; θυμος,οργη; αδιαφορια; σιχαμαρα;

η μηπως νιωθει ικανοποιηση που της εφερα και ένα καρο νεους πελατες;

είμαι πολύ περίεργος, μας εσκασε ο μπεμπας με το χθεσινο τελευταιο ποστ.  :grin:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Αναγνώρισα και μια κοπέλα.
Η φίλη της με τα μπλε ματια που εμφανιζεται ξανθια και σε αλλες φωτογραφιες μελαχροινη, πριν κανα χρονο την ειχα πετυχει σε τσαρκες φωκαιας 27 υπογειο...

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Άμα με βάζανε να μαντέψω επάγγελμα θα έλεγα κατά σειρά:

1)πεντικιούρ
2)καθαρίστρια
3)γυράδικο
4)παρέα ηλικιωμένου
5)του δεκάρικου

ρε φιλε ετσι όπως ντύνεται κιολας, ε αστο... ευτυχως που βγαινει γυμνη στο σαλονι, γιατι ντυμενη  δυσκολα θα την επαιρνε καποιος...

για μενα είναι η πιο γλυκια φατσουλα που εχω γνωρισει, αλλα από κει και περα... στα 5 που λες:

1)πεντικιούρ/μανικιουρ σιγουρα
2)babysitter
3)παρεα ηλικιωμενου
4)πωλητρια σε μαγαζι με παιδικα
5)και καθαριστρια θα επαιαε

τι να πω... παντως πουτανα δεν την λες με τιποτα!

κι όμως ρε παιδια ημουνα πολύ ερωτευμενος με αυτό το γλυκο, ψιλοαχαρο πλασμα...  :S

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ορεστη επειδη βλεπω αλλαζεις συχνα πυκνα την ψηφοφορια βαλε ακομη μια

πιστευετε πως ο ορεστης οταν γραφει ειναι υπο την επηρεια ουσιων ;
α)ναι πινει χασισακι
β)ναι πινει πρεζα
γ)ναι πινει βενζοδιαζεπινες
δ)ναι πινει αρταν και ειναι αρνταν
ε)ναι πινει ξυδια
στ)οχι ειναι σε φαση απεξαρτησης

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Αναγνώρισα και μια κοπέλα.
Η φίλη της με τα μπλε ματια που εμφανιζεται ξανθια και σε αλλες φωτογραφιες μελαχροινη, πριν κανα χρονο την ειχα πετυχει σε τσαρκες φωκαιας 27 υπογειο...

ναι, η χριστινα είναι αυτή... καποτε ηταν πολύ κολλητες...

και φιλες, όχι σε φωτο, αλλα στους φιλους, είναι η εμανουελα απο το φ65, η μαγια που τωρα είναι σε στουντιο, μια μιρελα που δουλευε σαν μικυ στα κασσανδρας, και σιγουρα πολλες άλλες που τωρα δε θυμαμαι κιολας...

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Τύπε ο Chevalier σου έγραψε αυτά που ούτε ο καλύτερος φίλος, ούτε αδελφός δε θα στα έλεγε καλύτερα.  Διάβασέ τα και ξαναδιάβασέ μπας και τα χωνέψεις κάποια στιγμή.

Από κει και πέρα καταλαβαίνω ότι θέλεις να παρουσιαστείς ως το καλό παιδί, ρομαντικός και ευαισθητούλης που τον εκμεταλλεύονται οι πουτάνες αλλά βασικά είσαι ένα άρρωστο εγωπαθές αρχίδι που κουβαλάει ένας θεός ξέρει πόσα κόμπλεξ και τίποτε παραπάνω.

Ειλικρινά τέτοιο ασπόνδυλο αρσενικό που προσπαθεί να εξαγοράσει την αποδοχή γυναίκας  με όσα έχεις περιγράψει έστω και πουτάνας δεν έχω ξαναδεί σε τέτοια βαθμό.

Ούτε καν γάμησες της προκοπής όταν οι άλλοι έκαναν πάρτυ μαζί της.

Αφού δε σου έκατσε η φάση την απείλησες και άνοιξες αυτό το νήμα και καλά για να μας προειδοποιήσεις (για τι πράγμα ρε μαλάκα; ότι δεν είναι η Αγία Τερέζα; πουτάνα είναι, καλά σου έκανε), στη πραγματικότητα για να της κάνεις ζημιά άσχετα αν πέτυχες το αντίθετο.

Είσαι τόσο άρρωστος που είμαι σίγουρος ότι ψάχνεσαι για την επόμενη πουτάνα που θα κάνεις παιχνίδι, αυτός ο φαύλος κύκλος μαζοχιστικού αυτοεξευτελισμού είναι σα πρέζα, σε φτιάχνει, γι' αυτό ζεις.

Αναγούλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom