επειδή λες διστακτικά γλωσσό γιαυτο..Δοκίμασε να μας πεις και εσύ τη γνώμη σου
Μια δοκιμή θα σε πείσει νομίζω
Φιλιά εμένα μου έδωσε. Το γράφω στην κριτική
Και το στοματικό ισο και η συμμετοχή ήταν αριστη
μπορεί και να πάω πάντως
επειδή λες διστακτικά γλωσσό γιαυτο..Δοκίμασε να μας πεις και εσύ τη γνώμη σου
περασμα σημερα αποτο καταστημα!
Πληρης ανακανισμενο και καθαρο!
καινουργια επιλα, βαμμενο, ντουζιερες στα δωματα , ολα στην ταξη!
Ανοιχτα καθε ημερα, τα Σαββατα μεχρι 7 και τις Κυριακες μεχρι τις 6
Προγραμματα:
μιση ωρα 50 ε
45 λεπτα 60 ε
1 ωρα 80 ε
Κοπελες:
Σοφη. Μιλφ μαλλον ανατολικο, με γεματο σωμα,40αρα , σχετικα μεγαλο στηθος, αρκετα καλη σαν παρουσια, σου θυμιζει την σεξυ γειτονισα!
Νινα. Ομορφη 35 αρα με καρε κοκκινο μαλλι. και αυτη σεξυ και προσιτη.
Ναταλια. Εντυπωσιακο Ρωσικο μιλφ περιπου 40 ετων, με μακρυ ισιο μαυρο μαλλι, αφελιες, ματαρες φοβερες μπλε, κολαρα, Ειναι λιγο καιρο στην Ελλαδα, δεν μιλα ελληνικα, αλλα σαν παρουσια ειναι σκετη τσοντα! Περασα μαζι της στο δωματιο και αποδειχθηκε φ ο β ε ρ η!!!
Θα ανεβασω αργοτερα κριτικη
Ελεος βρε παιδιά! Η οδός ΜΑΡΝΗ είναι αφιερωμένη στον ποταμό ΜΑΡΝΗ της Γαλλίας και είναι αρσενικό. Κλίνεται Ο ΜΑΡΝΗΣ, ΤΟΥ ΜΑΡΝΗ και ΟΧΙ της ΜΑΡΝΗΣ!
Ελεος βρε παιδιά! Η οδός ΜΑΡΝΗ είναι αφιερωμένη στον ποταμό ΜΑΡΝΗ της Γαλλίας και είναι αρσενικό. Κλίνεται Ο ΜΑΡΝΗΣ, ΤΟΥ ΜΑΡΝΗ και ΟΧΙ της ΜΑΡΝΗΣ!
επειδή λες διστακτικά γλωσσό γιαυτο..
μπορεί και να πάω πάντως
respect φιλε zero .....αφου το μαγαζι επιτελουs εφτιαξε τοτε θα τιμηθει ....!!! να υποθεσω το ασανσερ τα ιδια χαλια ε ??
ps. Nina ?? ανατολικο και αυτο ?
ειναι κ μερικοι που προτιμουν τα γλωσσοφιλα απο το ακαποτο τσιμπουκιΔοκίμασε να μας πεις και εσύ τη γνώμη σου
ειναι κ μερικοι που προτιμουν τα γλωσσοφιλα απο το ακαποτο τσιμπουκι
αρα το απλο που πηρες ηταν vfm κ λογικα στη δευτερη επισκεψη θα ειναι ηδη ξεκλειδωμενη.εγω παντως προτιμω τα γλωσσοφιλα,βλεπε νταιανα απο μιχαλακοπουλου! με το που ειδα να ετοιμαζει σκουφι για τσιμπουκι της ειπα ξεχνα το κ τη πλακωσα στα γλωσσοφιλα...βασικα και τα δυο προτιμουμε...
για να το ξαναπω αλλη μια φορα: δεν παιρνει πρωτοβουλια να σε φιλησει αυτη
αν της φιλησεις στην αρχη ειναι κουμπωμενη , αλλα δεν αποφευγει τα φιλια. μετα λυνεται και φιλαει κανονικοτατα
αυτο τουλαχιστον εγινε με εμενα
Καλημέρα στην παρέα χτες το απόγευμα πέρασα από το ίδρυμα, το μασατζίδικο είναι πλήρως ανακαινισμένο με νέα μασαζοκρέβατα ωραίοι χώροι και ωραία διακόσμιση καμιά σχέση με πριν. Μου είπαν ότι άλλαξε ιδιοκτησία και έφτιαξαν και site Επίσης θα φέρουν νέες κοπέλες στο τέλος του μήνα γενικά το προμοτάρουν το μαγαζί από ότι κατάλαβα!
Στο ροστερ ήταν:
Τζένη: Καρέ ξανθό μαλλί, περίπου 35 χρονών, στήθος πολύ καλό στητό
Νίνα: Κοκκινομάλλα, 30 περίπου
Σόφη: γύρω στα 38 μου φάνηκε δεν συγκράτησα άλλα στοιχία
Μαρία: γεματούλα, 40 περίπου χρονών, με μεγάλοοοο στήθος
Επίσης μου είπαν θα έρθουν προς το τέλος του μήνα νέες κοπέλες με φουλ πρόγραμμα!
Πέρασμα σήμερα από το μαγαζί
Η ευγενική κυρία της υποδοχής με ενημέρωσε πως υπάρχει καινούργια κοπέλα πέραν των Ναταλίας,Σοφίας,Νίνας
Προς έκπληξη μου είδα την Εύα. Γνωστή κοπέλα στο κατάστημα και δοκιμασμένη στο παρελθόν με καλές υπηρεσίες
Επίσης μου είπε πως σε λίγες ημέρες περιμένει 2 καινούργιες κοπελες
Ποια Εύα; Αυτή με τον λάτιν κώλο;