Modern Man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 451
- Πόντοι
- 311
δυστυχως εκτος Ελλαδος
δυστυχως εκτος Ελλαδος
δυστυχως εκτος Ελλαδος
εμ ποια αλλη μια ειναι που σου ζηταει 20 επιπλεον για κολαρακιΠοια Εύα; Αυτή με τον λάτιν κώλο;
Πέρασα με την Νίνα, είναι μια πολύ χαμογελαστή κοπέλα με καρέ μαλλί κοκκινομάλα, 30-34 κάπου εκεί!
Σου κάνει για κοπέλα της διπλανής πόρτας που θες να στριμώξεις με την πρώτη ευκαιρία.
Στα του αγώνα πολύ καλό μασάζ με τα εσώρουχα που σιγά σιγά τα βγάζει, δεν βιάζεται είναι πολύ επικοινωνιακή και μπορείς να την κάνεις και φίλη που λένε.
Στον δεύτερη φάση γυρίζω ανάσκελα κάνει ωραία πίπα και χαδεύεται πάνω σου με τα βυζιά της, καυλωτικό σκηνικό!
Στο σεξ επιλέγης εσύ την στάση που θες, το σεξ της αρέσει και φαίνεται. Περνάει και αυτή καλά και αυτό με καύλωσε περισσότερο γιατί δεν φαίνεται σαν να κάνω αγγαρεία.
ΑπάντησηΑπάντηση Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση Ειδοποίηση για απαντήσειςΕιδοποίηση
Σελίδες: [1]
τόσα μαγαζιά έχει η Αθήνα
Μια Ειρήνη που δουλεύει στη Μαρνης, σε αυτό το μαγαζί είναι;
Καλησπέρα παιδιά!
Να πω και γω την εμπειρία μου από την άφιξη μου στο άνωθεν μαγαζί.
Πέρασα χτες το πρωί και βρήκα την Χριστίνα (νέα στο επάγγελμα ωραίο στήθος), την Άννα (που κάνει πρωκτικό), την Νίνα (ωραίο μιλφάκι), Βίκυ (ωραίο ψιλο πιπίνι με μπλε μάτι).
Πέρασα με την Χριστίνα η οποία είναι πολύ χαρούμενη κοπέλα και έχει διάθεση για την νέα της δουλειά!
Με κέρασε ποτάκι, μου έκανε ωραίο μασάζ και λαιμό, χέρια πόδια, το οποίο το χρειαζόμουν η αλήθεια είναι αλλά βέβαια θέλει λίγο δουλειά ακόμη!
Μετά περάσαμε στο ψητό, κάνει ωραίο στοματικό με πολύ παιχνίδι της γλώσσας, δεν χρησιμοποιεί χέρια και το απολαμβάνει και η ίδια, αλλαγή μετά να γευτώ και γω το ωραίο της μουνάκι αχχχ μούναροςςςς, ύστερα σε cowgirl και το τέλος ήρθε στα 4 στον καναπέ.
Σε ευχαριστώ Χριστινάκι και θα τα ξαναπούμε σύντομα.
H Αννα ειναι ενα μελαχροινο καυλοπιπινο; Αν ειναι αυτη, εχει δοκιμασει κανεις το κουλουρακι της;Καλησπέρα παιδιά!
Να πω και γω την εμπειρία μου από την άφιξη μου στο άνωθεν μαγαζί.
Πέρασα χτες το πρωί και βρήκα την Χριστίνα (νέα στο επάγγελμα ωραίο στήθος), την Άννα (που κάνει πρωκτικό), την Νίνα (ωραίο μιλφάκι), Βίκυ (ωραίο ψιλο πιπίνι με μπλε μάτι).
Πέρασα με την Χριστίνα η οποία είναι πολύ χαρούμενη κοπέλα και έχει διάθεση για την νέα της δουλειά!
Με κέρασε ποτάκι, μου έκανε ωραίο μασάζ και λαιμό, χέρια πόδια, το οποίο το χρειαζόμουν η αλήθεια είναι αλλά βέβαια θέλει λίγο δουλειά ακόμη!
Μετά περάσαμε στο ψητό, κάνει ωραίο στοματικό με πολύ παιχνίδι της γλώσσας, δεν χρησιμοποιεί χέρια και το απολαμβάνει και η ίδια, αλλαγή μετά να γευτώ και γω το ωραίο της μουνάκι αχχχ μούναροςςςς, ύστερα σε cowgirl και το τέλος ήρθε στα 4 στον καναπέ.
Σε ευχαριστώ Χριστινάκι και θα τα ξαναπούμε σύντομα.
Θα ανανεώσετε και το site με τις καινούριες κοπέλες και φωτογραφίες?Καλημερα σας, σημερα δουλευουν οι
Αννα, Χριστινα, Ευα, Νινα, Κατερινα (Ελλινιδα).
Σε λιγες μερες περιμενουμε και νεες κοπελες.
Σας περιμενουμε για να περασετε ομορφα.
αντε μία καλή αρχή είναι και αυτή η ενημέρωση.Καλημερα σας, σημερα δουλευουν οι
Αννα, Χριστινα, Ευα, Νινα, Κατερινα (Ελλινιδα).
Σε λιγες μερες περιμενουμε και νεες κοπελες.
Σας περιμενουμε για να περασετε ομορφα.
Καμια Βυζαρου για ισπανικο και τελειωμα στο στηθος υπαρχει στο καταστημα;;;
Η Μαγιά είναι εκτός....Έχει φύγει....θρυλικο ειναι ,
πως να το πω ,
εχουν δουλεψει εκει θρυλοι του χωρου.
πως μπορειτε και πατε με τη Μαγια ειναι μια απορια...
οχι οτι εγω δεν εχω παει αλλα λεμμεεεεεεεεεεεεεεεεεε τωρααααααααααααααα
1 φορα το εκανα, αλλα δεν την εχω βαλει στο ροστερ....