Νέα

Ετεροφυλική Orestis_kou and Ana story

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Orestis_Kou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

το θρεντ εκλεισε

• ναι

Ψήφοι: 18 40,9%
  • ναι

Ψήφοι: 13 29,5%
  • ναι

Ψήφοι: 13 29,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    44

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
skunk (English) = sconcs (Romanian)
τύπε έχεις δει ποτέ κουνάβι? ξέρεις πως τρέχει? αλλά βρωμάει πολύ  :S

4879653018_12da4c7781_z.jpg

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
skunk (English) = sconcs (Romanian)

κουναβι και μεταφορικα παλιανθρωπος μου εβγαλε εμενα... η βρωμιαρης κατι τετοιο...

τα καλυτερα σκεφτεται βλεπω για μενα  :rolleyes:

μπεμπα σιγουρα μονο αυτα σου ειπε;

εγω περιμενα να σου πει χειροτερα, αλλα γλυκαθηκε απο την πολλη δουλεια και δεν ειχε νευρα οπως ειπες...

εμενα παντως παιδια λιγα μου φαινονται σε σχεση με οσα μου εχει πει η ιδια...  :2funny:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
ρε βλακα τι παραπανω να του φαει? αναλογικα με τα εισοδηματα του, τα εφαγε ολα. μεχρι και δανεικα πηρε. 
κι όμως .απ αυτά που μάθαμε φαίνεται ότι η ρουμανα είναι ένα μικρό αφελές κοριτσάκι που δεν ξέρει ή δε θέλει να χειρίζεται έναν πιρφόρο

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Βρε μαλακα Ορεστη... απλυτος πηγαινες να γαμησεις ?
Γιαυτο μας εγραφες το πρωι οτι αν πει η Αννουλα οτι βρωμουσε το στομα σου ηταν απο τα τζατζικοκαλαμακια που καταβροχθιζες ?

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
:pipa3:
Βρε μαλακα Ορεστη... απλυτος πηγαινες να γαμησεις ?
Γιαυτο μας εγραφες το πρωι οτι αν πει η Αννουλα οτι βρωμουσε το στομα σου ηταν απο τα τζατζικοκαλαμακια που καταβροχθιζες ?

παντα μπανιο, η μαλακια μπορει να γινοταν με το στομα, επειδη πηγαινα χωρις να εχω φαει κατι...

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
ρε βλακα τι παραπανω να του φαει? αναλογικα με τα εισοδηματα του, τα εφαγε ολα. μεχρι και δανεικα πηρε. 

ναι παιδια, ολα τα πηρε, το μονο που εμενε ειναι να το συνεχιζε, αλλα δεν αντεξε αλλο...  :grin:

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
τύπε έχεις δει ποτέ κουνάβι? ξέρεις πως τρέχει? αλλά βρωμάει πολύ  :S

4879653018_12da4c7781_z.jpg
Το κουνάβι μυρίζει άσχημα (βρωμάει); Αυτό είναι δυστυχώς αλήθεια. Τα κουνάβια παράγουν έντονη δυσοσμία από τους πρωκτικούς. Η χειρουργική αφαίρεση των πρωκτικών αδένων, είναι ο μόνος τρόπος να μην μυρίζουν αυτά τα ζώα. Τα κουνάβια παράγουν επίσης μυρωδιά από αδένες που βρίσκονται κάτω από τα μάτια τους και οι οποίοι δεν μπορεί να αφαιρεθούν. Ένα καλό λουτρό περίπου μία ή δύο φορές το μήνα, θα απομακρύνει κάθε δυσάρεστη μυρωδιά του κουναβιού σας.

vets.gr

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
παντα μπανιο, η μαλακια μπορει να γινοταν με το στομα, επειδη πηγαινα χωρις να εχω φαει κατι...

Εκτορ λοπεζ ρωτα το κοντρολ μια αν βρωμαει οταν εισβαλει στα μπουρδελα !!!!

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
E αυτη ειχε πολυ ορεξη για κουβεντα, αμα καθομουνα θα μου ελεγε κι αλλα..
Αλλα εσκαγαν πελατες και την εκανα δεν ηθελα να κατσω αλλο..
Αμα θες δωσε μου ενα 20ρικο να παω να την παρω σημερα να σου δωσω οτι ινφο θες   :grin:

ρε ασε τις γαλυφιες... λεγε αν σου ειπε τιποτα αλλο και θα δουμε...

μπορει να σου κανω κανα κερασμα αν της κανεις κανενα χουνερι... συνεννοουμαστε...  ;)

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
κι όμως .απ αυτά που μάθαμε φαίνεται ότι η ρουμανα είναι ένα μικρό αφελές κοριτσάκι που δεν ξέρει ή δε θέλει να χειρίζεται έναν πιρφόρο
αφελείς είναι όσοι πιστεύουν ό,τι οι κοπέλες αυτές είναι αφελείς..ξερουν πολύ καλά πότε το νυν θύμα αποτελεί μεγαλύτερο κίνδυνο απ'ότι όφελος..και πηγαίνουν στο επόμενο!

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
ναι,γιατί το στόμα των γυφτων που θα τη γαμανε ακαποτα,θα μυρίζει γιασεμί

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
η καλύτερη κολώνια που μπορεί να βάλει κανείς πριν πάει να γαμήσει στα μπουρδέλα

mirto.jpg

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Το κουνάβι μυρίζει άσχημα (βρωμάει); Αυτό είναι δυστυχώς αλήθεια. Τα κουνάβια παράγουν έντονη δυσοσμία από τους πρωκτικούς. Η χειρουργική αφαίρεση των πρωκτικών αδένων, είναι ο μόνος τρόπος να μην μυρίζουν αυτά τα ζώα. Τα κουνάβια παράγουν επίσης μυρωδιά από αδένες που βρίσκονται κάτω από τα μάτια τους και οι οποίοι δεν μπορεί να αφαιρεθούν. Ένα καλό λουτρό περίπου μία ή δύο φορές το μήνα, θα απομακρύνει κάθε δυσάρεστη μυρωδιά του κουναβιού σας.

vets.gr

Έχεις κουνάβι στο σπίτι,δικέ μου? :rockon:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
αφελείς είναι όσοι πιστεύουν ό,τι οι κοπέλες αυτές είναι αφελείς..ξερουν πολύ καλά πότε το νυν θύμα αποτελεί μεγαλύτερο κίνδυνο απ'ότι όφελος..και πηγαίνουν στο επόμενο!
αμα δεν ήταν αφελείς δε θα γαμιονταν με τον κάθε μαλακα για δέκα ευρώ

----

Πάντως εγώ νομίζω ότι ο ασβος βρωμάει ,όχι το κουναβι!οπότε μπορεί να μην έχει αρνητικη σημασία το νικ κουναβάκι.
Όπως στο κωνσταντίνου και ελένης που πλακωνοταν ο μανθος με τον χρανιωτη και ο δεύτερος είπε το μανθο φλώρο και ο κατακουζήνος που προσπαθούσε να τους χωρίςει του φωναζε 'όχι μανθο!το φλώρος δεν είναι κακό,ένα πουλί είναι!'

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.451
Πόντοι
25.467
καλο κανει και στο σαιτ και στον αντμιν και στην Αννα. Εσεις ειστε μαλακες που σας τρολαρει αυτος, η Αννα και ο Μπεμπας...

Ντανταϊστες και  σουρεαλιστές, είναι εξ΄ορισμού τρολ, κύριε Τσουλούφα μου.  :)

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Ντανταϊστες και  σουρεαλιστές, είναι εξ΄ορισμού τρολ, κύριε Τσουλούφα μου.  :)
τη δικιά σου ψυχοπάθεια να θέλεις όλους να τους εντάξεις σε μια κατηγορία πως θα την χαρακτήριζες?

Εμένα που με κατατάσσεισ αλήθεια?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom