Πέρασα πριν 2 Κυριακές αλλα δεν πρόλαβα να γράψω 2 λόγια. Πήγαινα για Μαρνης 36, για μία ακόμη φορά είχε πελάτη κι έφαγα πόρτα (και το κινητο που μου έχουν δώσει για τέτοιες περιπτώσεις το έκλεισαν μετά απο 2 χτυπήματα), οπότε επισκέφθηκα το 28 για μια ακόμη συνεδρία με την Ελένη.
Την είχα πάρει άλλη μία φορά, αλλα μόνο για μασάζ-ελεύθερο στοματικό, και είπα να δω τι λέει η μπριζόλα που σερβίρει. Η κοπέλα με συγκίνησε ιδιαίτερα όταν μετά το μασάζ πήγε να ανοίξει καπότα και σταμάτησε γιατι θυμήθηκε ότι μου αρέσει το ελεύθερο στοματικό. Και απο μόνη της ξεκίνησε την ακα πίπα, η οποια ηταν αρκετά καλη. Το στήθος δυστυχώς πέφτει πολυ όταν βγαίνει το τούρμπο σουτιέν, αλλα παραμένει αρκετά καλό για τον σωματότυπό της. Έκατσε πάνω μου και μετά απο ολίγες σφυροκοπησεις ήλθε το ευτυχισμένο τέλος. Δεν μπορω να είμαι εντελώς αντικειμενικός κριτής της απόδοσής της, γιατι μου αρέσει αρκετά η συγκεκριμένη κοπέλα και φτιάχνομαι με το που τη βλέπω. Σίγουρα δεν ειναι σκυλί του πολέμου στο κρεβάτι, αλλα ούτε και κομοδίνο.
Θα την ξανατιμησω απο τον επόμενο μήνα, καθώς θελω να την δω και σε ιεραποστολικό για να εχω πιο πλήρη άποψη.
Υ.Γ
Την πόρτα είχε ανοίξει μια κινεζουλα, δεν ξέρω ποια απο τις δυο. Αν δεν ηταν εκεί η Ελένη, θα της ζητούσα να περάσουμε μαζί, δεν ηταν καθόλου κακή.