Νέα

Oneiro Massage, Μάρνη 28, 5ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KINKYCHRIS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 296K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εχετε επισκεφτει εστω μια φορα το καταστημα?

• Ναι , εχω κανει και μασαζ

Ψήφοι: 183 36,6%
  • Ναι , απλα τσαρκα, δεν εκανα μασαζ

Ψήφοι: 33 6,6%
  • Οχι , αλλα θελω

Ψήφοι: 243 48,6%
  • Οχι , ουτε θελω

Ψήφοι: 41 8,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    500

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Χτες,  το πρωί  , μετα από ακατάληκτη  :o  βυζοαναζήτηση σε Φωκαιας 22 και Ιουλιανου 71  , που αναφέρω  αναλυτικά  στο " βυζοπούλες  σε μπουρδέλα"
κατέληξα  στο Μαρνη 28 . Συμπληρώνοντας  τον φιλο  stevestar  , θα πώ ότι δεν είδα  Βικυ- Ρομινα  , και από τις άλλες --
ήταν  οντως η ζουμπουρλούδικη Χριστίνα  , καποιες αλλες  αδιάφορες ως μπάζα- και πέρασα με την
Ελενη (η πρώην Βικυ  απο  Μελινοσπιτο , όπως λέτε)  με  :tits:> Ενημερώνοντας τους φιλους της προηγ.σελ , δηλ 8 , η νεαρά  κυρία τα έχει οντως τόσο μεγάλα  --και σχετικά στητα
(δηλ δεν φαινονται τετοια  λόγω σφιχτού σουτιέν, αλλα΄είναι οντως). Στο προκείμενον , αρκετά καλό  μασαζ,  φουλ συνέχεια ολα ΟΚ , αλλά χωρις  ιδιαίτερη συμμετοχή  (& ολα με προψύλαξη)
Ευγενική , αλλά  με προβλημάτισε το ότι μετά ντύθηκε  ενελώς  χωρίς να κάνει ντους  . κόστος  ( 60+20)=80 Ε

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Χμμ όχι  πάντα -- όλες παντού  --
Ισως  όλες εκεί - ναι - να φευγουν έτσι  :rolleyes:
Και με την ευκαιρία να συμπληρώσω ότι    στον συγκεκριμενο  χώρο συναντησα - >>>
και ετοιμόρροπο  ασανσέρ  ως πάνω
και  ετοιμόρροπο  νιπτήρα  στο  μπάνιο  ( μη στηριχτείτε  δυνατά )
και  ετοιμόρροπο  στεφανι  στην τουαλέτα  ( μη στηριχτείτε  δυνατά )
και  μισοσπασμένο  ανακλιντρο  στο μασαζοκρέβατο..... ----    :headbang:

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
Συμπληρώνοντας  τον φιλο  stevestar  , θα πώ ότι δεν είδα  Βικυ- Ρομινα  ,

Είχα περάσει κι εγώ τις προάλλες από εκεί και ούτε κι εγώ είδα τη Βίκυ. Για να είμαι ειλικρινής δεν ρώτησα πού είναι γιατί σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι με πελάτη, να έχει ρεπό, περίοδο, κλπ.

ΥΓ: Δεν πήρα κάποια κοπέλα γιατί καμμιά από τις παρούσες δεν ήταν του γούστου μου. Ισως ξαναπεράσω στο προσεχές μέλλον.

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
Χμμ όχι  πάντα -- όλες παντού   --
Ισως  όλες εκεί - ναι - να φευγουν έτσι  :rolleyes:
Και με την ευκαιρία να συμπληρώσω ότι    στον συγκεκριμενο  χώρο συναντησα - >>>
και ετοιμόρροπο  ασανσέρ  ως πάνω
και  ετοιμόρροπο   νιπτήρα   στο  μπάνιο   ( μη στηριχτείτε  δυνατά )
και   ετοιμόρροπο  στεφανι  στην τουαλέτα  ( μη στηριχτείτε  δυνατά )
και  μισοσπασμένο  ανακλιντρο  στο μασαζοκρέβατο..... ----    :headbang:

Ναι, το μπάνιο στο συγκεκριμένο ίδρυμα έχει σοβαρό προβλημα, συνολικά. Το πιο σημαντικό δεν είναι κάτι από αυτά που λες, αλλά ότι κάποτε υπήρχε γυμνο καλώδιο μέσα στο μπανιο (να υποθέσω ότι η μη αναφορά σου σε αυτό σημαίνει ότι το έφτιαξαν;).

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Γυμνό καλώδιο  δεν είδα-- Πάντως γνωστος  μου  που πήγε  τότε με  τα μεγάλα    κρύα
και  έκατσε  στην τουαλέτα  ,  δεν είδε  τους γυμνους σωλήνες  θέρμανσης  (αυτό εννοείς ? !!!    - ναι γυμνοί ήταν  χτες  :headbang: )
και  καηκε  (ακούμπησε κατευθείαν )  , γλυτώνοντας  απο  σοβαρό  έγκαυμα  :headbang: :headbang: :headbang:
ευτυχώς  δηλ. που ζουμε κι εμείς  ακόμα- εγώ το ιδρυμα  αυτό  πάντως ....το αποχαιρετώ    in spite  of  :tits:

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Να προσθέσω ότι  τέτοιες γυμνες λουρίδες θέρμανσης  έχω δει και σε αλλο μασαζ- δεν θυμαμαι που
υποθέτω ότι  τις εβαλαν εκ των υστέρων διοτι το x διαμερισμα- φαινεται-
δεν θα είχε εξ αρχής πρόβλεψη  (καλης)  θέρμανσης στο μπάνιο

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Σημερινή βυζοανταπόκριση από το μίζερο (ως χώρος) αυτό μαγαζί...
Σεριφ ξανθό νεαρο καβλοράπανο που δεν μας εκανε την τιμη να μας πει το ονομα του
Παρελαση από Βίκυ κατηγορια  :tits: :tits: :tits:(aka Ρομινα, ειναι εκει ακομα dont worry), Ελενη κατηγορια  :tits: :tits:, Χριστίνα κατηγορία  :tits:(με ΠΟΛΥ βαθυ ντεκολτε σημερα και οπως παντα ναζια κ τσαχπινιες που με βαλανε σε σκεψεις) και αλλα 2 ή 3 τεμαχια ανευ  :tits: που οπότε ξεχασα ολα τα στοιχεια τους σε dt.
Επιλογη Ελενης, Ρωσόφατσα καλούτσικη, ηλικία 28 (κατα δήλωση), μαλί κοντουτσικο καρε κοκινωπο. Οι  :tits: ειναι λιγο μικρότεροι από Βικυς, δηλαδή τεράστιοι και πιο σφιχτοί, και ρογες τουμπανο. Μασαζ μετριο, στο τελικο του μερος πιο ενδιαφερον με εμφαση στην περιοχη της αρχιδοσακουλας.
Στο κυριως - οπως ξαναγραφτηκε - οριακα συμμετοχικη χωρις γλωσοφιλα και BBBJ.
Tips:
1. Σούπερ βυζομαλαξη, το κατεχει
2. Προτιμηστε δωματιο με καθρεφτη στο πλαι (οχι αυτο με το κοκινο δρακουλιαρικο φως) και επιμεινετε να μη κλεισει τελειως το ντιμερ στο φως για να απολαυσετε τους βυζους να σκαμπιλιζονται τρελλα στο πισοκολι. Υπερθέαμα 3D...

Overall  :) και μαλλον θα ξαναπαω για να κλείσω με τη βυζοτριάδα του καταστηματος με Χριστινα
Cheers μαγκες μου  :cool2:

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
Γυμνό καλώδιο  δεν είδα-- Πάντως γνωστος  μου  που πήγε  τότε με  τα μεγάλα    κρύα
και  έκατσε  στην τουαλέτα   ,  δεν είδε  τους γυμνους σωλήνες  θέρμανσης  (αυτό εννοείς ? !!!    - ναι γυμνοί ήταν  χτες  :headbang: )
και  καηκε  (ακούμπησε κατευθείαν )  , γλυτώνοντας  απο  σοβαρό  έγκαυμα   :headbang: :headbang: :headbang:
ευτυχώς   δηλ. που ζουμε κι εμείς  ακόμα- εγώ το ιδρυμα  αυτό  πάντως ....το αποχαιρετώ     in spite  of  :tits:

Ισως εκφράστηκα όχι πολύ καθαρά. Αυτό που εννοούσα ήταν ότι ο θερμοσίφωνας ήταν μέσα στη μπανιέρα (ναι, δεν διαβάζεις λάθος)  με τη γείωση ορατή πανω στους χαλκοσωλήνες οι οποίοι επίσης φαίνονταν. Αρχικα σκέφτηκα να προσπαθήσω να κάνω ντους και να πάει όλο το νερό από την άλλη πλευρά. Δεν το ρίσκαρα και έφυγα από το ίδρυμα χωρίς να ξεβγαλθώ -έκανα μπανιο στο σπίτι μου όταν γύρισα.

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
Παρελαση από Βίκυ κατηγορια  :tits: :tits: :tits:(aka Ρομινα, ειναι εκει ακομα dont worry),

Good news! Αρα ήταν συμπτωση που εγώ και ένας-δυο συνάδελφοι δεν πετύχαμε τη Βίκυ εκεί, πρόσφατα. Ευχαριστούμε Kebaaap για την ενημέρωση.

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
ΟΚ- είμεθα  σύμφωνοι-
Ο Kebaaap    σωστότατος ως προς Eλένη ( εγώ ήμουν στο...  red    δρακουλιάρικο    :2funny: (στο διπλα δεξιά  ήταν συναγωνιστης)
και  κατά  τα άλλα ,,,  >>  προσοχή στις χαλκινες γυμνες σωληνώσεις θερμανσης  στην μπανιέρα !!!!  :headbang:

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Good news! Αρα ήταν συμπτωση που εγώ και ένας-δυο συνάδελφοι δεν πετύχαμε τη Βίκυ εκεί, πρόσφατα. Ευχαριστούμε Kebaaap για την ενημέρωση.
εκει και με κεφια, αλλα ηθελα να δοκιμασω κατι αλλο γιατι εχω την εντυπωση - με τη μικρη μου σχετικα εμπειρια στο μασαζοκρεβατο - οτι οσο παιρνεις την ιδια, τοσο πιο ξεπετα γινεται, εκτος αν αλλοι εχουν διαφορετικη γνωμη...

Να συμπληρωσω οτι το μαγαζι ειχε κινηση, χτυπησε ο κωδων 4 φορες. την αλλη φορα που πηγα, νεκρα

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
με τη μικρη μου σχετικα εμπειρια στο μασαζοκρεβατο - οτι οσο παιρνεις την ιδια, τοσο πιο ξεπετα γινεται, εκτος αν αλλοι εχουν διαφορετικη γνωμη...
-----------
Συμφωνώ με τον kebaap ,- μαλιστα  ήθελα    να πώ  ότι    στα τόσα χρονια  , αυτο μου έχει συμβεί κυρίως με  μεγαλόσωμες  και βυζαρούδες  γυναικες    :o
Δεν  ξέρω , μαλλον ειναι πιο δυσκίνητες - και βαριουνται εύκολα.  :cheesy: :headbang:

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
με τη μικρη μου σχετικα εμπειρια στο μασαζοκρεβατο - οτι οσο παιρνεις την ιδια, τοσο πιο ξεπετα γινεται, εκτος αν αλλοι εχουν διαφορετικη γνωμη...

Μεγάλο θέμα ανοίγεις τώρα. Σε ένα βαθμό αυτό που λες ισχύει. Οχι απόλυτα όμως. Ειναι και θέμα σωστών χειρισμών/καθοδήγησης από τη δική μας μεριά (χωρίς να υποννοώ ότι ο σωστός χειρισμός από ΜΟΝΟΣ του θα τα κανει όλα ιδανικά, αλλά όσο νάναι βελτιώνει κάπως, ή αρκετά μερικές φορές, την κατάσταση).

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Μεγάλο θέμα ανοίγεις τώρα. Σε ένα βαθμό αυτό που λες ισχύει. Οχι απόλυτα όμως. Ειναι και θέμα σωστών χειρισμών/καθοδήγησης από τη δική μας μεριά (χωρίς να υποννοώ ότι ο σωστός χειρισμός από ΜΟΝΟΣ του θα τα κανει όλα ιδανικά, αλλά όσο νάναι βελτιώνει κάπως, ή αρκετά μερικές φορές, την κατάσταση).
καλο θα ηταν να συνεχιστει αυτη η κουβεντα στο γενικο θρεντ, εδω ειναι ασχετη και φανταζομαι ενδιαφερει κι αλλους. Γιατι αν δεν ξαναπαταμε στην ιδια, ποσες  :tits: υπαρχουν για το βυζοεξαρτημενο???  :grin: :grin: :grin:
Καλό απόγευμα απο μενα. got 2 go  :thumbsup:

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
μέχρι τι ώρα ειναι ανοιχτο αποψε; εχουμε κανενα τηλ;