Νέα

Ώρα να μπεί τέλος στην ανοχή στους δολοφόνους μεταναστες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα memos@n
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιστευετε πως ο αναγκαστικος εξισλαμισμος της Ευρωπης αποτελει κινδυνο?

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 130 73,0%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 19 10,7%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 10 5,6%
  • Οτι πει το ΠαΠακι που τα ξερει ολα

Ψήφοι: 19 10,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    178

Επισκέπτης
Ω-ρε πουστη μουουουουου.

Ρε Παπατρολλ όντως δεν καταλαβαίνεις; Αρχίζω να ανησυχώ...

Τεσπα. Ξαναεξηγώ.

Τυγχάνει ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΊΔΙΑ ΘΕΣΗ (εσύ και ο rafman) ΣΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΘΕΜΑ ΌΠΩΣ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΕΩ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ.

Ο rafman πιστεύει ότι έτσι θα σωθεί η Ελλάδα, ο λαός. Πιστεύει ότι είναι καλό. Εσύ το θέλεις διότι είσαι αδιάφορος. Το θέλεις γιατί έτσι. Δεν νοιάζεσαι και πολύ. Αυτός νοιάζεται και θέλει το καλό (με πολύ άσχημο τρόπο) αλλά εσύ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΣΑΙ.

O rafman πιστεύω ότι είναι τόσο λάθος (αντικειμενικά άσχετος από Οικονομία στην επιστημονική της πλευρά) σε αυτό το ζήτημα που φθάνει να ταυτίζεται με εσένα που είσαι επίσης άσχετος (από Οικονομία στην επιστημονική της πλευρά) αλλά και ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ για το τί θα επιφέρει στην Ελλάδα και στην καθημερινότητά μας αυτό.

Και για να μην ξαναμαλακιστείς με το νόημα, σου λέω ότι δε γουστάρω Μπρέβικ, εκτελέσεις, ρατσισμούς, ολοκληρωτικά καθεστώτα.

Εάν ούτε τώρα αντιλήφθηκες είναι χαμένη υπόθεση το να σου εξηγεί κάτι κάποιος...
Να φρόντιζες να τα αποσαφηνίσεις τόσο καλά πάντα κ από το πρώτο ποστ κάθε φορά,τι καλά που θα'ταν......

Θα αποφεύγονταν κ οι παρερμηνίες.....

Εγώ ο ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ για την πατρίδα αναρχοκομμουνιστής κ απέναντι ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ γεμάτος αγάπη γι'αυτήν λοιπόν...τώρα αν αυτό περιλαμβάνει κ εξόντωση με κάθε κόστος των ιδεολογικών αντιπάλων(ακόμα κ όταν είναι ανήλικοι) μικρή σημασία έχει για εσένα ο άλλος είναι ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ,εξετάζεις το ζήτημα επιλεκτικά κ ''ουδέτερα'' (όπως πάντα) κ όπως θες.

Έτσι βρίσκεις τον έναν αγνό ΠΑΤΡΙΩΤΗ κ τον άλλον ΑΔΙΑΦΟΡΟ....

Μάλιστα.-

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Να φρόντιζες να τα αποσαφηνίσεις τόσο καλά πάντα κ από το πρώτο ποστ κάθε φορά,τι καλά που θα'ταν...... :grin:

Θα αποφεύγονταν κ οι παρερμηνίες..... :grin:

Εγώ ο ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ για την πατρίδα αναρχοκομμουνιστής κ απέναντι ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ γεμάτος αγάπη γι'αυτήν λοιπόν...τώρα αν αυτό περιλαμβάνει κ εξόντωση με κάθε κόστος των ιδεολογικών αντιπάλων(ακόμα κ όταν είναι ανήλικοι) μικρή σημασία έχει για εσένα,εξετάζεις το ζήτημα επιλεκτικά κ ''ουδέτερα'' όπως πάντα στο σημαντικό θέμα του μνημονίου κ μόνο.

Έτσι βρίσκεις τον έναν αγνό ΠΑΤΡΙΩΤΗ κ τον άλλον ΑΔΙΑΦΟΡΟ....

Μάλιστα.-
διαλυσατε την ελλαδα!

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Να φρόντιζες να τα αποσαφηνίσεις τόσο καλά πάντα κ από το πρώτο ποστ κάθε φορά,τι καλά που θα'ταν......

Σιγά να μη σου υπογράφω και πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων...

Έχω δώσει τα δείγματά μου εδώ μέσα. Με ξέρετε.

Οιαδήποτε παρερμηνεία και προσπάθεια ταύτισής μου με ακροδεξιές πρακτικές και ιδεολογία λοιπόν, είναι είτε εκ του πονηρού, είτε για αστείο, είτε επειδή ο γράφων αδυνατεί να ξεχωρίσει την πούτσα από τη βούρτσα.

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66

Οιαδήποτε παρερμηνεία και προσπάθεια ταύτισής μου με ακροδεξιές πρακτικές και ιδεολογία λοιπόν, είναι είτε εκ του πονηρού, είτε για αστείο, είτε επειδή ο γράφων αδυνατεί να ξεχωρίσει την πούτσα από τη βούρτσα.
τι γίνεται?
πιστεύεις ακόμα σε πιθανότητα σωτηρίας του κράτους?
ή
ότι τα πράγματα θα αλλάξουν με τη ψήφο??

Επισκέπτης

Υπάρχει κ η εκδοχή κάποιος να ενδύεται τον μανδία του ''αντικειμενικού'' κ ''ουδέτερου'' αλλά καμιά φορά να ξεχνιέται. :grin:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
τι γίνεται?
πιστεύεις ακόμα σε πιθανότητα σωτηρίας του κράτους?
ή
ότι τα πράγματα θα αλλάξουν με τη ψήφο??

Όχι δεν είναι θέμα ψήφου. Δεν είναι πολιτικό το ζήτημα αλλά οικονομικό.

Πιστεύω στην πιθανότητα να κάνουμε βήματα προς τα πίσω και όχι άλματα. Έτσι πρέπει να γίνει.

ΥΓ: Είδες εχθές;

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Όχι δεν είναι θέμα ψήφου. Δεν είναι πολιτικό το ζήτημα αλλά οικονομικό.

Πιστεύω στην πιθανότητα να κάνουμε βήματα προς τα πίσω και όχι άλματα. Έτσι πρέπει να γίνει.

ΥΓ: Είδες εχθές;
το είδα εχτές,
για κλάμματα η ομάδα

στο οικονομικό θέμα το τι πρέπει να γίνει όπως κατάλαβες δεν το καθορίζει η ψήφος του λαού κλπ κλπ

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Υπάρχει κ η εκδοχή κάποιος να ενδύεται τον μανδία του ''αντικειμενικού'' κ ''ουδέτερου'' αλλά καμιά φορά να ξεχνιέται. :grin:

Είναι και η εκδοχή να μην μπορεί κάποιος να ανταπαντήσει σε επιχειρήματα και να δαιμονοποιεί το συνομιλητή του με φορτισμένες εκφράσεις, βερμπαλισμούς και φληναφήματα εκτρέποντας την κουβέντα.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
το είδα εχτές,
για κλάμματα η ομάδα

στο οικονομικό θέμα το τι πρέπει να γίνει όπως κατάλαβες δεν το καθορίζει η ψήφος του λαού κλπ κλπ

Άμα το καθόριζε θα είχαμε πάλι προσλήψεις, νέα υπερτιμολογημένα έργα κτλ...  :2funny:

Το θέμα είναι ως πότε...

Επισκέπτης
Είναι και η εκδοχή να μην μπορεί κάποιος να ανταπαντήσει σε επιχειρήματα και να δαιμονοποιεί το συνομιλητή του με φορτισμένες εκφράσεις, βερμπαλισμούς και φληναφήματα εκτρέποντας την κουβέντα.
Αυτό Λόρδε μου δεν παίζει,απλά εκτροχιάστηκες κ σου βγήκε ο αληθινός σου εαυτός,το παθαίνεις κάπου-κάπου.

Ο συμπαθής ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ σου επιθυμεί θάνατο αλλά εσύ εξετάζεις όπως σε βολεύουν τα πράγματα.....αμ δεν πάει έτσι,τα πράγματα είναι μαύρο/άσπρο δεν επιλέγεις.

Από την άλλη για τον supermouse δεν έχει επιλεκτική ευαισθησία ποτέ,τυχαίο λόρδε μου;;;

Όλα τυχαία,απλές συμπτώσεις;;;

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Δεν θα μας έφθαναν τα λεφτά κάποια στιγμή. Κάποτε θα μας έπαιρναν χαμπάρι τι μπουρδέλο είμαστε. Δεν θα γινόταν για πάντα αυτό.

Αν και πρέπει κάποιοι μαλάκες να χάσουν και τα λεφτά τους. Αναλαμβάνεις κύριε το ρίσκο; Ρίσκο είναι, πάρε τα αρχίδια μου τώρα.

Και εσείς μαλακοευρωπαίοι που μας δανείζατε και μας κάνατε πλάτες να δανειζόμαστε με χαμηλό επιτόκιο δυσανάλογο του κινδύνου που έχουμε να μην σας επιστρέψουμε τα χρήματα αξίζετε να χάσετε μερικά από τα χρήματά σας. Έχετε χάρη που την πληρώνουμε κι εμείς μαζί σας (τα δικά μας ασφαλιστικά ταμεία και οι δικές μας τράπεζες)... Πουστράκια του ελέους κι εσείς...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Αυτό Λόρδε μου δεν παίζει,απλά εκτροχιάστηκες κ σου βγήκε ο αληθινός σου εαυτός,το παθαίνεις κάπου-κάπου.

Ο συμπαθής ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ σου επιθυμεί θάνατο αλλά εσύ εξετάζεις όπως σε βολεύουν τα πράγματα.....αμ δεν πάει έτσι,τα πράγματα είναι μαύρο/άσπρο δεν επιλέγεις.

Από την άλλη για τον supermouse δεν έχει επιλεκτική ευαισθησία ποτέ,τυχαίο λόρδε μου;;;

Όλα τυχαία,απλές συμπτώσεις;;;

Μόνο έτσι δεν είναι. Άσπρο-μαύρο. Έχεις χρόνο να το σώσεις. Σου το έχω ξαναπει.  ;)

Επισκέπτης
Μόνο έτσι δεν είναι. Άσπρο-μαύρο. Έχεις χρόνο να το σώσεις. Σου το έχω ξαναπει.  ;)
Μάλιστα...και αυτό ερμηνεύεται κατά εσέ ότι ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ μπορεί να θέλει τον θάνατο αλλά αυτό δεν το εξετάζουμε έτσι;;;

Άπαξ κ δηλώνει ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ δεν γαμιέται,τρέφεται με αγνά αισθήματα...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Μάλιστα...και αυτό ερμηνεύεται κατά εσέ ότι ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ μπορεί να θέλει τον θάνατο αλλά αυτό δεν το εξετάζουμε έτσι;;;

Άπαξ κ δηλώνει ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ δεν γαμιέται,τρέφεται με αγνά αισθήματα...

Μπορεί να θέλει ό, τι θέλει. Δεν σημαίνει ότι είναι a priori σωστό επειδή είναι πατριώτης, ούτε και a priori λάθος επειδή δεν είναι. Εξετάζεις την πράξη ή το οποιοδήποτε αντικείμενο απομονώνοντας από το ποιός το λέει. Δε σε νοιάζει ποιός τη λέει αλλά εάν είναι αληθής και ορθή. Και αυτό που θέλεις εσύ και ο ραφμαν δεν είναι σωστό. Απλά είναι οξύμωρο σχήμα να ταυτίζεστε.

Άμα πει η Παπαρήγα κάτι δεν σημαίνει ότι είναι a priori λάθος. Όποιος το πιστεύει αυτό τείνει να κάνει ένα συστηματικό λάθος και είναι καταδικασμένος να παραμείνει εκεί που είναι. Είναι σαν να σκοπεύεις με ένα όπλο, να κλέβει πχ προς τα κάτω κι εσύ να εξακολουθείς να σκοπεύεις στο στόχο και όχι λίγο παραπάνω ώστε κάποτε να τον πετύχεις.

Κι άλλο θέλεις;

Επισκέπτης
Μπορεί να θέλει ό, τι θέλει. Δεν σημαίνει ότι είναι a priori σωστό επειδή είναι πατριώτης, ούτε και a priori λάθος επειδή δεν είναι. Εξετάζεις την πράξη ή το οποιοδήποτε αντικείμενο απομονώνοντας από το ποιός το λέει. Δε σε νοιάζει ποιός τη λέει αλλά εάν είναι αληθής και ορθή. Και αυτό που θέλεις εσύ και ο ραφμαν δεν είναι σωστό. Απλά είναι οξύμωρο σχήμα να ταυτίζεστε.

Άμα πει η Παπαρήγα κάτι δεν σημαίνει ότι είναι a priori λάθος. Όποιος το πιστεύει αυτό τείνει να κάνει ένα συστηματικό λάθος και είναι καταδικασμένος να παραμείνει εκεί που είναι. Είναι σαν να σκοπεύεις με ένα όπλο, να κλέβει πχ προς τα κάτω κι εσύ να εξακολουθείς να σκοπεύεις στο στόχο και όχι λίγο παραπάνω ώστε κάποτε να τον πετύχεις.

Κι άλλο θέλεις;
Ρε έδωσες τον χαρακτηρισμό ΠΑΤΡΙΩΤΗ κ σε ρωτάω:

-Eίναι ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ κάποιος που επιζητά τον θάνατο των ιδεολογικών του αντιπάλων(ακόμα κ ανήλικων),είναι πατριωτισμός αυτό;;;

Kαι πάει ολόκληρο το πακέτο σου αρέσει ή όχι.

Αν ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ σου ήταν εξουσία θα το έβλεπες κ στην πράξη ότι δεν πάει μεμονωμένα!!!

Επισκέπτης
Οι δε ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ αναρχοαριστεροκομμουνιστές γιατί είναι ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ,επειδή δεν θέλουν την σημαία λάβαρο να κυματίζει παντού κ πάντα;;;

Επειδή γουστάρουν μία δίκαιη πολυπολιτισμική κοινωνία(θεωρητικά μιλάω,μην μου πιάσεις Παπαρήγα/Τσίπρα/Κωνσταντίνου κ μου αρχίσεις τι κάνουν κ τι δεν κάνουν να χαρείς);;;;

Υ.Γ.Αν κ σε ό,τι μπορείς απαντάς,αν όχι μπορούν να σε πιάσουν οι πατριωτικές σου ευαισθησίες!!! :dancing:

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Ρε έδωσες τον χαρακτηρισμό ΠΑΤΡΙΩΤΗ κ σε ρωτάω:

-Eίναι ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ κάποιος που επιζητά τον θάνατο των ιδεολογικών του αντιπάλων(ακόμα κ ανήλικων),είναι πατριωτισμός αυτό;;;

Kαι πάει ολόκληρο το πακέτο σου αρέσει ή όχι.

Αν ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ σου ήταν εξουσία θα το έβλεπες κ στην πράξη ότι δεν πάει μεμονωμένα!!!
ενω ειναι ιδεολογια η δολοφονια αστυνομικων ή ο ξυλοδαρμος οποιων εχει αντιθετη αποψη ε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom