You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Online Sex
- Μέλος που άνοιξε το νήμα saio13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 43
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
kaylwmenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
γεια σου φιλε για πες τι γινεται σε αυτο το site
Σύντροφοι, αυτά τα sites περιέχουν αγγελίες γυναικών που κατά 99% είναι ψεύτικες... Το υπόλοιπο 0,5% είναι gay - τραβεστί και το 0,25% άτολμα κοριτσάκια που κάνουν πλάκα... Απ' την εμπειρία μου (και είναι μεγάλη στο χώρο της αναζήτησης αυτού του είδους) μόνο ένα 0,25 % των αγγελιών γυναικών είναι αληθινό...
Οσο για το webpress... Δεν είχα καμμιά ανταπόκριση όσο κι αν προσπάθησα!
Συμφωνούμε απόλυτα φίλε μου. Οι Ελληνίδες είναι πολύ αμκριά από αυτές τις εμπειρίες.
Σύντροφοι, αυτά τα sites περιέχουν αγγελίες γυναικών που κατά 99% είναι ψεύτικες... Το υπόλοιπο 0,5% είναι gay - τραβεστί και το 0,25% άτολμα κοριτσάκια που κάνουν πλάκα... Απ' την εμπειρία μου (και είναι μεγάλη στο χώρο της αναζήτησης αυτού του είδους) μόνο ένα 0,25 % των αγγελιών γυναικών είναι αληθινό...
Επισκέπτης
Μόνο στα chat μετά από αρκετό "ψήσιμο" ίσως κάνετε κάτι.Εγώ είχα πάρει 3 κοπέλες από chat πριν βέβαια 5-6 χρόνια.Αλλά όχι αμέσως.Με μια επικοινωνία κάποιων μηνών.
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.713
- Πόντοι
- 7.715
...κολλητε δεν ειπες και κατι...ακομη.αυτες οι κοπελες που ειδες ηταν παρτυ μια και χτυπα την αλλη...Μόνο στα chat μετά από αρκετό "ψήσιμο" ίσως κάνετε κάτι.Εγώ είχα πάρει 3 κοπέλες από chat πριν βέβαια 5-6 χρόνια.Αλλά όχι αμέσως.Με μια επικοινωνία κάποιων μηνών.
Επισκέπτης
Aς αναφερω και εγω μια παλια μου εμπειρια..
Πριν απο χρονια, μεσω του yahoo/chat, ειχε γινει μια ελληνικη κοινοτητα..Μιλαγαμε για αρκετο χρονο με διαφορους/ες και μια μερα αποφασισαμε να βγουμε εξω.
Καποτε ( θα ειμασταν πολλοι/ες οποτε υπηρχε ασφαλεια) αποφασισαμε να βγουμε εξω για ποτο γνωριμιας.
Αυτο ηταν. Τι το θελαμε ? Λες και επεσε το μαγικο ραβδακι...
Με το που εγιναν φυσικα προσωπα ολα τα ψευδωνυμα, ουδεποτε ξαναμιλησαμε και ουδεποτε ξαναβρεθηκαμε..Εκτοτε εληξε και η θητεια μου στα chats...
Πριν απο χρονια, μεσω του yahoo/chat, ειχε γινει μια ελληνικη κοινοτητα..Μιλαγαμε για αρκετο χρονο με διαφορους/ες και μια μερα αποφασισαμε να βγουμε εξω.
Καποτε ( θα ειμασταν πολλοι/ες οποτε υπηρχε ασφαλεια) αποφασισαμε να βγουμε εξω για ποτο γνωριμιας.
Αυτο ηταν. Τι το θελαμε ? Λες και επεσε το μαγικο ραβδακι...
Με το που εγιναν φυσικα προσωπα ολα τα ψευδωνυμα, ουδεποτε ξαναμιλησαμε και ουδεποτε ξαναβρεθηκαμε..Εκτοτε εληξε και η θητεια μου στα chats...
Λοιπον πριν 4 χρονια στο Chat του in.gr ειχα γνωρισει και εγω μια κοπελα,μετα απο 3-4 ημερες συνεχους επαφης μεσω του chat μου εστειλε με mail το τηλεφωνο της και κανονισαμε ραντεβου,μουφα κυριοι κοντη,χοντρουλα με γυαλακια αγαμητη εντελως γενικα ΜΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΣΗΜΗ ΓΚΟΜΕΝΑ... το παθημα μου εγινε μαθημα και δεν ξαναμπηκα στο chat του in.gr. Ασε που επειδη εχουν γινει και κανα 2 βιασμοι οι γκομενες πλεον δυσκολα ανοιγονται τωρα..
τώρα με την διάδοση των webcams βλέπεις τουλάχιστον πρόσωποEιλικρινεια στο internet!!!
Λοιπον πριν 4 χρονια στο Chat του in.gr ειχα γνωρισει και εγω μια κοπελα,μετα απο 3-4 ημερες συνεχους επαφης μεσω του chat μου εστειλε με mail το τηλεφωνο της και κανονισαμε ραντεβου,μουφα κυριοι κοντη,χοντρουλα με γυαλακια αγαμητη εντελως γενικα ΜΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΣΗΜΗ ΓΚΟΜΕΝΑ... το παθημα μου εγινε μαθημα και δεν ξαναμπηκα στο chat του in.gr. Ασε που επειδη εχουν γινει και κανα 2 βιασμοι οι γκομενες πλεον δυσκολα ανοιγονται τωρα..
XAXAXAXA....
Nα σαι καλά φίλε μου θύμισες την Θητεία μου ώς τηλεφωνητησ στον Έβρο...
Ακριβώς την ίδια πλάκα είχα πάθει...
Επισκέπτης
μονο μαπες εχειΕίναι ελάχιστες οι περιπτώσεις που θα βρειτε μέσα στα chat και αξίζουν κάτι.
Ρίξτε καμιά ματιά και στο Myspace, έχει πολλά προφίλ από μικούλες μέχρι σιτεμένες
μερικές ψάχνονται και για dating
Προφανώς για να ψάχνεται μία στο Internet δε θα βλέπεται.
Βαριούνται να κάνουν chat , βαριόύνται να ανταλλάξουν μηνύματα και απλά περιμένουν από σένα να τις εντυπωσιάσεις ή να βρεις πράγματα που τις ενδιαφέρουν.Πώς ; Mε τηλεπάθεια ; Κομπλεξικά μπάζα που θέλουν να ρίξουν κι αυτές καμιά διαδικτυακή "χυλόπιτα" και να νιώσουν ωραία.Πίσω από την ανωνυμία βγάζουν όλη την αγένεια και τον εγωκεντρισμό τους.
Βαριούνται να κάνουν chat , βαριόύνται να ανταλλάξουν μηνύματα και απλά περιμένουν από σένα να τις εντυπωσιάσεις ή να βρεις πράγματα που τις ενδιαφέρουν.Πώς ; Mε τηλεπάθεια ; Κομπλεξικά μπάζα που θέλουν να ρίξουν κι αυτές καμιά διαδικτυακή "χυλόπιτα" και να νιώσουν ωραία.Πίσω από την ανωνυμία βγάζουν όλη την αγένεια και τον εγωκεντρισμό τους.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 28K
- Απαντήσεις
- 219
- Εμφανίσεις
- 33K