Μάλλον η Χριστίνα. Διάβασε καμια σελιδα πριν και θα τα βρεις. και μη γραφεις ΚΕΦΑΛΑΙΑΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΨΗΛΗ ΑΔΥΝΑΤΗ ΜΟΥΝΑΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΟ ΙΔΡΥΜΑ????
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Oneiro Massage, Μάρνη 28, 5ος όροφος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KINKYCHRIS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 295K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
γιατι το μαρνης 11 λειτουργει?.....
Όχι.
παίδες μια ερώτηση. Επειδή έχω μπερδευτεί λίγο, η Βίκυ τελικά που βρίσκεται? Μάρνης 28 η Μάρνης 11?
Φίλε, από όσο ξέρω το Μάρνης 11 δεν λειτουργεί.
μαρνης 28 ειναι η βικυ
πηγα προχθες για να καταθεσω στις βυζαρες της βικυς κ στο στομα της οπως την προυγουμενη φορα αλλα δεν δουλευε (την ξεπατωσαμε παιδια)κ πηρα την χριστινα που μου φανηκε ομορφη
τελικα ειναι μπαζακι με ασχημο σωμα κ μετρια βυζα.
μασαζ πολυ καλο με γλυψυματα στα αποκρυφα οταν ημουν μπρουμητα κ μετα αρχισε απο εμπρος καλη δουλεια με το εργαλειο ,το λαδοχαιδεψε αργα κ με εκανε τουμπανο,μετα το εβαλε ακαποτο μεσα στο στομα κ μου πηρε καλο πιπατο.
εβαλε τον σκουφο με πιπα κ μου στηθηκε στα 4
την πηδηξα λιγο γιατι δεν με ερεθιζε κ πολυ
της λεω θελω να χυσω στο στομα σου
γελαει σκυβει βγαζει την καποτα κ τον πηρε μεχρι να χυσω στο στομα της
τα καταπιε ολα
μετα σηκωθηκε κ μου ειπε μπανακι να κανεις κ να βαλεις κ τις παντοφλες
ρε τι σοι μυαλο κουβαλανε αυτες ολες
80ευρω της εδωσα
πηγα προχθες για να καταθεσω στις βυζαρες της βικυς κ στο στομα της οπως την προυγουμενη φορα αλλα δεν δουλευε (την ξεπατωσαμε παιδια)κ πηρα την χριστινα που μου φανηκε ομορφη
μασαζ πολυ καλο με γλυψυματα στα αποκρυφα οταν ημουν μπρουμητα κ μετα αρχισε απο εμπρος καλη δουλεια με το εργαλειο ,το λαδοχαιδεψε αργα κ με εκανε τουμπανο,μετα το εβαλε ακαποτο μεσα στο στομα κ μου πηρε καλο πιπατο.
τα καταπιε ολα
80ευρω της εδωσα
αντιφατικη η κριτικη σου, μαλλον χρειαζεται επιτοπια ερευνα το θεμα...μαρνης 28 ειναι η βικυ
τα καταπιε ολα
80ευρω της εδωσα
ταχα μου ψαχνω αφορμη
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
κ πηρα την χριστινα που μου φανηκε ομορφη
τελικα ειναι μπαζακι με ασχημο σωμα κ μετρια βυζα
ευχαριστούμε για την ενημέρωση φίλε.Ευτυχώς και έλεγα να περάσω...μας γλύτωσες από τσάμπα κόπο...
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
αντιφατικη η κριτικη σου, μαλλον χρειαζεται επιτοπια ερευνα το θεμα...
ταχα μου ψαχνω αφορμη
;)
μαρνης 28 ειναι η βικυ
πηγα προχθες για να καταθεσω στις βυζαρες της βικυς κ στο στομα της οπως την προυγουμενη φορα αλλα δεν δουλευε (την ξεπατωσαμε παιδια)
μηπως ηταν σε κανενα ξενοδοχειο , με καποιον απο εδω μεσα , λεω εγω τωρα , μηπως ?
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
alexalex77777
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2009
- Like
- 57
- Πόντοι
- 6
παιδες η γκομενα εινα σαπια τελειως,σορρυ αλλα για τα γουστα μου,μεγαλη χοντρη και πεσμενα τα τελειως.μεγαλα ναι αλλα τι να το κανεισ???
καποιος να φωναξει την Πυθία...aleksandre mi milas den fes na miliso ego 5 lepta kai poli soy einai
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
καλως τα ρωσιδια !!!!!!!!!!!!!aleksandre mi milas den fes na miliso ego 5 lepta kai poli soy einai
(πες [size=40pt]Θ[/size]ησεως..)
jasonbecker
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
Συμπληρωμα για λογους ασφαλειας στα παραπανω
το νου σας στο μπανιο, ο θερμοσιφωνας ειναι κυριολεκτικα μεσα στη μπανιερα με τη γειωση ορατη πανω στους επισης ορατους χαλκοσωληνες. Εφριξα και ξεχασα να τους το επισημανω, κατι πρεπει να κανουνε.
προσοχη μεγαλη στα νερα - προς την αλλη πλευρα. μη γινει κανενας καρβουνο
Mπορω να φανταστω το δελτιο στο STAR, υστερα απ την προβολη του θεματος κροκοδειλος πηδηξε ιπποποταμο στο Περου, :
"Εικοσιπενταχρονος νεος απανθρακωθηκε στο μπανιο οικου ανοχης,λογω εκτεθειμενων καλωδιων του θερμοσιφωνα.Ο εισαγγελεας διεταξε αμεση ΕΔΕ για την πληρη εξεταση του θεματος κατι αποδοση ευθυνων κατα παντος υπευθυνου."
Καπακι το επομενο θεμα, "νεα διασταση παιρνει το θεμα αντιπαραθεσης Τζουλιας και Δημητριου μετα τις χθεσινες αποκαλυψεις...μπλα μλα"
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 53
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 228
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις