Νέα

Online Sex

• Μέλος που άνοιξε το νήμα saio13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 43
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Aς αναφερω και εγω μια παλια μου εμπειρια..

Πριν απο χρονια, μεσω του yahoo/chat, ειχε γινει μια ελληνικη κοινοτητα..Μιλαγαμε για αρκετο χρονο με διαφορους/ες και μια μερα αποφασισαμε να βγουμε εξω.

Καποτε ( θα ειμασταν πολλοι/ες οποτε υπηρχε ασφαλεια) αποφασισαμε να βγουμε εξω για ποτο γνωριμιας.

Αυτο ηταν. Τι το θελαμε ? Λες και επεσε το μαγικο ραβδακι...
Με το που εγιναν φυσικα προσωπα ολα τα ψευδωνυμα, ουδεποτε ξαναμιλησαμε και ουδεποτε ξαναβρεθηκαμε..Εκτοτε εληξε και η θητεια μου στα chats...

Αναρωτιέμαι, pap,  πού πήγες μετά για να στανιάρεις...

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Συμφωνω για το Myspace,εχει νιμου,οπως και το hi5,οχι ομως για μουρνταριες!Γενικα:κατι μπορεις να βγαλεις απο το ιντερνετ,αλλα συντομα συνηδειτοποιεις πως ειναι πιο γρηγορο,πιο απολαυστικο,πιο ΝΟΡΜΑΛ να βγαινεις εξω και να γνωριζεις γκομενες!Σε μπαρ,
σε παρτυ,στο δρομο,σε μια δημοσια υπηρεσια,τρακαροντας την με το αμαξι,απο φιλους/ες,στο γυμναστηριο,τη σουβλατζου,τη περιπτερου,τη μαναβισσα,την θεια,την τριτη ξαδερφη,τη κολλητη της γκομενας σου,τη μανα της( :uglystupid: ),την ξαδερφη της=Νιμου εχει παντου!Το θεμα ειναι:ΚΑΛΑ να μαστε ψυχολογικα και σωματικα,ωστε να το γλενταμε  :knockinb:  :boobies: :boobies: :boobies:

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
5
Πόντοι
6
παιδες κακα τα ψεματα:λιγες ειναι οι αξιολογες(εμφανισιακα)κοπελες που ψαχνονται απο ιντερνετ...οι καλες προτιμουν το πατροπαραδοτο καμακι!!!

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Συμφωνω Menis.Οσοι θελουν ομως να γνωρισουν γκομενες καλες απο το ιντερνετ,ΔΕΝ ειναι λιγουρια η' εστω καταφερνουν να μη φαινονται,ας ψαχτουν σε "θεματικα" sites.Π.χ που ασχολουνται με τη μουσικη,με  διαφορα χομπι και εχουν φορουμ,φτιαχνεις και προφιλ..και...Εκει κυκλοφορουν νορμαλ κοπελες που ειναι και ωραιες,αλλα κυριως ανυποψιαστες!Τα dating sites ΕΙΔΙΚΑ ειναι τιγκα στις σαυρες,τις τρανς,αναπηρες,αλμπινους και ομοφυλοφιλους ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Μακρυαααα :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair:

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
5
Πόντοι
6
καλα ρε καραλιακουρα...........τετοιο καμουφλαζ εχω να θυμηθω απο την εποχη του ραμπο!!!!!καμακι 3ης γενιας!!!

Επισκέπτης
Συμφωνω Menis.Οσοι θελουν ομως να γνωρισουν γκομενες καλες απο το ιντερνετ,ΔΕΝ ειναι λιγουρια η' εστω καταφερνουν να μη φαινονται,ας ψαχτουν σε "θεματικα" sites.Π.χ που ασχολουνται με τη μουσικη,με  διαφορα χομπι και εχουν φορουμ,φτιαχνεις και προφιλ..και...Εκει κυκλοφορουν νορμαλ κοπελες που ειναι και ωραιες,αλλα κυριως ανυποψιαστες!Τα dating sites ΕΙΔΙΚΑ ειναι τιγκα στις σαυρες,τις τρανς,αναπηρες,αλμπινους και ομοφυλοφιλους ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Μακρυαααα :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair:

εχεις δικιο......γεματα αναπηρες τρανς αλμπινες

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
μιλαμε για ελλαδα γιατι αν μπει ασ πουμε σε σιτε οποσ hi5 και κοιταξεισ αλλα κρατη πεζουνε καλα μουνακια και μιλαο απο εμπιρια δηλαδη εχω χτυπηση αρκετα και καλα  ιδιοσ ανατολικο μπλοκ

plain

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
0
υπαρχει επισης το zoo.gr

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
σαπακια ολες....Δεν εχουν ρίξει ΠΟΤΕ πιττα και την ρίχνουν στο chat..
οσα ειπατε ειναι σωστα..Εχουν ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ και κυριως ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ!

mafalda

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ενω ολοι οι αντρες που βρισκεστε εδω ειστε ομορφοι, ψηλοι, με κοιλιακους φετες, σαγηνευτικο βλεμμα, θεληματικο πηγουνι και ξερετε πως να ριξετε μια γυναικα χωρις να την πληρωσετε για να σας κατσει...

Και επειδη ειμαι γυναικα και θα μου την πεσετε (με την κακη την εννοια) να σας πω πως ειμαι εδω χωρις να μιλαω πολυ γιατι πρωτον σεβομαι οτι προκειται για ανδρικο χωρο και επιπλεον επειδη συμφωνω στα περισσοτερα μαζι σας και δεν υπαρχει λογος να ακουστω αφου δεν θα πω κατι διαφορετικο.

Ας μην ειστε ομως τοσο απολυτοι. Μπορει να ανηκω στο ελαχιστο εκεινο ποσοστο που, αν και γυναικα, ειμαι ειλικρινης αλλα εχω συναντησει κι εγω τερατα. Κυριως απο το parea.gr.

Υπηρξε εποχη πριν χρονια που, απο πεισμα σχεδον, κατεληξα να βγαινω ραντεβου καθε μερα και με διαφορετικο γιατι ειχα θυμωσει τοσο πολυ που ελεγα οτι, δεν μπορει, καποιος θα μου βγει οπως η περιγραφη του.

Δυστυχως, μου ετυχε το χειροτερο μεσα απο τον κυβερνοχωρο. Αλλα δεν ειστε ολοι γουρουνια και μπαζα. Γιατι μου ετυχε και το καλυτερο. Τον κολλητο μου τον γνωρισα μεσω internet και ακομα και σχεση ετυχε να κανω που κρατησε δυο χρονια.

Οι ανθρωποι ειμαστε παντου ιδιοι. Και ολοι ψαχνομαστε το ιδιο. Και εδω και στον εξω κοσμο. Και την πιο ωραια γκομενα να συναντησετε σε καποιο μαγαζι ή πουτανα θα ειναι γιατι θα σας κατσει με τη μια ή καριολα γιατι θα την παρει ο απεναντι. (Γιατι σε σας ειδε ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ και ισως ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΙΛΑ.)

Ας ειστε κι εσεις πιο ειλικρινεις στα "θελω" σας και θα εισπραξετε το αντιτιμο. Κανετε chat "και καλα" στο χαλαρο και στο ραντεβου αποδεικνύεστε λιγουρια. Για να μην πω για τους παντρεμενους που δεν το λενε παρα μονο οταν μας πιασει η γυναικα τους...

(ευχαριστω για την φιλοξενεια)

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Oι παντρεμένοι είναι που έχουν μεγαλύτερο σουξέ στις φόλες που στήνονται στα τσατ...

Και μετά, όταν τις φλερτάρουν μιά χαρά νεαροί, εκείνες αμέσως ρωτάνε αν είναι παντρεμένοι, λες και ο 25άρης και 30άρης που τις φλερτάρει μπορεί να είναι παντρεμένος και ο γεροχλέμπουρας που τις έριξε πίσω από το πληκτρολόγιο και μετά τις γάμησε στο αυτοκίνητο ή το ξενοδοχείο όχι...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δηλαδη για να καταλαβω τωρα.........αυτος που ψαχνεται στο νετ να πηδηξει δεν ειναι λιγουρι........η αντιστοιχη γυναικα ειναι προφανως λιγουρι, μπαζο κτλ κτλ κτλ.......και γιατι αυτος που ψαχνει στο νετ να πηδηξει και ειναι αδονις (προφανως...) δεν παει να το κανει αυτο εξω? τες παν αδιανοητα πραγματα αυτα για μενα.....

παπαζογλου λες να σε ξερω??? χαχαχαχαχαχα
αν και εγω δεν ειχα παει ποτε σε "μιτινγκ" του γιαχου....τα αντιπαθω αυτα........αλλα σαν νικ παιζει και να σε ξερω........χεχε

και μετα απο αυτα που διαβασα παω να αποσυρω ολα τα προφιλ μου απο myspace και zoo ή τουλαχιστον να πονηρευτω οταν μου μιλανε για φιλοτελισμο και μοντελισμο.....χαχαχαχαχα

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
mounitsa ποιο nick εχεις στο zoo???

mafalda

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Oι παντρεμένοι είναι που έχουν μεγαλύτερο σουξέ στις φόλες που στήνονται στα τσατ...

Και μετά, όταν τις φλερτάρουν μιά χαρά νεαροί, εκείνες αμέσως ρωτάνε αν είναι παντρεμένοι, λες και ο 25άρης και 30άρης που τις φλερτάρει μπορεί να είναι παντρεμένος και ο γεροχλέμπουρας που τις έριξε πίσω από το πληκτρολόγιο και μετά τις γάμησε στο αυτοκίνητο ή το ξενοδοχείο όχι...

Οι φολες δεν εχουν φυλο ουτε συγκεκριμενη οικογενειακη κατασταση.. Ενα παραδειγμα εφερα.

Αλλα ο 30αρης παντρεμενος και μια χαρα παιδι, για να ειναι μια χαρα, θα πρεπει να λεει την αληθεια και οχι να μπλεκει και καποιον αλλον εν εγνοια του.
Σκεψου να βγεις με καποια να γουσταρετε φαση, να σου εχει κρυψει οτι ειναι παντρεμενη και μετα απο πεντε κρεβατια να σε παρει ο αντρας της τηλεφωνο και να σου ζηταει το λογο...  Ενω αν το ηξερες απο την αρχη και τα μετρα σου θα ειχες παρει και θα ειχες ριξει και αλλα πεντε αν γουσταρες.

Οσο για τους γεροχλέμπουρες, ας τους παρουν κι αυτους καποιες για να ξεσκαρταρουν οι φολες απο την πιατσα.
Λαθος..?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
αι ντου νοτ μιξ μπιζνες γουιθ πλεζερ μαι ντιαρ......εκει σκιζω κοσμο στο scrable και το μπιλιαρδο (λεμε τωρα...) και εδω κανω την πλακα μου :P

(ε δε βγαινω και με τη ντουντουκα να λεω σε ολο τον κοσμο οτι συχναζω στο μπουρδελα....λολ)

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
καμ του πλει γουιθ μι ιφ γιου ντεαρ μαι ντιαρ !!!!!!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Πλει γουοτ? σκραμπλ ή μπιλιαρδο? ειναι και οι ωρες δυσκολες καταλαβαινεις........

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Βλέπω δε κατάλαβες και πολλά από όσα είπα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom