Νέα

Oneiro Massage, Μάρνη 28, 5ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KINKYCHRIS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 297K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εχετε επισκεφτει εστω μια φορα το καταστημα?

• Ναι , εχω κανει και μασαζ

Ψήφοι: 183 36,5%
  • Ναι , απλα τσαρκα, δεν εκανα μασαζ

Ψήφοι: 33 6,6%
  • Οχι , αλλα θελω

Ψήφοι: 244 48,7%
  • Οχι , ουτε θελω

Ψήφοι: 41 8,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    501

hounik

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
25
Like
91
Πόντοι
5.765
Πέρασμα το μεσημέρι, στην πόρτα η κινεζα  Καίτη, είδα Εύα, αντικειμενικα πολύ ωραία γκόμενα,  Τζένη αδιάφορη κατ εμε παχουλη ξανθιά, Βικτωρία μαυρουλα, λίλη κινεζα μινιατούρα και άλλη μια κοπέλα που δε θυμάμαι το όνομα της (Μόνικα? Μελίνα? Μιρελα? ), μαυρομαλλα με μέτριο πρόσωπο και σώμα .

snow19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2009
Κριτικές
19
Like
245
Πόντοι
511
Στην καιτη σε ξεγελάει το ύψος της. Αλλα ειναι αστα να πανε μεσα.Τσαμπα τα φραγκα

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
μμμμμμ..... μήπως τα φτύνει πάνω της? να τρέχουν τα χύσα στα βυζά?

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
άσε με να φτιαχτώ... μη μου χαλας το ΒΥΖΟΥαλιζέισιον...

Banger

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Πέρασα πριν 2 Κυριακές αλλα δεν πρόλαβα να γράψω 2 λόγια. Πήγαινα για Μαρνης 36, για μία ακόμη φορά είχε πελάτη κι έφαγα πόρτα (και το κινητο που μου έχουν δώσει για τέτοιες περιπτώσεις το έκλεισαν μετά απο 2 χτυπήματα), οπότε επισκέφθηκα το 28 για μια ακόμη συνεδρία με την Ελένη.
Την είχα πάρει άλλη μία φορά, αλλα μόνο για μασάζ-ελεύθερο στοματικό, και είπα να δω τι λέει η μπριζόλα που σερβίρει. Η κοπέλα με συγκίνησε ιδιαίτερα όταν μετά το μασάζ πήγε να ανοίξει καπότα και σταμάτησε γιατι θυμήθηκε ότι μου αρέσει το ελεύθερο στοματικό. Και απο μόνη της ξεκίνησε την ακα πίπα, η οποια ηταν αρκετά καλη. Το στήθος δυστυχώς πέφτει πολυ όταν βγαίνει το τούρμπο σουτιέν, αλλα παραμένει αρκετά καλό για τον σωματότυπό της. Έκατσε πάνω μου και μετά απο ολίγες σφυροκοπησεις ήλθε το ευτυχισμένο τέλος. Δεν μπορω να είμαι εντελώς αντικειμενικός κριτής της απόδοσής της, γιατι μου αρέσει αρκετά η συγκεκριμένη κοπέλα και φτιάχνομαι με το που τη βλέπω. Σίγουρα δεν ειναι σκυλί του πολέμου στο κρεβάτι, αλλα ούτε και κομοδίνο.
Θα την ξανατιμησω απο τον επόμενο μήνα, καθώς θελω να την δω και σε ιεραποστολικό για να εχω πιο πλήρη άποψη.
Υ.Γ
Την πόρτα είχε ανοίξει μια κινεζουλα, δεν ξέρω ποια απο τις δυο. Αν δεν ηταν εκεί η Ελένη, θα της ζητούσα να περάσουμε μαζί, δεν ηταν καθόλου κακή.

kopronio

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
0
Πριν δυο μερες περασμα απο το μαγαζι.Παιζει να ηταν και πριν απο τρια χρονια που ειχα παει τελευταια φορα!Πηρα το ασανσερ το οποιο λειτουργουσε καλα.Ανοιξε μια μετριοτατη κινεζα,και περασαν πεντε-εξι τεμαχια,απο τα οποια ξεχωρισα την Ευα.Απιστευτος κωλος!Η μαυρη Βικτωρια ειχε ενα αρκετα πρωτογονο κρανιο για τα γουστα μου-και καποια αλλη,ισως Μαρια στο ονομα,πολυ μετρια.Παντα για τα γουστα μου.Τελικα πηρα την τελευταια που παρηλασε την Ελενη που μολις ειδα οτι ανεφερε ο συναγωνιστης.Προσωπο καλο αλλα γυφτικου DNA.Σωμα ακριβως στις προδιαγραφες μου,δηλαδη λεπτο,μοντελοιδες.Υψος χωρις τα 20ποντα τακουνια στο 1.60 το πολυ.Ηλπιζα να ειναι καλτσες αυτες που φορουσε μιας και φτιαχνομαι με αυτα,αλλα τελικα αποδειχτηκαν ενα ταπεινο καλσον.Χαλαρη κοιλια αλλα χωρις κοιλια.Ρωγες πινεζες,στηθος φυσικο αλλα μελατο.Στο μασαζ δεν νομιζω οτι εχει καμμια ιδεα απολυτως.Συντομο ακαποτο τσιμπουκιδιο και επειδη πηγαινε να μου πεσει τον εβαλα στα γρηγορα.Μουνακι στενο και τοποθετημενο χαμηλα.Εδειχνε να ποναει καπως.Τελος παντων,χυνω ξεχειλωμενος και φευγω.Οι 60 εβραιοι ζητηθηκαν προκαταβολικα κατι το οποιο δεν με απασχολει,αλλα πρεπει να το αναφερω.Διαρκεια μασαζ 10-15 λεπτα.Χαιρετε!

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.007
Πόντοι
19.505
Σήμερα το πρωί γεμάτα όλα τα δωμάτια.
Παρούσες Βικτώρια (μαυρούλα), Καίτη (κινέζικο παλτό), Ελένη, Εύα, Τζένη, και μια καινούργια πολύ καλή, κοντοπούτανη σέξυ, δεν συγκράτησα όνομα. Η Λίλη έχει πέτρα στο νεφρό θα απουσιάζει.

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26
Παρούσες Βικτώρια (μαυρούλα), Καίτη (κινέζικο παλτό), Ελένη, Εύα, Τζένη, και μια καινούργια πολύ καλή, κοντοπούτανη σέξυ, δεν συγκράτησα όνομα. Η Λίλη έχει πέτρα στο νεφρό θα απουσιάζει.
τη μαυρούλα την έχω πάρει... πολύ φιλότιμη στο μασάζ... σιγουρα με πασπάτευε κανα 25λεπτο και πραγματικά με ¨ξεκλείδωσε¨ ....αρκετά καλή και στο β΄γύρο αρκεί να παίρνεις εσύ τις πρωτοβουλίες..

compra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2010
Κριτικές
9
Like
205
Πόντοι
291
το ανσανσερ δουλευει η θα περασουμε καμμια μερα εκει μεσα???

kopronio

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
0
Προ εβδομαδας οπως προανεφερα λειτουργουσε θαυμασια !

ELLAS04

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
137
Πόντοι
1
Στάλθηκε από: heellover
Εισαγωγή παράθεσης

την καινουργια την δοκομασε κανενας??????????????????????

mutsodringo

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
1
Μεσημεριανη επισκεψη χθες στο ιδρυμα.Στην υποδοχη μια Μαρια,λεπτη και μετριας εμφανισης.Εκεινη την ωρα βρισκονταν στο μαγαζι Ευα και Ελενη (αξιολογες και οι δυο.Η Ευα ειχε και καβλιαρικο υφος οταν μου μιλαγε!) η Μαρια που με υποδεχτηκε και η μαυρουλα η Βικτωρια με την οποια περασα στο δωματιο και περασα καλα.Θα ανεβασω κριτικη.
Φευγοντας,βγηκε απο το ασανσερ μικροκαμωμενη κινεζουλα η οποια με χαιρετισε με πολυ καλα ελληνικα,σα να με γνωριζε!Ηταν η πρωτη μου επισκεψη εκει,οποτε απλα ηταν πολυ ευγενικη! Ντραπηκα να τη ρωτησω αν ηταν η Λιλη γιατι ξεκλειδωνε την αλλη πορτα του οροφου απ' αυτη που μπηκα και δεν ημουνα σιγουρος αν και αυτη ανηκει στο ιδρυμα!
Το ασανσερ παμπαλαιο μεν αλλα δουλευε μια χαρα!

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Η μία πορτα ειναι για το προσωπικο και η άλλη για τους πελάτες  :grin:

Αμα ήταν κοντη , η Λιλλη ηταν

kopronio

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
0
Σημερα,ηταν η δευτερη φορα που δεν μου ανοιξαν.Δεν επεμενα γιατι στην εισοδο κυκλοφορουσε ηλικιωμενος κοσμος.Κραταω το εξηνταρι μεν αλλα ηθελα να τεσταρω την Ευα.Τελος Δεκεμβριου τωρα.!

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Σημερα,ηταν η δευτερη φορα που δεν μου ανοιξαν.Δεν επεμενα γιατι στην εισοδο κυκλοφορουσε ηλικιωμενος κοσμος.Κραταω το εξηνταρι μεν αλλα ηθελα να τεσταρω την Ευα.Τελος Δεκεμβριου τωρα.!

καλα αμα ειναι να φαμε το κρυο κ την κινηση κ να φαμε κ πορτα αντε γεια
κ θελω κ γω να δοικιμασω την κινεζουλα

ELLAS04

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
137
Πόντοι
1