Δ
Διαγραμμένο μέλος 113062
Επισκέπτης
τύποι ποια πόρτα είναι με το που βγαίνεις από το σαπιοασανσέρ? αριστερά η δεξια? πήγα σήμερα κατά τις 4 και δε μου ανοίξανε ...τελικά πήγα στουρνάρη μετά και πιτσίλισα τη Λια..
Πρωινή επιθεώρηση στο κατάστημα!
Την πόρτα μού άνοιξε το μελαχροινό ξεκωλίδι η Εύα-φορούσε κίτρινο σούπερ μίνι φόρεμα με τα κωλομάγουλα έξω!
Από τις υπόλοιπες,δούλευαν η γνωστή ξανθιά Τζένη με το θηλυκό πρόσωπο και με ζουμερή κωλάρα (με μίνι μαύρο φόρεμα αλλά πιο σεμνό απ'της Εύας... :- ),η μελαχροινή νταρντανοΧριστίνα με γλυκό πρόσωπο και με μπουτάρες και κωλάρα και η αδύνατη Κινέζα Λία-αν είναι κάποια απ'τις γνωστές Κινέζες δεν συγκράτησα γιατί δεν μ'ενδιαφέρουν!
Πάντως έφερνε στην Καίτη!
τύποι πιτσίλισα σήμερα το Κινεζάκι-Λία..ανέβασα και κριτική...not bad
pipakolos δώσε κανένα στοιχείο για το τελείωμα.. της τα έδωσες στη φάτσα? τα ρούφηξε στο στόμα και ότι ξέφυγε το έγλυφε απ'το πάτωμα? πήγαν χαμένα στο λάστιχο?
πέρασμα χθες από το μαγαζί για να βρω τη μαυρούλα αλλά μου είπαν πως δεν δουλεύει πια εκεί......γνωρίζει κανείς αν έχει πάει αλλού;;
τηλ. δεν έχω αλλά δεν θέλουν ραντεβου... πας εκεί και διαλέγεις...Φιλε μου καλησπερα. Για το μασαζ στη Μαρνη πρεπει να κλεισεις ραντεβου?
Μηπως εχεις το τηλ. ?
Σε ευχαριστω!
Η Λίλη αναμένεται από μέρα σε μέρα...
Πρωινή επίσκεψη στο ίδρυμα...
Εν πλήρη λειτουργία το πολύπαθο ασανσέρ!!!
Στην υποδοχή η Λούλου.
Παρούσες η Εύα το μελαχροινό ξεκωλίδι με μαύρο ανύπαρκτο φορεματάκι με όλα τα κωλομάγουλά της έξω!
Η ξανθιά Τζένη με την προστυχόφατσα και το ζουμερό κορμί με τις ωραίες γεμάτες μπουτάρες της να βγαίνουν από το μαύρο μίνι φόρεμά της...
Και η Χριστίνα η ψηλή μελαχροινή νταρντάνα με το γλυκό πρόσωπο.
Η Λίλη σταμάτησε λόγω έλλειψης χαρτιών.
Προγράμματα:
50 ευρώ σκέτο μασάζ.
60 ευρώ τα 30 λεπτά πλήρες.
80 ευρώ τα 45 ευρώ πλήρες.