You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ορεστιάδα φίκι-φίκι;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα AluCard
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 54
- Εμφανίσεις 42K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
STELIOS77
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 2.824
- Πόντοι
- 6.265
ορεστιαδα εχει 2 μπουρδελα λιγο εξω απο την πολη κοντα στο εργοστασιο ζαχαρης
οποιο ταξι και αν παρεις ξερει και θα σε παει εκει περα
το ενα λεγεται ερως και το αλλο κυρια ελενη
γενικα εχουν ξεφωρτοσει σε αυτα τα 2 ολα τα ελληνικα στρατα της γκατζολιας
Ρε παιδιά ξέρει τπτ κανείς για ορεστιάδα ι διδυμότειχο ?
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
ορεστιαδα εχει 2 μπουρδελα λιγο εξω απο την πολη κοντα στο εργοστασιο ζαχαρης
ωρε κατι στρατοκαβλοι
........και το αλλο κυρια ελενη........
Αυτο ειναι επιτυχια... να γαμας την κυρα Λενη
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
svilegrand....καλυτερα τραβα για την "ηρωικη" βουλγαρια.
διασυνοριακη πουτανια
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
ετσι ειναι..
αμα παθει βλαβη το δονηταρι, μπαινουμε μετα στα θρεντ των μπουρδελων..
Το καλοκαιρι του 2003 σαν φανταρος στα ρυζια κ κατοπιν 17 ημερων μεσα χωρις εξοδο επισκεφτηκα στην 1η εξοδο το ενα σπιτακι που βρισκεται πολυ κοντα στο εργοστασιο ζαχαρεως. Η αληθεια ειναι οτι δεν κρατιομουν κ ειπα στον εαυτο μου οτι θα πηδηξω οπως κ να ειναι η κοπελα. Οταν εφτασα με το ταξι μου ειπε ο ταξιτζης " δεν αξιζει η κοπελα". Του ειπα δεν πειραζει κ κατεβηκα. Μπαινω κ η κοπελα ηταν 50+ κ με ατσουμπαλο σωμα. Ειπα πω πω την πατησαμε... Τελος παντων μπαινω κ δεν το ευχαριστηθηκα αλλα εκλεισα τα ματια κ ειπα δεν βαριεσαι αφου δεν εχει κατι καλυτερο τι να κανουμε. Οταν εφυγε η ιεροδουλος μπηκε η τσατσα κ αλλαξε σεντονια η οποια με καυλωσε διοτι ηταν κ σε εμφανιση κ σε σωμα λιγο καλυτερη. Επρεπε να πηδηξω αυτην τελικα... αν γινοταν...
vicepresident
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2009
- Κριτικές
- 26
- Like
- 0
- Πόντοι
- 11
Το βρήκα στο ιντερνετ, αλλα δεν εχω τσεκαρει αν ισχύει. Παλια η πάνω περιοχή του έβρου είχε πολύ πράμα, τώρα δεν φτάνω τόσο πάνω και έχασα την επικαιρότητα.
ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΕΒΡΟΣ
ODOS: ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ 2552 300640
ΣΕΡΒΙΣ ΣΤΑΝΤΑΡ: 30 €
ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΕΒΡΟΣ
ODOS: ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ 2552 300640
ΣΕΡΒΙΣ ΣΤΑΝΤΑΡ: 30 €
lefteris38
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
Περνα απεναντι. Εχει κατι Τουρκαλαδες νταβραντισμενους, ετοιμους για ολα.Ρε παιδιά ξέρει τπτ κανείς για ορεστιάδα ι διδυμότειχο ?
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
σωπα ρε φιλε εξυπναδα ειπες...τα τουρκακια τα γαμουσαμε φιλε εμεις στο φυλακιο της γεφυρας,στα μαρασια αν πηγες κατα κει...σιγα τους αντρες...το παιδι ψαχνει να γαμησει γιατι ειναι φανταρος που ειναι το περιεργο;Περνα απεναντι. Εχει κατι Τουρκαλαδες νταβραντισμενους, ετοιμους για ολα.
Το 2004 είχα επισκεφτεί και εγώ το σπίτι της κυρα Ελένης. Μας είχε πάει τσάρκα ένας ΕΠΟΠ ντόπιος, όπως είπε και ο φίλος πριν είναι ένα ροζ σπιτάκι κοντά στο εργοστάσιο ζάχαρης. Τότε είχε μια βουλγάρα γύρο στα 45 και μία μαυρούλα. Από μία παρέα 5 ατόμων μαζί με τον ΕΠΟΠ δεν … κανείς. Η τιμή τότε ήταν στο 50 Ε . Τιμή στούντιο δηλαδή. Μετά από 3 μήνες χωρίς άδεια το σκεφτόμουν έντονα να δοκιμάσω την τύχη μου αλλά ευτυχώς με λυπήθηκε ο Λοχαγός μου και κατέβηκα Αθήνα αδειούχος. Για το άλλο που λένε οι ποιο πάνω δεν ξέρω τίποτα. Πάντως το 04 με έναν Υπολοχαγό που το συζήταγα μου έλεγε ότι παίζει και μία ντόπια γενικά άκουγα συχνά για αυτήν αλλά ποτέ δεν κατάφερα να μάθω λεπτομέρειες. Οι ντόπιοι την κάνουν για Βουλγαρία πάντως, αυτή είναι η αλήθεια.
re file!!!!hsoun sta marasia!!!ki egw!ti seira ????σωπα ρε φιλε εξυπναδα ειπες...τα τουρκακια τα γαμουσαμε φιλε εμεις στο φυλακιο της γεφυρας,στα μαρασια αν πηγες κατα κει...σιγα τους αντρες...το παιδι ψαχνει να γαμησει γιατι ειναι φανταρος που ειναι το περιεργο;
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
277 εσυ;re file!!!!hsoun sta marasia!!!ki egw!ti seira ????
Upogeios
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 779
- Πόντοι
- 96
Ρε αρχηγε... πηδησες το μπαζο... και καυλωσες σε χρονο ντετε με το λιγοτερο μπαζο??!? παλι καλα που προλαβε να φυγει ο ταριφας!!Το καλοκαιρι του 2003 σαν φανταρος στα ρυζια κ κατοπιν 17 ημερων μεσα χωρις εξοδο επισκεφτηκα στην 1η εξοδο το ενα σπιτακι που βρισκεται πολυ κοντα στο εργοστασιο ζαχαρεως. Η αληθεια ειναι οτι δεν κρατιομουν κ ειπα στον εαυτο μου οτι θα πηδηξω οπως κ να ειναι η κοπελα. Οταν εφτασα με το ταξι μου ειπε ο ταξιτζης " δεν αξιζει η κοπελα". Του ειπα δεν πειραζει κ κατεβηκα. Μπαινω κ η κοπελα ηταν 50+ κ με ατσουμπαλο σωμα. Ειπα πω πω την πατησαμε... Τελος παντων μπαινω κ δεν το ευχαριστηθηκα αλλα εκλεισα τα ματια κ ειπα δεν βαριεσαι αφου δεν εχει κατι καλυτερο τι να κανουμε. Οταν εφυγε η ιεροδουλος μπηκε η τσατσα κ αλλαξε σεντονια η οποια με καυλωσε διοτι ηταν κ σε εμφανιση κ σε σωμα λιγο καλυτερη. Επρεπε να πηδηξω αυτην τελικα... αν γινοταν...
Upogeios
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 779
- Πόντοι
- 96
Λιγα λόγια κοπρίτες για τον Εβρο....
οι ξένοι να γαμάτε την φούχτα σας
Δηλαδη εσυ αμα κατεβεις καλαματα και βρεις καμια να το πηγαινει το γραμμα θα αυτο? Και θα το παιξεις 0 ε?? δε θα βουτηξεις το δαχτυλακι σου στο μελι?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 16
- Εμφανίσεις
- 973
- Απαντήσεις
- 3
- Εμφανίσεις
- 2K