Obi-Wan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.400
- Πόντοι
- 786
Ορεστη θα με αφησεις να σπαμάρω?Ειναι αφιερωμενο σε ολους μας!
Απόπειρα Notisμού μέ παχύ "ν" "γκ" καί "λ".
Ορεστη θα με αφησεις να σπαμάρω?Ειναι αφιερωμενο σε ολους μας!
έχει ανοιχτές τις φώτο και θα την δεις με το υπέροχο ροζ κολάν να ξεχειλίζει η πατσοκοιλιά .Ρε παιδιά σε πμ το γαμημένο το λινκ! Το όνομα το έχω και μου βγαίνουν 50 συνωνυμίες στο φατσοβιβλίο.
έχει ανοιχτές τις φώτο και θα την δεις με το υπέροχο ροζ κολάν να ξεχειλίζει η πατσοκοιλιά .
700+εγω δεν μπορω να δω τετοια, μπαινω εκτος συνδεσης (εχω φαει μπλοκ), μονο φωτογραφια προφιλ μπορω να δω πλεον...
ουτε ο ιεραποστολος εχει φβ, στειλε του το λινκ σε πμ.
απορια: τους ποσους φιλους εχει φτασει; το καλοκαιρι τον ιουνιο ειχε εκατον κατι, μεχρι αρχες σεπτεμβρη σχεδόν 400, φανταζομαι τωρα καπου 1000; και ειχα παντα την απορια πως τους βρισκει και ποσοι από αυτους είναι πελατες... από τους ελληνες εννοω...
καλά ρε ορέστη σου έλεγε να αλλάξεις το ντύσιμο σου όταν αυτές οι ρουμάνες φοράνε ότι πιο κίτς υπάρχει και βάφονται σαν κλόουν :S
700+
ούτε γραφείο τύπου να ήσουν με τέτοια διαφημισάρα που της εκανες
τύπε Ορέστη δεν κλείνεις το πισί,να αλλάξεις και αριθμό,βγες καμιά βόλτα να ξελαπικάρεις λίγο;
όλη μέρα εδώ,να δεις τι θα ποστάρουν οι άλλοι κι αν τους είπε πως θύμωσε..
Άμα με βάζανε να μαντέψω επάγγελμα θα έλεγα κατά σειρά:
1)πεντικιούρ
2)καθαρίστρια
3)γυράδικο
4)παρέα ηλικιωμένου
5)του δεκάρικου
Αναγνώρισα και μια κοπέλα.
Η φίλη της με τα μπλε ματια που εμφανιζεται ξανθια και σε αλλες φωτογραφιες μελαχροινη, πριν κανα χρονο την ειχα πετυχει σε τσαρκες φωκαιας 27 υπογειο...