boobomastoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 166
- Πόντοι
- 16
ευχαριστω...Ύψος 1.65, κανονική με λίγη κοιλίτσα...
ευχαριστω...Ύψος 1.65, κανονική με λίγη κοιλίτσα...
Απο πανω? στον 6ο δηλαδη? Αμαν , παει αυτο το ασανσερ? Οσες φορες εχω μπει , λεω τωρα θα μεινει και θα περιμενω την πυροσβεστικη να με βγαλει.Καλημερα εμαθα τυχαια για ενα κρυφο τωρα στουντιο ειναι? μονη τησ ειναι? δεν ξερω στον απο πανω οροφο ανεξαρτητη ειναι? δεν ξερω μην θεωρηθει οτι κανω προμοταρισμα αυτην την πληροφορια εχω αυτη λεω ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ
εχουμε να πάμε κατι χρόνια , απο τότε που κινδυνεύσαμε με τα γυμνα σύρματα στο μπάνιο .... :-
τρείς φορές που πήγα πάντως δεν ήτανη θεοδωρα ειναι δω;;
περασμα απο το μαγαζι μιας και ημουν εκει κοντα ,τιμησα την μαρια.. για δευτερη φορα μελαχρινη με πρασινα ματια . πεταχτη κοιλιτσα αλλα σφιχτη
μικρο στητο βυζι με ρωγα καγκελο ,βγαζει ματι ... πολυ καβλιαρικο μωρο .. πολυ γουτσου γουτσου .. καβλωνει πολυ με την περιποιηση στα μεγαλα χειλη στο .. ν ακι της . μασαζ λιγο πανω απο το μετριο προς το καλο, αλλα στα υπολοιπα πολυ καλη τουλαχιστον με μενα βαθεια πιπα και οταν με κοιταζε και στα ματια ηταν το κατι αλλο στο 69 τα δινει ολα.
γενικα ειναι κοπελα που αξιζει με το παραπανω τα 60. το δωματιο με ντουζιερα μεσα και καναπε ανετο .
θα ξαναπαω με πρωτη ευκαιρεια .
οι λιλι καλι εινε, εχι δοκιμασι κανισ?επίσκεψη σήμερα το μεσημέρι , με υποδέχτηκε(περνάει και μέσα)η Μαριάνα μελαχρινή με πιασηματάκια και 2άρι βυζί , ρόστερ ακόμα Χριστίνα ξανθιά πιτσιρίκα κοντή ασπρουλιάρα κανονικό σώμα
αλλά φαινόταν πολύ χαλαρή με μικρό βυζί , Λιλη καστανή κινεζούλα λεπτή με μικρό βυζί(τιμήθηκε για τρίτη φορά τώρα τελευταία και για αλλή μια φορά με καλές επιδόσεις),Λουλου
μελαχρινή κινέζούλα κανονικό σώμα 2άρι βυζί , και μιά χοντρούλα με κοκκινοκάστανα μαλλία και 2άρι βυζί.