girl_hunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.322
- Πόντοι
- 216
τωρα live..
γελανε και τα τσιμεντα με αυτην.ακομα δεν την μαζεψαν αυτοι με τσ ασπρεσ μπλουζεσ?αλαργα την εχουν ακομα?αυτη ειναι καθστεριμενη σαμπρελοκοιλουΚαι τωρα ...
xxaaxxaxaxaxa πολλα γελια ρε φιλε μου φτιαξες το βραδυ
Live τώρα με μουσική υπόκρουση που αρχίζει από κλασσική μουσική μέχρι πανηγυριώτικα γυφτοτσιφτετέλια
Επίσης αυτό το φορτωμένο αλλά πολύ σκοτάδι
χχααχχαχα η κατ γουμαν
πινει και το τσαγακι της χαχαχαχαχαχαχα
τα μηνυματα του νωντα διαβασε ;)χχααχχαχα η κατ γουμαν
μητσο, καλυτερος εισουν με τη μασκα, μη παρεξηγηθεις ετσι...χαχαχαχαχαχαχααχχα κλαιωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωτα μηνυματα του νωντα διαβασε ;)
Δεν ξέρω ρε φίλε τι κανει εκει μεσα τουτο το θωρυκτό.Ποιος να τη μαζέψει ,άν της λένε τι καύλα που είσαι?Μόνο εσυ μας σώζειςγελανε και τα τσιμεντα με αυτην.ακομα δεν την μαζεψαν αυτοι με τσ ασπρεσ μπλουζεσ?αλαργα την εχουν ακομα?αυτη ειναι καθστεριμενη σαμπρελοκοιλου
ολοι αδεια θελουν για τετοιο θεμα,μονο η κουφαλα ο manx κανει του κεφαλιου τουΜέμος ξέρω ότι είσαι παλιός στο μπου τύπε,αλλά νομίζω ότι για να βάλεις φωτο απο cam4 θα πρέπει να έχεις πάρει την άδεια του μεταδιδομένου.Πρόσεχε τύπε γιατί φαίνεται και η μαπα της...
φοραει μασκα και δε φαινεται, αμα θελει παντως ο αντι ας τις σβησει τις φωτο εγω δε μπορωΜέμος ξέρω ότι είσαι παλιός στο μπου τύπε,αλλά νομίζω ότι για να βάλεις φωτο απο cam4 θα πρέπει να έχεις πάρει την άδεια του μεταδιδομένου.Πρόσεχε τύπε γιατί φαίνεται και η μαπα της...
ρε μαλακα εδω εισαι παλι??στα ποσα ban θα σταματησεις?? εγω του κεφαλιου μου??? αφου σε ρωτησα...."να ανεβασω φωτο απ το προφιλ σου??" κ εσυ δεχτηκες....ε δεν πετυχαινεις την λιαγουροπουλου καθε μερα στο cam4...ολοι αδεια θελουν για τετοιο θεμα,μονο η κουφαλα ο manx κανει του κεφαλιου του
παπαρια μεντολιεσ που λεει και ο ασπροδοντησ μαλακαρε μαλακα εδω εισαι παλι??στα ποσα ban θα σταματησεις?? εγω του κεφαλιου μου??? αφου σε ρωτησα...."να ανεβασω φωτο απ το προφιλ σου??" κ εσυ δεχτηκες....ε δεν πετυχαινεις την λιαγουροπουλου καθε μερα στο cam4...