Νέα

Ώρα να μπεί τέλος στην ανοχή στους δολοφόνους μεταναστες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα memos@n
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιστευετε πως ο αναγκαστικος εξισλαμισμος της Ευρωπης αποτελει κινδυνο?

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 130 73,0%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 19 10,7%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 10 5,6%
  • Οτι πει το ΠαΠακι που τα ξερει ολα

Ψήφοι: 19 10,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    178

Επισκέπτης
Δεν είναι καθόλου ντρίμπλα. Είναι η πραγματικότητα. Έτσι συμβαίνει. Στο κάτω κάτω αν είχε και ο αλλοδαπός χαρτιά και εξαναγκαζόταν ( αν το κράτος έλεγχε πραγματικά) ο εργοδότης σε ίδιες παροχές με τον ντόπιο , δεν θα γινόταν προτιμητέος ο αλλοδαπός για πολλούς λόγους. Αλλά δεν υπάρχει εξαναγκασμός για την παροχή των δικαιωμάτων ούτε σε ντόπιους ούτε σε αλλοδαπούς.
Φυσικα και δεν υπαρχει"εξαναγκασμος".
Ειναι ΚΡΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ κατι εκατονταδες χιλιαδες εργαζομενοι στην Ελλαδα να ειναι"παρανομοι"-για να ειναι φτηνοι.
Και ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ειναι που συμπιεζει προς τα κατω τους μισθους.
Την οικονομία και την αγορά δε μπορείς να την καθορίσεις νομικά-διοικητικά. Πάντα θα κάνει το δικό της.
Βλακες λοιπον οσοι λενε να υπαρχει ελαχιστο ημερομισθιο κλπ.
Αφου"η αγορα παντα θα κανει το δικο της"τζαμπα παιδευονται.
Οι ΣΣΕ κλπ κλπ πρέπει να υποστηριχθούν και πραγματικά στην πραγματική ζωή. Όμως εκεί γίνεται ΤΟ πλιάτσικο. Ουσιαστικά επικρατεί μια ζούγκλα και ένας μεσαίωνας ήδη.
Αυτο ερχεται σε ΕΥΘΕΙΑ ΑΝΤΙΘΕΣΗ με οτι λες πιο πανω:"η αγορα ΠΑΝΤΑ θα κανει το δικο της".

Επισκέπτης
Ποιος σου πε παληκάρι μου για ευρωπαικές? Οι χώρες " μεταναστών" ακριβώς έχουν κλείσει τα σύνορά τους. Για δοκίμασε να πας στην Αυστραλία ως τουρίστας και μόνο ας πούμε. Από περιέργεια , να δεις τι ζητάνε.
Ρε εσύ μου έγραψες ότι οι μετανάστες έχουν καβάτζα τις χώρες τους,τί μας απαγορεύει να πάμε κ εμείς εκεί να αναζητήσουμε δουλειά;;;

Ωστόσο δεν λέω αυτό,είμαι νέος κ πιστεύω ότι είναι δυνατή κάποια αλλαγή,εσύ παρα γέρασες για αυτά,το καταλαβαίνω κ το σέβομαι.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Nαι γιατι πιστεψαν οτι εδω θα βρουν τον παραδεισο. Ταυτοχρονα ομως πλητετε κι ο 44χρονος που κατεβηκε να παει τη γυναικα στο μαιευτηριο και τον σφαξανε για να του παρουν την καμερα, η γρια που ειχε μαθει να καθεται στην πλατεια και τωρα δεν τολμαει να βγει απο το διαμερισμα, η κοπελα ή ο αδυναμος που δεν τολμαει να κυκλοφορισει στο κεντρο, ακομα κι εγω που κουβαλαω σιδερογροθια μαζι μου για να αντιμετωπισω τυχον επιθεση απο δαυτους και μπορει να βρεθω κατηγορουμενος για οπλοφορια ή για σωματικες βλαβες αν ξετσαγουλιασω καποιον που μπορει να μου επιτεθει για μια χουφτα ευρω.

Πάντα σε περιπτώσεις έντονης και απότομης αστικοποίησης υπήρχαν τέτοια προβλήματα. Το ζήτημα είναι πως τότε υπήρχε ανάπτυξη και τα στρώματα αυτά εντάσσοταν ( πχ εσωτερικά μεταναστευτικά κύματα το 50 και το 60 ή μικρασιάτες το 20). Αλλά τώρα με τη χώρα όπως είναι όχι μόνο δε θα ενταχθούν αυτοί αλλά θα αποδομηθεί και άλλο ο κοινωνικός ιστός. Το πρόβλημα δυστυχώς ή ευτυχώς είναι πως παραγέμισε το σύστημα, μπλόκαρε, και στούπωσε, δε πάει άλλο.  Ας μη κρυβόμαστε και κάνουμε το άσπρο  - μαύρο.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Φυσικα και δεν υπαρχει"εξαναγκασμος".
Ειναι ΚΡΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ κατι εκατονταδες χιλιαδες εργαζομενοι στην Ελλαδα να ειναι"παρανομοι"-για να ειναι φτηνοι.
Και ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ειναι που συμπιεζει προς τα κατω τους μισθους.Βλακες λοιπον οσοι λενε να υπαρχει ελαχιστο ημερομισθιο κλπ.
Αφου"η αγορα παντα θα κανει το δικο της"τζαμπα παιδευονται.Αυτο ερχεται σε ΕΥΘΕΙΑ ΑΝΤΙΘΕΣΗ με οτι λες πιο πανω:"η αγορα ΠΑΝΤΑ θα κανει το δικο της".

Ε στην αγορά δλδ δεν ανήκει ο εργαζόμενος? Ο εργαζόμενος είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της γιατί αυτός κάνει τα πάντα. Το αφεντικό θα κοιτάει τα ντουβάρια δίχως αυτούς. Ζήτημα συνείδησης, αυτο-οργάνωσης κλπ είναι. Και τότε μπορούν να επιτευχθούν πράγματα πολύ πιο πέρα από τη στήριξη μιας ΣΣΕ

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ρε συ μου έγραψες ότι οι μετανάστες έχουν καβάτζα τις χώρες τους,τί μας απαγορεύει να πάμε κ εμείς εκεί να αναζητήσουμε δουλειά;;;

Ωστόσο δεν λέω αυτό,είμαι νέος κ πιστεύω ότι είναι δυνατή κάποια αλλαγή,εσύ παρα γέρασες για αυτά,το καταλαβαίνω κ το σέβομαι.

Με σένα δε γίνεται να συζητοήσουμε μου φαίνεται. :cheesy: OI IΔΙΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ πουλάκι μου το απαγορεύουν.

Επισκέπτης
Πάντα σε περιπτώσεις έντονης και απότομης αστικοποίησης υπήρχαν τέτοια προβλήματα. Το ζήτημα είναι πως τότε υπήρχε ανάπτυξη και τα στρώματα αυτά εντάσσοταν ( πχ εσωτερικά μεταναστευτικά κύματα το 50 και το 60 ή μικρασιάτες το 20). Αλλά τώρα με τη χώρα όπως είναι όχι μόνο δε θα ενταχθούν αυτοί αλλά θα αποδομηθεί και άλλο ο κοινωνικός ιστός. Το πρόβλημα δυστυχώς ή ευτυχώς είναι πως παραγέμισε το σύστημα, μπλόκαρε, και στούπωσε, δε πάει άλλο.  Ας μη κρυβόμαστε και κάνουμε το άσπρο  - μαύρο.
Ναι,μονο που ξερεις ΤΟΤΕ,ειδικα την δεκαετια του '20,υπηρξαν κρατικα ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ για να ενταχθουν και αφομοιωθουν οι μικρασιατες.

Τωρα ΔΕΝ υπαρχει προγραμμα κανενος ειδους,και ας μην κρυβομαστε:Και αυτο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ.

Επισκέπτης
Ρε συ μου έγραψες ότι οι μετανάστες έχουν καβάτζα τις χώρες τους,τί μας απαγορεύει να πάμε κ εμείς εκεί να αναζητήσουμε δουλειά;;;

Ρε δικε μου εχεις παει σε καμια χωρα απο αυτες που ερχονται οι αλλοδαποι ? Εγω εμεινα 7 μηνες Κενυα, 4 μηνες Αγγολα, 4 μηνες Λιβυη και εχω επισκευτει Αιγυπτο, Αλγερια, Μαροκο, Τουρκια. Αν εξερεσεις Τουρκια και Λιβυη οι αλλες χωρες και οι πολιτες τους δεν εχουν καμια σχεση με εμας.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ναι,μονο που ξερεις ΤΟΤΕ,ειδικα την δεκαετια του '20 υπηρξαν κρατικα ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ για να ενταχθουν και αφομοιωθουν οι μικρασιατες.

Τωρα ΔΕΝ υπαρχει προγραμμα κανενος ειδους,και ας μην κρυβομαστε:Και αυτο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ.

Σαφώς και είναι. Ποιος είπε το αντίθετο? Αλλά σήμερα είναι πιο πολύπλοκα τα πράγματα και οι αποφάσεις δε λαμβάνονται σε εθνικό επίπεδο μόνο.

Επισκέπτης
Ναι,μονο που ξερεις ΤΟΤΕ,ειδικα την δεκαετια του '20,υπηρξαν κρατικα ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ για να ενταχθουν και αφομοιωθουν οι μικρασιατες.

Τι προγραμμα να υπαρχει απο τη στιγμη που αυτος ο τοπος αρχισε να στελνει παλι μεταναστες ? Εδω δεν υπαρχει μελλον για τους ντοπιους κι εσυ ψαχνεις μελλον για τους αλλοδαπους ?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ρε δικε μου εχεις παει σε καμια χωρα απο αυτες που ερχονται οι αλλοδαποι ? Εγω εμεινα 7 μηνες Κενυα, 4 μηνες Αγγολα, 4 μηνες Λιβυη και εχω επισκευτει Αιγυπτο, Αλγερια, Μαροκο, Τουρκια. Αν εξερεσεις Τουρκια και Λιβυη οι αλλες χωρες και οι πολιτες τους δεν εχουν καμια σχεση με εμας.
γκανταφικος τυπε? :grin:

Επισκέπτης
Με σένα δε γίνεται να συζητοήσουμε μου φαίνεται. :cheesy: OI IΔΙΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ πουλάκι μου το απαγορεύουν.
Ποιος πουλάκι μου απαγορεύει την μετανάστευση,το Πακιστάν,η Νιγηρία κτλ;;;

Για τις ευρωπαϊκές χώρες,Αυστραλία κ Η.Π.Α. ξέρω ότι έχουν πάρει τα μέτρα τους,γι'αυτές δεν έχω υπόψιν.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ποιος πουλάκι μου απαγορεύει την μετανάστευση,το Πακιστάν,η Νιγηρία κτλ;;;

Για τις ευρωπαϊκές χώρες,Αυστραλία κ Η.Π.Α. ξέρω ότι έχουν πάρει τα μέτρα τους,γι'αυτές δεν έχω υπόψιν.

E άντε πήγαινε. Αλλά νομίζεις πως και εκεί τόσο εύκολα πας?

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16

μπα......το χειροτερο δεν ειναι οτι δεν υπαρχει προγραμμα..το χειροτερο ειναι οτι δεν υπαρχει ουτε σκεψη ουτε για προγραμμα!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Τι προγραμμα να υπαρχει απο τη στιγμη που αυτος ο τοπος αρχισε να στελνει παλι μεταναστες ? Εδω δεν υπαρχει μελλον για τους ντοπιους κι εσυ ψαχνεις μελλον για τους αλλοδαπους ?

Εννοεί πως όλο αυτό το μπάχαλο είναι βάση προγράμματος.

Επισκέπτης
E άντε πήγαινε. Αλλά νομίζεις πως και εκεί τόσο εύκολα πας?
Γενικά μετανάστης δεν πας εύκολα κ όσοι έρχονται από εκεί εδώ μάλλον δεν έρχονται για πλάκα.

Οπότε ότι έχουν καβάτζα τις χώρες τους που μου γραψές μάλλον δεν ισχύει....

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Γενικά μετανάστης δεν πας εύκολα κ όσοι έρχονται από εκεί εδώ μάλλον δεν έρχονται για πλάκα.

Οπότε ότι έχουν καβάτζα τις χώρες τους που μου γραψές μάλλον δεν ισχύει....

Γιατί δεν ισχύει?

Επισκέπτης
γκανταφικος τυπε? :grin:

Εννοειτε δικε μου. Και με αυτα που ειδα εκει απορουσα γιατι εξεγερθικαν αφου εχουν και συστημα υγειας καλυτερο απο εμας και δωρεαν συγκοινωνιες και παροχες απο το κρατος. Την απαντηση θα τη βρεις στα site που εχω δωσει σε προηγουμενες σελιδες.........

Επισκέπτης
Γιατί δεν ισχύει?
Εεε με το φτωχό μου το μυαλό πιστεύω ότι η μετανάστευση δεν αποτελεί πρώτη επιλογή για κάποιον αλλά αναγκαστική προκειμένου να βρει κάτι καλύτερο... :rolleyes:

Εξαιρείται φυσικά η περίπτωση που είσαι κορυφή σε σπουδές κ σε μία ανεπτυγμένη χώρα θα έχεις παρα πάνω κέρδος κ ευκαιρίες διάκρισης.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795

μυαλά ενός νέου πού έχει γιά ευαγγέλιο τό  σαιτ τών τρομοκραρικών οργανώσεων τής πλατείας εξαρχείων δηλαδή τό ιντιμιντια...κλπ
τό 1922 δημιουργήθηκαμ προγράμματα επνένταξης ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΠΟΥΧΑΣΑΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣκαι την πατρίδα τους περιπου 2 εκατομμυρίων.
νά φτιάξουμε προράμματα γιά επανένταξη γιά αυτά τά ζώα πούρθαν από το αφγανιστάν κλπ καί νά τούς ενσαματώσουμε στήν ελληνική κοινωνία....???
ούτε γιά καθάρισμα τουαλέτας δέν θά βρίσκουν τα παιδιά σου δουλειά ρέ δυστιχισμένε....
άσε πού θά φάς πολύ ξύλο μα πάρα πολύ σάν αυτό πούφαγε ο μαινάς καί ο κούνδουρος..  τό ξύλο πούχεις φάει ρέ δυστιχισμένε από τά μάτ είναι χαιδολογήματα... άσε πού θά σε κατακλέψουν....

Επισκέπτης
Εννοεί πως όλο αυτό το μπάχαλο είναι βάση προγράμματος.

Αυτο προσπαθω να τους δωσω να καταλαβουν αλλα ο <<διεθνισμος>> και η <<φιλανθρωπια>> τους, δεν τους αφηνουν να δουν την πραγματικοτητα. Οτι υπαρχει σχεδιο των καπιταλιστων να απαξιωσουν την εργατικη ταξη, να διαλυσουν κοινωνιες για να μπορουν να τις ελεγχουν ευκολοτερα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom