Μάλλον κάτι δεν πάει καλά.
1. Όποιος δεν θέλει να του επιβάλουν δια της βίας καταστάσεις (μνημόνια, πολυπολιτισμικότητα, κ.α.) τι είναι???
2. Οι πατριώτες-εθνικιστές-φασίστες και τα συναφή επαγγέλματα, είναι επειδή γεννήθηκαν εδώ και όχι κάπου αλλού?
Δηλ. αν είχαν γεννηθεί π.χ. Σομαλοί θα ήταν τα ίδια και στην Σομαλία???
3. Οι φαν της πολυ-πολιτισμικότητας, θα ήταν φαν των ιδίων απόψεων άν ήταν λ.χ. Αφγανοί???
Δηλ. θα ήθελαν στην χώρα τους 3.000.000 Ινδούς, 2.000.000 Κινέζους, 500.000 Αιγύπτιους χριστιανούς, 2.500.000 Μπαγκλαντεσιανούς Μουσουλμάνους και πάει λέγοντας...
4. Τα κομμουνιστικά ξένα κόμματα προδίδουν την πατρίδα τους? Λέει δηλ. το ΚΚΒουλγαρίας η Σόφια πρέπει να ανήκει στην Ελλάδα ή στην Τουρκία???
Προ ολίγων ημερών, τα ΚΚ των Βαλκανίων υπέγραψαν κοινή διακήρυξη, με την οποία ζητούν την ίδρυση Παλαιστινιακού κράτους. Δεν πρόκειται για τίποτα σπουδαίο, άλλωστε δήλωση υπέρ της ανάγκης ίδρυσης Παλαιστινιακού κράτους έχουν κάνει πολλοί, μέχρι και ο Ομπάμα. Το ενδιαφέρον σημείο της διακήρυξης, είναι ότι το ΚΚΕ –το οποίο κάποιοι αφελείς ή βαλτοί υποστηρίζουν ότι… άλλαξε κι έγινε «πατριωτικό» κόμμα- συνυπογράφει χωρίς κανένα πρόβλημα με το «Κ.Κ. Μακεδονίας», όπως ακριβώς λέγεται. Το οποίο ασφαλώς και είναι ένα διεθνιστικό κόμμα, αλλά για ό,τι αφορά όλους τους… άλλους. Όχι για τους Σκοπιανούς! Βεβαίως αυτό δεν συνιστά έκπληξη: Το ΚΚΕ ουδέποτε έχει αποκηρύξει το προδοτικό παρελθόν του σχετικά με την Μακεδονία. Εξάλλου, μια φορά προδότες, πάντα προδότες!
Για μένα, εάν ήμουν Βούλγαρος ή Σκοπιανός θα ήμουν πραγματικά υπερήφανος. Θα έβλεπα οτι υπάρχει ένα κόμμα που υποστηρίζει τα εθνικά συμφέροντα της χώρας μου.(βλέψεις στο Αιγαίο, Θεσ/νίκη πρωτεύουσα Βαλκανίων, λιμάνι κ.α.). Αλλά εδώ γιατί να είμαι το ανάποδο???
Ας μην γελιόμαστε. Είναι γνωστό το δίπολο. Θεός-Διάβολος. Χρυσή Αυγή-Antifa. Καπιταλισμός-Κομμουνισμός. Μαζί μας-Με τους άλλους. Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός. ΠΑΟΚ-Άρης. και έχει κι άλλα ο μπαξές....
Θα έπρεπε όμως να ξέρουμε πως από την ίδια γούρνα, από την ίδια στέρνα, ή αν δεν καταλαβαίνετε από την ίδια δεξαμενή παίρνουν τα φραγκάκια.
ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.
Όσο αφορά το αρχικό θέμα, ο τύπος είναι εγκληματίας. Είτε μασώνος, είτε νεοναζί. Δεν ενδιαφέρει κανένα Νορβηγό τι σκατά πιστεύει. Από την επόμενη μέρα η κοινωνία λειτουργούσε σαν να μην είχε συμβεί κάτι. Σε αυτούς δεν κυλάει αίμα στις φλέβες τους. Μάλλον πάγο έχουν.
Εδώ, θα είχαν κατέβει στους δρόμους, η κάθε φυλή, και θα φώναζε γιατί η αστυνομία δεν πήγε στην ώρα της, γιατί είναι νεοναζί ο τύπος, γιατί είναι μασώνος, γιατί υπάρχουν κάμερες, γιατί δεν υπάρχουν κάμερες, γιατί κλάνει το γατί και πάει λέγοντας.