Νέα

Oneiro Massage, Μάρνη 28, 5ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KINKYCHRIS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 300K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Εχετε επισκεφτει εστω μια φορα το καταστημα?

• Ναι , εχω κανει και μασαζ

Ψήφοι: 183 36,2%
  • Ναι , απλα τσαρκα, δεν εκανα μασαζ

Ψήφοι: 33 6,5%
  • Οχι , αλλα θελω

Ψήφοι: 248 49,1%
  • Οχι , ουτε θελω

Ψήφοι: 41 8,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    505

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
54.832
Πόντοι
41.813
εχεις να προτεινεις κατι πιο προσφατο?

περαν του συγκεκριμενου μαγαζιου και του Σ40-42 που αναφερθηκε κινεζικο(μαλλον η Λια απο Σ45,δεν ξερω σιγουρα) δεν ξερω αλλο. παντως εκει που τον παραπεμπεις ειναι πολυ παλια αναφορα.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.849
Πόντοι
19.795
Περασμα απο το εν λογω ιδρυμα σημερα το πρωι κατα τις 1 το μεσημερι και κανεις δεν μου ανοιξε.
:think:Τι εγινε, το κλεισανε;

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
4.442
Πόντοι
5.595
Μπαα, προσφάτως ανοιχτό ήταν.. Μάλιστα ύστερα από κανα-δυο επιτυχημένες συνεδρίες με Εύα, με ξεπέταξε αγρίως.. Μασάζ ένα λεπτό με το ρολόι  :jerking:

Ξέχασα ο μαλάκας να ζητήσω το δεκάρικο του μασάζ πίσω.. Τέσπα..

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Η Έυα είναι καλή αλλά δεν πρέπει να την αφήνεις να χαλαρώνει, καθότι Αλβανίς. Δεν το λέω ρατσιστικά αλλά δεν είναι και οι πιο φιλότιμες σε αυτή την δουλειά. Όταν όμως ζητάς και επειδή θέλει τους μόνιμους πελάτες, θα σου κάνει ότι θες. Τα εκτός νορμαλ προγράμματος (δηλαδή πρωκτικό, CIM κλπ) με εξτραδάκι βέβαια.

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
4.442
Πόντοι
5.595
Η Έυα είναι καλή αλλά δεν πρέπει να την αφήνεις να χαλαρώνει, καθότι Αλβανίς. Δεν το λέω ρατσιστικά αλλά δεν είναι και οι πιο φιλότιμες σε αυτή την δουλειά. Όταν όμως ζητάς και επειδή θέλει τους μόνιμους πελάτες, θα σου κάνει ότι θες. Τα εκτός νορμαλ προγράμματος (δηλαδή πρωκτικό, CIM κλπ) με εξτραδάκι βέβαια.

Για το προγραμμα δεν εχω παραπονο, αλλα οταν κοβεις εντελως το μασαζ δεν υπαρχει η απαραιτητη χαλαρωση και γινεται μπουρδελο η φαση

Οσο για το αλβανις, δεν το ηξερα και πλην ελαχιστων εξαιρεσεων ειναι δυστυχως πολυ ξεπετο-ρατσα..

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.119
Πόντοι
19.505
Χτες έριξα ένα ακόμη μανικάκι στη Λιλή. Βέβαια έχει γίνει τελείως ελεϊνίδα. Μασαζ δεν μου έκανε, μου την έπεσε στα όρθια, με πίπωσε και μετά γύρισε στον καθρέφτη και τον στριφογύριζε στο κωλαράκι της. Την έβαλα κάτω και της πέταξα τα μάτια έξω. Αποτελεί πάντα μια καλή περίπτωση αλλά έχει αρχίσει και αποφεύγει το μασαζ όπως οι περισσότερες εκεί μέσα.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
κρίμα και είναι η μόνη που κάνει πραγματικά αξιόλογο μασάζ...

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.849
Πόντοι
19.795
Εγω παντως που ειχα περασει προ ημερων με Μελινα μου εκανε ενα απο τα καλυτερα μασσαζ που μου
εχουν κανει (και εχω κανει μασσαζ και σε Κινα και σε Ταυλανδη).
Αντιθετως στο θεμα μπριζολα ειχα μια απο τις χειροτερες εμπειριες μου.

kopronio

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
0
Γυρισα απο το μαγαζι.Το ασανσερ ειναι οκ,μονο καποιον συνεχη θορυβο σημερα.Περασαν ολα τα γνωστα τεμαχια και η Λιλη που δεν ειχα ξαναδει.Πηρα παλι Ελενη,λογω του ντυσιματος το οποιο με καβλωσε και ενεδωσα.Δυστυχως οταν αποφασισε να ερθει στο δωματιο ηρθε χωρις το καβλωτικο για μενα καλσον μαυρο.Ειχα σκοπο να την κανω κοκορετσι με αυτο.Ως εκ τουτου, ημουνα καπως μελατος.Δαχτυλα ποδιων ασχημα και ατημελητα.Γυφτοειδες μαυριδερο τεμαχιο βεβαια αλλα θα μπορουσε να εξωραιστει ως ενα βαθμο.Η Ευα ειναι αρκουντως πορνη και θα ενθουσιαζε αρκετους εδω μεσα.Η Λιλη ασχημη για τα γουστα μου,δεν ειχε τυχη.Επομενη φορα,οταν και αν,θα ειναι με Ευα.Αλλα δεν καιγομαι.Επισης λιγη γυμναστικη στο σωμα της Ελενης δεν θα εβλαπτε.Αυτα τα ολιγα.

steeve

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
1.430
Πόντοι
216
Χθεσινη συνεδρια παλι με Ευα ....!! (μονο με αυτην τελικα εκει μεσα ) , εκφυλο πορνιδιο που παιρνειs εσυ το παιχνιδι επανω σου και περναs ομορφα ....οντωs μην αφησετε να χαλαρωσει τοτε υπαρχει θεμα ....!!! κατα τα αλλα γουσταρει τα "αγρια"...

hounik

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
25
Like
91
Πόντοι
5.765
Πριν από λιγο
Στην πόρτα  η λουλου, η οποία μου είπε ότι δεν περνάει πλέον στα δωμάτια.
Ειδα  την μελαχρινή νταρντανα Χριστίνα,  την κινεζική μινιατούρα Λιλη και αλλη μια κινεζα, όμορφη κοπέλα , κανονικου ύψους, νομίζω τη λενε Λεα.
Πέρασα με την πινέζα Λιλη ,2 τελειώματα με μασάζ ενδιάμεσα στα 80 ευρω.

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Πριν από λιγο
Στην πόρτα  η λουλου, η οποία μου είπε ότι δεν περνάει πλέον στα δωμάτια.
Ειδα  την μελαχρινή νταρντανα Χριστίνα,  την κινεζική μινιατούρα Λιλη και αλλη μια κινεζα, όμορφη κοπέλα , κανονικου ύψους, νομίζω τη λενε Λεα.
Πέρασα με την πινέζα Λιλη ,2 τελειώματα με μασάζ ενδιάμεσα στα 80 ευρω.
Η Χριστίνα η γυμναστρια απο 3ης Σεπτεμβριου?

hounik

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
25
Like
91
Πόντοι
5.765
Η Χριστίνα η γυμναστρια απο 3ης Σεπτεμβριου?
δεν ξέρω για ποια μιλάς. Αυτή που είδα είναι μελαχρινή με μακρύ  μαλλί, σχετικά ψηλή    ( 1,70) με κάποια κιλά παραπάνω. (Σε καμία περίπτωση παχουλη, απλώς γεροδεμένη.)

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.119
Πόντοι
19.505
Πριν από λιγο
... και αλλη μια κινεζα, όμορφη κοπέλα , κανονικου ύψους, νομίζω τη λενε Λεα.

Είναι η γυρολόγος κινέζα από Στ29, Κ48, Στ63. Λία ή Λέα. Μάπα το καρπούζι. 

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
895
Πόντοι
96
Πέρασα πριν μια εβδομάδα περίπου , και είδα την Λέα.Αμέσως μόλις σε κοιτάζει καταλαβαίνεις ότι ειναι παλτό ή έπιπλο και τι σε περιμένει  μέσα!΄Έχει το βλέμμα που σε κόβει!Μακριά, ευτυχώς δεν την πάτησα.Πάει χάλασαν και οι Κινάζες.Που  παλιά , που το μαγαζί έφερνε κοπέλες που κάναν καλή ατμόσφαιρα!Για τα λεφτά που χρεώνουν δεν αξίζει! :badair:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 113062

Επισκέπτης
τύποι τι ώρα κλείνει το ίδρυμα ξέρουμε?

Jybe

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
6
Πέρασα πριν μια εβδομάδα περίπου , και είδα την Λέα.Αμέσως μόλις σε κοιτάζει καταλαβαίνεις ότι ειναι παλτό ή έπιπλο και τι σε περιμένει  μέσα!΄Έχει το βλέμμα που σε κόβει!Μακριά, ευτυχώς δεν την πάτησα.Πάει χάλασαν και οι Κινάζες.Που  παλιά , που το μαγαζί έφερνε κοπέλες που κάναν καλή ατμόσφαιρα!Για τα λεφτά που χρεώνουν δεν αξίζει! :badair:

οι κινάζες χάλασαν στην ελλάδα όπως και όλες  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom