KAVALARIS THESSALONIKI
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 6.697
- Πόντοι
- 3.327
Καλημερα σε ολους!!!νεο θεμα εβαλα διοτι ειμαι παθον.ξεκινησα να παιζω στα νεα φρουτακια του οπαπ στην πολη μας και απο περιεργεια στην αρχη μου εγινε συνηθεια.καθημερινα μονος η με φιλους πηγαινα και επαιζα σαν τον μανιακο.στην αρχη 4 ωρες μετα 6 8 ακομα και 10 ωρες συνεχομενες.κερδιζα στην αρχη απο 150 μεχρι 300 ευρω και νομιζα οτι μοιραζουν χρημα αλλα στην ουσια επεφτα στην παγιδα τους.μετα απο λιγες εβδομαδες δεν ξερω και εγω τα ποσα φραγκα ειχα χασει.μιλαμε τα μηχανακια σε λιγες μερες λες και τα ειχανε κλειδωσει.δεν δινανε ουτε 10 ευρω επιστροφη.μιλαμε η απατη σε ολο της το μεγαλειο.τα ιδια περνουσανε και τα φιλαρακια μου που εγω τους ειχα φερει σε επαφη με τα play περνουσανε και αυτοι.παντος τελος καλο ολα καλα οτι χασαμε χασαμε κ εγω αλλα και οι φιλοι μου καναμε διακοπη για παντα και ησυχασαμε απο τους απατεωνες!!!ο καθενας ειναι κυριος του εαυτου του και μπορει να περνει απο μονος του αποφασεις ζωης αλλα εγω το εγραψα αυτο μπας και προλαβω καποιον που ακομα και σημερα θελει να μπει σε αυτο το τρυπακι του οπαπ και να τον αποθησω.καλημερα και μακρια απο τον τζογοοοο!!!!