petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 54.832
- Πόντοι
- 41.813
..ισως η απαντηση 3989 στο μασαζ κατ οικον σε βοηθησει..
αυτη μπορει να ναι κι απο προπερσι,εστω απο περυσι
..ισως η απαντηση 3989 στο μασαζ κατ οικον σε βοηθησει..
εχεις να προτεινεις κατι πιο προσφατο?αυτη μπορει να ναι κι απο προπερσι,εστω απο περυσι
εχεις να προτεινεις κατι πιο προσφατο?
Η Έυα είναι καλή αλλά δεν πρέπει να την αφήνεις να χαλαρώνει, καθότι Αλβανίς. Δεν το λέω ρατσιστικά αλλά δεν είναι και οι πιο φιλότιμες σε αυτή την δουλειά. Όταν όμως ζητάς και επειδή θέλει τους μόνιμους πελάτες, θα σου κάνει ότι θες. Τα εκτός νορμαλ προγράμματος (δηλαδή πρωκτικό, CIM κλπ) με εξτραδάκι βέβαια.
Η Χριστίνα η γυμναστρια απο 3ης Σεπτεμβριου?Πριν από λιγο
Στην πόρτα η λουλου, η οποία μου είπε ότι δεν περνάει πλέον στα δωμάτια.
Ειδα την μελαχρινή νταρντανα Χριστίνα, την κινεζική μινιατούρα Λιλη και αλλη μια κινεζα, όμορφη κοπέλα , κανονικου ύψους, νομίζω τη λενε Λεα.
Πέρασα με την πινέζα Λιλη ,2 τελειώματα με μασάζ ενδιάμεσα στα 80 ευρω.
δεν ξέρω για ποια μιλάς. Αυτή που είδα είναι μελαχρινή με μακρύ μαλλί, σχετικά ψηλή ( 1,70) με κάποια κιλά παραπάνω. (Σε καμία περίπτωση παχουλη, απλώς γεροδεμένη.)Η Χριστίνα η γυμναστρια απο 3ης Σεπτεμβριου?
Πριν από λιγο
... και αλλη μια κινεζα, όμορφη κοπέλα , κανονικου ύψους, νομίζω τη λενε Λεα.
τύποι τι ώρα κλείνει το ίδρυμα ξέρουμε?
Πέρασα πριν μια εβδομάδα περίπου , και είδα την Λέα.Αμέσως μόλις σε κοιτάζει καταλαβαίνεις ότι ειναι παλτό ή έπιπλο και τι σε περιμένει μέσα!΄Έχει το βλέμμα που σε κόβει!Μακριά, ευτυχώς δεν την πάτησα.Πάει χάλασαν και οι Κινάζες.Που παλιά , που το μαγαζί έφερνε κοπέλες που κάναν καλή ατμόσφαιρα!Για τα λεφτά που χρεώνουν δεν αξίζει!