redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
και μετά ανοίγουν και thread άμα έχουμε πάρει ποτέ γύφτισα.... :S9 στις 10 ρουμανες που βλεπεις στα μπουρδελα ειναι ΓΥΦΤΟρουμανες..
και μετά ανοίγουν και thread άμα έχουμε πάρει ποτέ γύφτισα.... :S9 στις 10 ρουμανες που βλεπεις στα μπουρδελα ειναι ΓΥΦΤΟρουμανες..
τύπε έχεις δει ποτέ κουνάβι? ξέρεις πως τρέχει? αλλά βρωμάει πολύ :Sskunk (English) = sconcs (Romanian)
skunk (English) = sconcs (Romanian)
κι όμως .απ αυτά που μάθαμε φαίνεται ότι η ρουμανα είναι ένα μικρό αφελές κοριτσάκι που δεν ξέρει ή δε θέλει να χειρίζεται έναν πιρφόρορε βλακα τι παραπανω να του φαει? αναλογικα με τα εισοδηματα του, τα εφαγε ολα. μεχρι και δανεικα πηρε.
Βρε μαλακα Ορεστη... απλυτος πηγαινες να γαμησεις ?
Γιαυτο μας εγραφες το πρωι οτι αν πει η Αννουλα οτι βρωμουσε το στομα σου ηταν απο τα τζατζικοκαλαμακια που καταβροχθιζες ?
ρε βλακα τι παραπανω να του φαει? αναλογικα με τα εισοδηματα του, τα εφαγε ολα. μεχρι και δανεικα πηρε.
Το κουνάβι μυρίζει άσχημα (βρωμάει); Αυτό είναι δυστυχώς αλήθεια. Τα κουνάβια παράγουν έντονη δυσοσμία από τους πρωκτικούς. Η χειρουργική αφαίρεση των πρωκτικών αδένων, είναι ο μόνος τρόπος να μην μυρίζουν αυτά τα ζώα. Τα κουνάβια παράγουν επίσης μυρωδιά από αδένες που βρίσκονται κάτω από τα μάτια τους και οι οποίοι δεν μπορεί να αφαιρεθούν. Ένα καλό λουτρό περίπου μία ή δύο φορές το μήνα, θα απομακρύνει κάθε δυσάρεστη μυρωδιά του κουναβιού σας.τύπε έχεις δει ποτέ κουνάβι? ξέρεις πως τρέχει? αλλά βρωμάει πολύ :S
παντα μπανιο, η μαλακια μπορει να γινοταν με το στομα, επειδη πηγαινα χωρις να εχω φαει κατι...
E αυτη ειχε πολυ ορεξη για κουβεντα, αμα καθομουνα θα μου ελεγε κι αλλα..
Αλλα εσκαγαν πελατες και την εκανα δεν ηθελα να κατσω αλλο..
Αμα θες δωσε μου ενα 20ρικο να παω να την παρω σημερα να σου δωσω οτι ινφο θες
αφελείς είναι όσοι πιστεύουν ό,τι οι κοπέλες αυτές είναι αφελείς..ξερουν πολύ καλά πότε το νυν θύμα αποτελεί μεγαλύτερο κίνδυνο απ'ότι όφελος..και πηγαίνουν στο επόμενο!κι όμως .απ αυτά που μάθαμε φαίνεται ότι η ρουμανα είναι ένα μικρό αφελές κοριτσάκι που δεν ξέρει ή δε θέλει να χειρίζεται έναν πιρφόρο
ναι,γιατί το στόμα των γυφτων που θα τη γαμανε ακαποτα,θα μυρίζει γιασεμί
παντα μπανιο, η μαλακια μπορει να γινοταν με το στομα, επειδη πηγαινα χωρις να εχω φαει κατι...
Το κουνάβι μυρίζει άσχημα (βρωμάει); Αυτό είναι δυστυχώς αλήθεια. Τα κουνάβια παράγουν έντονη δυσοσμία από τους πρωκτικούς. Η χειρουργική αφαίρεση των πρωκτικών αδένων, είναι ο μόνος τρόπος να μην μυρίζουν αυτά τα ζώα. Τα κουνάβια παράγουν επίσης μυρωδιά από αδένες που βρίσκονται κάτω από τα μάτια τους και οι οποίοι δεν μπορεί να αφαιρεθούν. Ένα καλό λουτρό περίπου μία ή δύο φορές το μήνα, θα απομακρύνει κάθε δυσάρεστη μυρωδιά του κουναβιού σας.
vets.gr
επίσης να είναι γυμνασμένοι και είναι φραγκάτοι αλλιώς δεν τους δέχεταιναι,γιατί το στόμα των γυφτων που θα τη γαμανε ακαποτα,θα μυρίζει γιασεμί
μπα..Έχεις κουνάβι στο σπίτι,δικέ μου?
αμα δεν ήταν αφελείς δε θα γαμιονταν με τον κάθε μαλακα για δέκα ευρώαφελείς είναι όσοι πιστεύουν ό,τι οι κοπέλες αυτές είναι αφελείς..ξερουν πολύ καλά πότε το νυν θύμα αποτελεί μεγαλύτερο κίνδυνο απ'ότι όφελος..και πηγαίνουν στο επόμενο!
καλο κανει και στο σαιτ και στον αντμιν και στην Αννα. Εσεις ειστε μαλακες που σας τρολαρει αυτος, η Αννα και ο Μπεμπας...
τη δικιά σου ψυχοπάθεια να θέλεις όλους να τους εντάξεις σε μια κατηγορία πως θα την χαρακτήριζες?Ντανταϊστες και σουρεαλιστές, είναι εξ΄ορισμού τρολ, κύριε Τσουλούφα μου.